Το προξενιό στην Ελλάδα είναι ακόμα ο κανόνας.Εν έτει 2021
Άμα ψάξεις και ρωτήσεις αυτούς που έχουν σχέσεις,όλοι θα σου πουν γνωριστήκαν από παρέα ή ίδιο χώρο εργασίας.Κανένας απο φλερτ,καμάκι.Είναι αυτό κοινωνία 21ου αιώνα;
Και φυσικά,όσοι δεν έχουν παρέες να τους κάνουν προξενιό ή γκόμενες στις δουλειές τους,τον ήπιανε για τα καλά.Και καταλήγουν κατά ορδές στα τίντερ να παρακαλάνε την κάθε πυροβολημένη
H σημερινη κοινωνια ειναι 1000% αρρωστη,μην τη ψαχνεις. Πολυ πιο αρρωστη απο παλιοτερα,αν και θεωρητικα λιγοτερο "συντηρητικη'.
Αρα μη θετεις ως μετρο συγκρισης τα αμπαλα τρολακια που δε μπορουν να μιλησουν μονα τους ουτε σε θηλυκη κατσικα.
Και ουδεποτε μην πεσεις στην αναγκη κανενος/καμιας για να γνωρισεις γκομενακι.
Αθελα σου θα νιωθεις "υποχρεωση" εσαει ,ακομα και αν φας φολα. Αξιοπρεπεια δεν εχεις?
Ακομα και στο χωρο εργασιας μονος θα χωθεις,διακριτικα βεβαια. Μην το ξεχνας ποτε αυτο.
Ξεχωρισε απο τη μαζα προβατων και παρε την κατασταση στα χερια σου.
Εγω λοιπον θα σου πω οτι εφτιαξα διαφορες παρεες ,απο την ημερα που συνειδητοποιησα οτι οι παιδικοι μου φιλοι ηταν στην ουσια ΑΡΧΙΔΙΑ που εσκαβαν το λακκο μου. Δυσκολευτηκα να το αποδεχτω οτι ζηλευαν πολλες φορες ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΑΝΗ ΛΟΓΟ.
Ζηλευαν ακομα και το γεγονος οτι ημουν αγαπητος σε αλλους ΓΝΩΣΤΟΥΣ τους,δεν το συζητω καν για μουνια.
Εκει ηθελε η πουτανα να κρυφτει και η λυπη δεν την αφηνε.... Λυπη για εναν ανθρωπο που τους ενωσε ΣΕ ΠΑΡΕΑ στα 16-17 τους χρονια.
Εγω τους ηξερα με διαφορετικες αφορμες,αλλοι ηταν συμμαθητες μου,αλλος βαφτισιμιος των γονεων μου,αλλος απο το γηπεδο.
Ιδια φουρνια ολοι. Τους γνωρισα μεταξυ τους για να γινουμε ενιαιο παρεακι. Λιγο μετα τα 20 ξεκινησαν πολεμο και κοινωνικο εμπαργκο....Ηθελαν να με αποκλειουν απο εξοδους,νεους κυκλους κλπ. Τρωγονταν συνεχως σαν αγαμητες κατινες.
ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΑΝΗ ΛΟΓΟ. ΕΙΔΙΚΑ στο θεμα των μουνιων (οταν βγαιναμε μαζι) ημουν ο μονος που εκανα πασες.
.....Κουραστηκα να κανω τα στραβα ματια και να δικαιολογω γιατι εφτασα σε σημειο να αυτοταπεινωνομαι διαρκως. Εγω να αυτοταπεινωνομαι και αυτοι να εξελισσονται. Αφηνοντας με στην απ 'εξω. ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ.
