Νέα

30χρονος σκότωσε 26χρονη στη Φολέγανδρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 711
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Περίληψη:

Βγήκα με την παρέα μου, την έπεσα σε δύο γκομενάκια και επειδή ξεχάστηκα οι πρώην φίλοι μου την έκαναν αφήνοντας απλήρωτο τον λογαριασμό.
Από τότε έχουμε αλληλογραφία. Με γράφουν και τους γράφω. Καλή καρδιά. Συγνώμη που δεν βάζω τόνους.

Κοιτα ,κατι παραπλησιο εχω κανει κι εγω με εναν τυπο Ροδιτη( αν θυμασαι ),που εν τελει κατεληξα να δεθω περισσοτερο απ οτι με τους παλιους "φιλους " μου. Τον ειχα γνωρισει μεσω κοινου γνωστου ,αλλα μαζι του γυρισα οτι στεκι μπορεις να φανταστεις στη Θεσσαλονικη που με τους κομπλεξικους ουτε σε 10 ζωες θα μαθαινα ΑΠΛΑ οτι υπαρχει στην πολη.

Απο την παλιοπαρεα μονο με το γιατρο κρατω στενες και αδερφικες επαφες.

Εγω λοιπον στο Ροδιτη τι ειχα κανει ? Γνωρισαμε στα παγκακια της Νεας Παραλιας νετα και επειδη καποιες προηουμενες φορες εκανε καφριλες σε αντιστοιχες γνωριμιες , του την ειχα στημενη ...χαχα!
Του κανω μια "καθισε εδω με τις κοπελες,παω για μπυρες στο περιπτερο και επανερχομαι"

Δεν επανηλθα ποτε :) Το τι γελιο εριξα το αλλο πρωι δε λεγεται. 50 μηνυματα στο viber και 40 κλησεις στο κινητο.

Η διαφορα ειναι οτι αυτος δεν ειχε υστεροβουλια ουτε κακια. Απλως ηταν καφρος! Και τις περισσοτερες φορες οταν σοβαρευε η κατασταση,ακουγε τις συμβουλες μου και παιζαμε αξιοθαυμαστη μπαλιτσα! Δεν εκανε ποτε σαμποταζ.

Οι κομπλεξικοι δεν ειχαν πληρωσει το λογαριασμο τους και με παρατησαν! Αφενος εκτεθηκα γιατι δεν ειχα λεφτα για να πληρωσω τα... συμπληρωματα τους,αφετερου πασχιζα τη στιγμη που ημουν με τα 2 μωρακια να επικοινωνησω μαζι τους...μεχρι που αναγκαστηκα να βγω εξω γιατι μεσα δεν ειχε σημα.. Με αποτελεσμα να ελλοχευει ο κινδυνος να καει..το σκηνικο και να ξενερωσουν τα μωρα!

Ευτυχως κατι τετοιο δεν εγινε...Ηρθε αργοτερα ενας απο αυτους με βαρυ στυλακι... και το διευθετησε..και καλα ! Με το ζορι μαλιστα μου ειπε γεια φευγοντας. Νομισε θα μου κανει χαλαστρα ο πουστης αντρας...αλλα ημουν ακομη εκει με τα μωρα.

Εν τω μεταξυ ,μεχρι να ερθει ,η σερβιτορα με κοιτουσε με μισο ματι.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Τύπε τα παραλές νομίζω

Άντε κάποιες μπορεί να'σου ρίξουν κανα βλέμμα φευγαλέο στα φανάρια και όταν περπατάς,αλλά ως εκεί.Αυτό έχει μεγάλη διαφορά απ'το 'προσιτές',ειδικά σε κάποιον άγνωστό τους.

Sad ελα μαζι μου οποτε θελεις. Περιμενω pm. Οι Ελλεηνιδες -ειδικα νεας γενιας -εχουν ξεσαλωσει λογω καραντινας
. Εννοωντας πως εχουν γινει πιο δεκτικες. Κανε κινηση και θα δεις οτι δεν υπαρχει πιο εθιστικο σπορ.

Αν δεν κανεις καγκουριες,δυσκολα θα σε γειωσουν. Στο ξαναγραφω ,ο μοναδικος αντιπαλος αυτη την εποχη στην πολη ειναι ο καυσωνας. Αρα πρεπει να βγαινεις σε επιλεγμενα μαγαζια,αν οχι ΣΚΕΤΗ ΒΟΛΤΑ στην παραλια. Εκει να δεις τι γινεται.

