macchiato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Like
- 2.948
- Πόντοι
- 456
Περίληψη:
Βγήκα με την παρέα μου, την έπεσα σε δύο γκομενάκια και επειδή ξεχάστηκα οι πρώην φίλοι μου την έκαναν αφήνοντας απλήρωτο τον λογαριασμό.
Από τότε έχουμε αλληλογραφία. Με γράφουν και τους γράφω. Καλή καρδιά. Συγνώμη που δεν βάζω τόνους.
Κοιτα ,κατι παραπλησιο εχω κανει κι εγω με εναν τυπο Ροδιτη( αν θυμασαι ),που εν τελει κατεληξα να δεθω περισσοτερο απ οτι με τους παλιους "φιλους " μου. Τον ειχα γνωρισει μεσω κοινου γνωστου ,αλλα μαζι του γυρισα οτι στεκι μπορεις να φανταστεις στη Θεσσαλονικη που με τους κομπλεξικους ουτε σε 10 ζωες θα μαθαινα ΑΠΛΑ οτι υπαρχει στην πολη.
Απο την παλιοπαρεα μονο με το γιατρο κρατω στενες και αδερφικες επαφες.
Εγω λοιπον στο Ροδιτη τι ειχα κανει ? Γνωρισαμε στα παγκακια της Νεας Παραλιας νετα και επειδη καποιες προηουμενες φορες εκανε καφριλες σε αντιστοιχες γνωριμιες , του την ειχα στημενη ...χαχα!
Του κανω μια "καθισε εδω με τις κοπελες,παω για μπυρες στο περιπτερο και επανερχομαι"
Δεν επανηλθα ποτε Το τι γελιο εριξα το αλλο πρωι δε λεγεται. 50 μηνυματα στο viber και 40 κλησεις στο κινητο.
Η διαφορα ειναι οτι αυτος δεν ειχε υστεροβουλια ουτε κακια. Απλως ηταν καφρος! Και τις περισσοτερες φορες οταν σοβαρευε η κατασταση,ακουγε τις συμβουλες μου και παιζαμε αξιοθαυμαστη μπαλιτσα! Δεν εκανε ποτε σαμποταζ.
Οι κομπλεξικοι δεν ειχαν πληρωσει το λογαριασμο τους και με παρατησαν! Αφενος εκτεθηκα γιατι δεν ειχα λεφτα για να πληρωσω τα... συμπληρωματα τους,αφετερου πασχιζα τη στιγμη που ημουν με τα 2 μωρακια να επικοινωνησω μαζι τους...μεχρι που αναγκαστηκα να βγω εξω γιατι μεσα δεν ειχε σημα.. Με αποτελεσμα να ελλοχευει ο κινδυνος να καει..το σκηνικο και να ξενερωσουν τα μωρα!
Ευτυχως κατι τετοιο δεν εγινε...Ηρθε αργοτερα ενας απο αυτους με βαρυ στυλακι... και το διευθετησε..και καλα ! Με το ζορι μαλιστα μου ειπε γεια φευγοντας. Νομισε θα μου κανει χαλαστρα ο πουστης αντρας...αλλα ημουν ακομη εκει με τα μωρα.
Εν τω μεταξυ ,μεχρι να ερθει ,η σερβιτορα με κοιτουσε με μισο ματι.