Ωρες ωρες σκεφτομουν οτι αν πεθαινα παιζει και να χαιρονταν....Απο τον νταλκα μου αργησα να τελειωσω και τη σχολη μου γιατι εμπλεξα με ΑΡΧΙΔΙΑ στα πιο αθωα-ανεμελα μου χρονια. Τοτε εδινα μεγαλη βαση στην αντρικη φιλια. Ηθελα παντα να βγαινω μαζι τους. Μονο μαζι τους,ειδαλλως ξενερωνα. Ενιωθα μισος.
ΔΙΑΝΟΕΙΣΑΙ λοιπον οτι απο τοτε μεχρι σημερα- αρκετα χρονια μετα- ΕΜΑΘΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ να παιζω μπαλα ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ?
ΔΙΑΝΟΕΙΣΑΙ τι παει να πει αυτο? Οι αλλοι εβγαιναν στα μπαρακια σαν παρεα NA ΚΕΡΑΣΟΥΝ ΣΦΗΝΑΚΙA MΠΑΣ ΚΑΙ ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΝ ,ΕΝΩ ΕΓΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΔΙΟ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΚΥΡΟ ΣΗΜΕΙΟ !
Kαι οι μπινεδες εσκαγαν περισσοτερο απο το κακο τους οταν ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΦΑ παρα τον πολεμο! Περιμεναν να ριξω εγω αγκυρες επανασυνδεσης....
Επειδη ημουν ο ΕΝΑΣ και αυτοι οι ΠΟΛΛΟΙ.. Γι αυτο επιλεξα να κοψω παρτιδες οχι μονο μαζι τους,αλλα και με καθε ΚΟΙΝΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΣ -ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ ΚΡΙΚΟ. Δεν ηθελα καν να μαθαινουν τι κανω ,πως περναω κλπ! ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ...ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ !
Με εξαιρεση το γιατρο που δυστυχως ειναι Γερμανια και θα μεινει αρκετα χρονια ακομα, αφου θελει να δουλεψει εκει ΚΑΙ μετα την ειδικοτητα .
Ειναι οτι χειροτερο μπορει να τυχει σε ενα αρσενικο. Χανεις τη γη κατω απο τα ποδια σου οταν σε φθονουν τα "αδερφια" σου .
Εισαι υποχρεωμενος να κανεις κοινωνικο restart. Οσο πιο αμεσα,τοσο το καλυτερο. Με ατομα ηθικα και εντιμα απο το χωρο εργασιας η τη σχολη σου,ασχετως αν δεν ειναι party animals η κλικαδοροι.
Τουλαχιστον βγαινεις εξω και νιωθεις θετικη ενεργεια,οχι σκατοψυχια γυρω σου. Ουτως η αλλως εγω ακομα και με παρεα σε μπαρακι παντα μονος κανω κινηση και επειτα μοιραζω πασες ΑΝ ΚΡΙΝΩ οτι υπαρχει εδαφος προσφορο....και αν αυτοι που ειναι μαζι μου ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δεν ειναι αχαριστοι.
Στο στρατο επισης γνωρισα δυο αδερφια απο Νοτια Ελλαδα. Αν δεν εμενα Θεσσαλονικη,θα κρατουσαμε ακομα στενες επαφες.
Οι Ελλεηνιδες ειναι αγγελουδια μπροστα στους γυναικωτους "αντρες". Χιλιες φορες Ελλεηνιδα παρα γυναικωτος.
Ειναι η πιο τοξικη φαρα εν ετει 2021. Aμπαλα-ανηθικα-ασεβη-αντικοινωνικα τρολακια οπως ορθα ελεγε ο Savvidis.
Που επειδη δε γαμανε,σε γαμανε . Το εχουν βαλει στοχο ζωης.
Πλεον για διασκεδαση ΠΡΟΤΙΜΩ να βγαινω μονος,με κοπελα, με κοπελες παρα με γιδοβοσκους που θα μου σπανε τα αρχιδια,θα φθονουν και θα μιζεριαζουν. Για οποιοδηποτε αλλο λογο θα βγω με ατομα που εχω σε υποληψη ,καπου ησυχα ομως.