@Βrother Mouzone
Nαι ρε δικε μου...Σωστα μιλας... Ποσα ατομα γνωρισα στην πορεια των χρονων που φερθηκαν τοσο ξηγημενα που μου κακοφαινονταν κιολας επειδη ειχα συνηθισει με τις λερες τοσα χρονια... Η ζωη ειναι τοσο ωραια χωρις τοξικους πλαι σου...
Το πιο τραγικο της υποθεσης ηταν οτι σε ορισμενες περιπτωσεις μου την ελεγαν και οι γονεις μου...
Κερατας και δαρμενος μαζι... Θεωρουσαν οτι εγω ημουν υπαιτιος,οτι εγω ημουν αντικοινωνικος,οτι εγω ημουν ο αλητακος,ο αυτονομος που παντα ακολουθουσε το δικο του προγραμμα και τους ...σνομπαρε!.
Οταν εφτασε ο κομπος στο χτενι,πραγματι ακολουθησα το δικο μου δρομο,με αλλες παρεες και οχι του...οικογενειακου περιγυρου. Εβγαινα και στα αλωνια και στα σαλονια...Ενιωθα τοσο ελευθερος και χαρουμενος που δεν καταπιεζα αλλο το εγω μου.
Αργησαν και αυτοι να καταλαβουν,αν και αμφιβαλλω οτι ακομα καταλαβαν τι επαιζε...
Τα ατομα αυτα οχι απλως ζηλευαν,με δολοφονησαν κοινωνικα και συνεχιζουν στο ιδιο μοτιβο...
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ συνεχιζουν διχως οικτο
Λες και εχουν σχηματισει μια ιερη συνωμοσια μεταξυ τους να με τελειωσουν. Τα τελευταια χρονια μαλιστα κανουν κερασματα για τα γενεθλια(!) τους και δε δισταζουν να μη με καλεσουνε..! Χωρις λογο. Χωρις να εχει συμβει το παραμικρο.
Mε εκθετουν δηλαδη και στον (παλαιο) ευρυτερο κυκλο μου.
Ακομα και σε ατομα που ανταλλαζα δυο-τρεις κουβεντες εχεμυθειας.
Και λεω ρε μπινεδες δε θα με τρελανετε εσεις,εγω θα σας στειλω στο ψυχιατρο...μια και καλη....
....ΕΦΤΑΣΑΝ σε σημειο να με συκοφαντησουν σε πιτσιρικά του ευρυτερου κυκλου μας οταν τους ρωτησε...."καλα ρε μαγκες ο MACCHIATO που εχει χαθει,δεν ειναι στην παρεα σας?" Και τι απαντησαν τα ΑΡΧΙΔΙΑ?....
"Α δεν τον θελουμε πλεον επειδη ειναι χυμα και την πεφτει οταν βγαινουμε εξω"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ τυποι τι σκαρφιστηκαν οι γελοιοι- γυναικωτοι-αμπαλοι- σκατοπουστες....
Ειχα υπονοιες οτι αυτος ηταν ο λογος που ζηλευαν,δεν ειχα στοιχεια ομως...
ΠΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΜΟΥΝΟΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΠΑΣΑ...
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΞΕΡΑ ΠΟΣΟ ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ....ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΑΝ....
ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΧΑΛΑΣΤΡΑ Η ΜΕ ΑΠΕΚΛΕΙΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΟΥΧΤΙ...ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΩ...
Ε λοιπον, την τελευταια φορα που ειχαμε βγει ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ (σε μια περιοδο που ειχε παγιωθει το πολυχρονο εμπαργκο) σε παραλιακο μπαρακι....απο τη χαρα μου που τους ειχα ξαναδει ,βρισκομουν σε εκσταση...και την επεσα σε δυο γκομενακια που επιναν ποτο σε σταντακι...
Σε παραλιακο ημιυπογειο μπαρ της Θεσσαλονικης...χωρις να καταλαβω πως και τι,οι γελοιοι εφυγαν χωρις να πληρωσουν περιπου τα μισα απο τα ποτα που ειχαν πιει....ουτε με χαιρετησαν απο την κακια τους, αν και καποια στιγμη τα μωρακια μου εκαναν νοημα διακριτικα οτι " οι δικοι σου μας κοιτανε επιμονα και περιεργα"...
Και ενω η φαση προχωρουσε ωστε να συνεχισουμε σε ελληναδικο οι 3 μας...ερχεται η σερβιτορα και μου εξηγησε οτι οι φιλοι μου εφυγαν χωρις να πληρωσουν ολο το λογαριασμο....