Στα συν οτι εχει κατεβει πολυ πραμα απο Βαλκανια,Ρωσια,Πολωνια,ομως φευγουν συνηθως γρηγορα Χαλκιδικη.
Πως το ξερω? Σχεδον απο το πουθενα εκανα match στο tinder με Ρωσιδα 41 ετων που εχει εξοχικο(!) Χανιωτη. Θα κατεβω πσκ μαλλον.
ΠΡΩΤΟ μπανιο φετος.

Ασε δυο-τρεις εδω μεσα να θεωρουν οτι ειμαι ο Savv :tooth: Το αστειο ειναι οτι επιμενουν κιολας.

Εδω αγγιξα ενα ευαισθητο θεμα οπως η αντρικη φιλια (που δυστυχως καταρρεει) και ο αλλος φαντασιωνεται πικρα απο πρωην γυναικες.

Ας ειναι. Εν τω μεταξυ ο Savv εμενε Αθηνα απ' οσο θυμαμαι. Καλα να ειναι ο ανθρωπος :confused:

Ισως μαλακια μου που σπαμαρα και πλατιασα τοσο πολυ,αλλα δεν πειραζει. Ο.τι γραφεται, δε διαγραφεται.

Τελευταία τροποποίηση:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Sad ελα μαζι μου οποτε θελεις. Περιμενω pm. Οι Ελλεηνιδες -ειδικα νεας γενιας -εχουν ξεσαλωσει λογω καραντινας
. Εννοωντας πως εχουν γινει πιο δεκτικες. Κανε κινηση και θα δεις οτι δεν υπαρχει πιο εθιστικο σπορ.

Αν δεν κανεις καγκουριες,δυσκολα θα σε γειωσουν. Στο ξαναγραφω ,ο μοναδικος αντιπαλος αυτη την εποχη στην πολη ειναι ο καυσωνας. Αρα πρεπει να βγαινεις σε επιλεγμενα μαγαζια,αν οχι ΣΚΕΤΗ ΒΟΛΤΑ στην παραλια. Εκει να δεις τι γινεται.

Στα συν οτι εχει κατεβει πολυ πραμα απο Βαλκανια,Ρωσια,Πολωνια,ομως φευγουν συνηθως γρηγορα Χαλκιδικη.
Πως το ξερω? Σχεδον απο το πουθενα εκανα match στο tinder με Ρωσιδα 41 ετων που εχει εξοχικο(!) Χανιωτη. Θα κατεβω πσκ μαλλον.

Σε αγνώστους δεν έχουν γίνει δεκτικές.Μ'αυτούς που ξέρουν,εκεί ναι,μπορεί να γνωριστούν και να γαμηθούν την ίδια μέρα.Όσες φορές τυχαίνει να κοιτάξω λίγο παραπάνω κάποια που μου αρέσει,νιώθω ότι φοβούνται και αποφεύγουν τις ματιές.Και λεω άσε μη μπλέξουμε.Φυσικά υπάρχει και η μαλακία που όλες είναι με τα μούτρα στο κινητό και δεν βλέπουν γύρω τους.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Σε αγνώστους δεν έχουν γίνει δεκτικές.Μ'αυτούς που ξέρουν,εκεί ναι,μπορεί να γνωριστούν και να γαμηθούν την ίδια μέρα.Όσες φορές τυχαίνει να κοιτάξω λίγο παραπάνω κάποια που μου αρέσει,νιώθω ότι φοβούνται και αποφεύγουν τις ματιές.Και λεω άσε μη μπλέξουμε.Φυσικά υπάρχει και η μαλακία που όλες είναι με τα μούτρα στο κινητό και δεν βλέπουν γύρω τους.

Βρε...κανε εσυ κινηση και ποτε δε ξερεις. Αν τις κοιτας επιμονα, λογικο να παραξενευτουν. Γινονται και παραγινονται δεκτικες.
Οι πιθανοτητες βεβαια αυξανονται ΑΙΣΘΗΤΑ σε στατικα μερη. Καφετεριες,στασεις,μμμ,εμπορικα μαγαζια,φουρνοι,παγκακια κλπ.
Καλυτερα σε τετοιο μοτιβο ,παρα απευθειας στο δρομο. Στο δρομο ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ειναι η πρωτη ατακα.
Αν χαμογελασει,συνεχισε. ΧΑΛΑΡΟ ΠΛΑΙΣΙΟ,ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΟΜΩΣ. ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ γιατι μπορει να βιαζεσαι η να βιαζεται
Εγω στο διαστημα των τελευταιων 10 ημερων εκανα 2 κινησεις με ραβασακια.

