Εν μερει συμφωνω. Ζουμε στην εποχη του σεξισμου και της εκπορνευσης, χωρις το αντιστοιχως αναλογο σεξ.
Θα περιμενε κανεις να ειναι πολυ πιο συμβατικο και ευκολοτερα ευρεσιμο.
Οσον αφορα τις ανθρωπινες διαπροσωπικες σχεσεις,οχι τον αγοραιο ερωτα.
Προστιχα σχολια,καβλαντισμα,προκλητικοτητα και απο τηγανιτα (αρκετες φορες) τιποτα.
ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΙΜΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ.
Εγω πιστευω οτι η Ελληνιδα μεσες ακρες ειναι το ιδιο ευκολη-δυσκολη με πριν 10-20 χρονια. Δεν αλλαξε κατι σε τρομακτικο βαθμο.
Επι ορθοδοξου ΠΑΣΟΚ η ΝΔ επι ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ δεν ειχαν υψηλες απαιτησεις ακομα και τα λυκειοκοριτσα?
Tοτε βεβαια δεν υπηρχε FB.
Εξαιρω τις εφαρμογες γνωριμιων,να 'χαμε να λεγαμε δηλαδη. Και παλια υπηρχε το mirc,το οποιο εγω λογω ηλικιας βεβαια δεν προλαβα να χρησιμοποιησω + να αξιοποιησω. Πολλοι λενε οτι ηταν πιο αποδοτικο.
Παντα μου αρεζε η ευθεια οδος με τις γυναικες. Ακομα και πιο πιτσιρικας την επεφτα σε μεγαλυτερες.
Ημουν η εξαιρεση και αυτο ανεβαζε την αυτοπεποιθηση μου, περα απο την τεστοστερονη μου.
Αλλοι επελεγαν το γυμναστηριο για να τονωσουν το ηθικο τους,εγω επελεγα ευθεια μετωπικη.
Αν εβεπα μια που μου αρεσε και δεν της μιλουσα,οι τυψεις με κατετρωγαν για καμια εβδομαδα .
Οι χυλοπιτες ειναι η υποχρεωτικη πρακτικη ασκηση για να αλωσεις το θηλυκο βασιλειο.
Αν δεν κανεις μαλακιες και δε σταθεις επαναλαμβανομενα γκαντεμης,πιστευω θα παιξεις ωραια μπαλιτσα και θα γινει το αγαπημενο σου σπορ.
Ο αντρικος εγωισμος δε θα πληγωθει απο μια φευγαλεα απορριψη, αλλα απο μια δυσαρεστη καταληξη με χρονιο υποβαθρο οπισθεν.
Οπως ειναι δικαιωμα μας να φλερταρουμε,ετσι ειναι και δικαιωμα των γυναικων να επιλεγουν η να απορριπτουν.
Δεν ειναι υποχρεωμενες να τις αρεσουμε. Οποιος θολωνει με την παραμικρη απορριψη,θα επρεπε να επισκεφτει ψυχολογο.
Ακομα και αν φερθει εντελως σκαρτα μια γυναικα ομως,ακομα και αν ξοδεψες χρονο η χρονια μαζι της και εν τελει εισπραξεις ατιμια,σηκω φυγε γιατι ο μονος τροπος να τη ξεπερασεις ειναι να βρεις αλλη. Ωστε να μην τη σκεφτεσαι καθολου.
ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ. Της γυναικας η καρδια ειναι αβυσσος που λεει και ο μεγαλος Στρατος.
ΤΕΛΟΣ,σιγα μην επενδυσω χρημα η γνωριμιες για να γνωρισω μια Ελληνιδα της διπλανης πορτας. Ε οχι δα .
Καλυτερα να στραφω σε call girls που κανουν tours. Αλλα κι εκει μονο αν "το φυσας". Οι εποχες ζορισανε και δε μπορει να αποτελεσει σταθερο σπορ.