Η γραμματεας στο δικηγ. γραφειο-μεταφραστικο κεντρο αφαντη,οσον αφορα το σημερινο λουκουμακι θα δειξει. Ηταν τοσο ευγενης φυσιογνωμια ομως,σα να εβλεπα τη Μαρεβα 20-22 χρονων. Οχι καταξανθη σα Γερμανιδα,καστανοξανθη με γαλανα ματια. Και ελαφρυ μαυρισμα απο παραλια.
Εφερνε σε Πολωνιδα-Ρωσιδα. Αμφιβαλλω αν ηταν 100% Ελληνιδα. Παιξε μπαλα και το καρμα θα σε ευνοησει. Με τον εναν η αλλον τροπο.

Εγω με τη Ρωσιδα πχ χθες εκανα match και μεσα σε 10 λεπτα μου...εστειλε στο what s app! Tης εδωσα επαφη και ειπα" πραξε οπως νομιζεις".

Και μονο μια φωτο εχω να φανταστεις,και αυτη σοβαρη... σχεδον αγριμι:tooth: Σε γραφειο.
Θα μπλεξεις μονο αν δειξει εξαρχης ΚΑΙ φανερα οτι δε θελει.. και συ επιμεινεις !

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
bourdeliaris82

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Τελικα μαγκες πηγα στο Κων/πουλεως 92 πηρα τη Μικαελα για ενα μισαωρο,κομπλε γαμησακι και ξεδωσα. Παντα αξιζε τα λεφτα της
Ψιλοασχετο αλλα ειπα να δωσω συνεχεια στο απογευματινο ποστ.

OP
OP
bourdeliaris82

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
...μου αρέσει που έχεις αυτογνωσία τύπε...

...το πρόβλημα είναι ότι σπάνια κοιτάμε την καμπούρα μας...που έχει γίνει σαν κουράδα...και σχεδόν πάντα μας φταίνε οι άλλοι!!...αυτούς που εμείς τους λέμε ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ...ξεχνόντας ότι εμείς είμαστε χειρότεροι από αυτούς!!...

...αυτοί που δεν κοιτάζουν την καμπούρα τους...και την δική τους ευθύνη...συνήθως δεν καταλαβαίνουν και από όρια...δεν καταλαβαίνουν δηλαδή πότε ξεκινάει...και πότε σταματάει κάτι...

...ξεκινάει κάποιος...και μετά δεν σταματάει...συνεχίζει σαν ηλίθιος...ενώ βλέπει ότι δεν τον παίρνει...

...θες παράδειγμα??...κοίτα τον καθρέπτη τύπε!!...
Φίλε πήγαινε σε ψυχολόγο. Χωρίς πλάκα.
Έχεις πιάσει θέμα με θέμα και ψάχνεις μηνυματα μου προσπαθώντας να με προσβάλεις χωρίς να με ξέρεις. Τι ακριβώς προσπαθείς να πετύχεις?Είσαι απλά για λύπηση.

OP
OP
bourdeliaris82

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
...τύπε δεν σε προσβάλω...

...στην ζωή ότι δίνεις-παίρνεις...

...θα έπρεπε να το ξέρεις...
Εσύ το ξεκίνησες και εσύ το συνεχίζεις. Σε ποιό θέμα έψαξα μηνυματα σου για να σε προσβάλω?

OP
OP
bourdeliaris82

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
...εγώ χθες σταμάτησα...

...εσύ έδωσες συνέχεια...

...ε...αφού θες συνέχεια θα την έχεις...
εσύ έδωσες σήμερα συνέχεια με την περίληψη σου κι εγώ σου απάντησα. Θα το λήξουμε εδώ ή θες να συνεχίσουμε?

OP
OP
bourdeliaris82

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
...η περίληψη περιελάμβανε την συμφωνία που κάναμε...δεν υπήρχε πρόθεση συνέχειας...

...η συμφωνία ήταν ότι εσύ είσαι ο πουτσίλας και εγώ ο προμότορας...

...ισχύει αυτή η συμφωνία?...ή θες να την καταργήσουμε?...
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
όχι θα διαφωνήσω δεν ηταν προμότορας σκέτος ήταν και αλλα πράγματα!!!
Είπαμε μαλακίες κι εσύ κι εγώ χθές. Σήμερα είναι μια άλλη μέρα. Πάμε παρακάτω. Δεν είμαστε αντίπαλοι.

OP
OP
bourdeliaris82

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
όχι θα διαφωνήσω δεν ηταν προμότορας σκέτος ήταν και αλλα πράγματα!!!
Είπαμε μαλακίες κι εσύ κι εγώ χθές. Σήμερα είναι μια άλλη μέρα. Πάμε παρακάτω. Δεν είμαστε αντίπαλοι.
και δεν σε λέω "φιλε" γιατι μου είπες εσυ ότι δεν θελεις

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.862
Πόντοι
10.411
  • Αγάπη