Ηταν απο τις λιγες φορες που δεν τους εκανα πασα και μου το εβγαλαν ξινο τα μπασταρδια.....δεν τους εκανα πασα γιατι ειχα απορροφηθει και περνουσα πολυ καλα με τις κοπελες...σημειωτεον,τη μια την εφαγα το ιδιο βραδυ...
Ηταν το πρωτο μου ONS ,ημουν σε εκπληκτικο mood.
Ηταν επισης ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ...διοτι μετα απο εκεινη την εξοδο Μ' ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΕΝΤΕΛΩΣ...ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΒΟΛΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ....
Ερμηνευαν την οικειοτητα μου με τις κορασιδες ως..χυμα πεσιμο...τα γαμημενα πλασματα....που πιο διακριτικος ανθρωπος απο εμενα δεν παιζει να υπαρχει γενικοτερα...απλως εχω θρασος και δεν...κολωνω. Αυτο πληρωσα...
Γενικως καταλαβα οτι εν ετει 2021 οχι μονο η επιτυχια δε συγχωρειται,αλλα ουτε καν η διαφορετικοτητα...ο διαφορετικος δρομος,ο ανορθοδοξος,ο αντισυμβατικος...
Αυτο που λεει ο SAD.....ολοι οι μπουληδες βολευονται να γνωριζουν νετα μεσω κοινων γνωστων-μεσω κλικας η να βαζουν ..προξενητρες.
ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ Η ΟΧΙ,αυτος ηταν ο λογος που τα αδερφια μου εγιναν ΑΡΧΙΔΙΑ....και δε μπορεσαν ποτε να συνυπαρξουν μαζι μου.
Χαλουσα την πιατσα των "ημετερων"...την πιατσα της μιζεριας και της αρχοντοχωριατιλας. Μονα-ζυγα δικα τους.?....Ε οχι δα...
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ρε μαγκες??? Χυμα πεφτουλας εγω ,που παντοτε τους εβαζα στο παιχνιδι?
Αν δε χαρεις τις γνωριμιες με νεα γκομενακια μαζι με τους ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ,με ποιους θα τις χαρεις?
Τι νοημα εχει να εισαι χαρουμενος, οταν τα "αδερφια" σου ειναι κατσουφηδες?
Τι νοημα εχει να γαμας μονο εσυ και οι φιλοι σου να μην εχουν μεριδιο στην πιτα?
Ειμαι τοσο παλαιων αρχων η τοσο λαθος εμαθα τα ..γραμματα?
Μια φορα μετα απο καιρο τους ειχα ξαναδει και οταν τσεκαραν πως παρα τον πολεμο τους,παραμενω κεφατος και ενεργος,εριξαν μαυρη πετρα.... ΤΟΣΟ ΑΡΧΙΔΙΑ.....και μ' εθαβαν κιολας πισωπλατα..
ΠΑΝΤΑ ειχα ενδειξεις οτι ζηλευουν,ΟΤΑΝ ο πιτσιρικας ετρεξε αηδιασμενος να μου μεταφερει τις κουβεντες τους,πλεον ειχα ως αποδειξη τη δικη του μαρτυρια..
Μου ειπε επι λεξη..."ΜΑCCHIATO απο μικρος παντα σε θεωρουσα δασκαλο και μεγαλο μου αδερφο...Οσο ομως εβλεπα οτι εχεις ξεκοψει μαζι τους, ειχα αμφιβολιες οτι εσυ ειχες 100% δικαιο....Οταν μου ειπαν αυτες τις μλκιες, κατερρευσαν τα παντα γυρω μου και εχασα τη μιλια μου...δεν ηθελα να πιστεψω ο,τι ακουγαν τα αυτια μου "
Τυποι,μιλαμε για ατομα που δεν τους λειπει σχεδον τιποτα. Ουτε σχεσεις με μουνια,ουτε δουλειες. Ο ενας μαλιστα δε ξερει τι...εχει
Και ομως αυτος ο συγκεκριμενος ειναι ο αρχιερεας του κοινωνικου εμπαργκο προς εμενα.....Τοσο πουστης αντρας!
Η προσωποποιηση του ρητου "Τα λεφτα καμια φορα δε φερνουν την ευτυχια"...
Πλεον και αυτος παιζει μπαλιτσα εστω με τα...γκολντιγκερακια,αρα γιατι συνεχιζει να ζηλευει? τι να πω? Φθονει ακομα και ... την κοινωνικοτητα μου.?..τι στον πουτσο
Γι 'αυτο αλλαξα κυκλο και βρηκα την υγεια μου....Δε θελω ουτε γεια μαζι τους...ουτε καν γηπεδο.
Βασικα,μακαρι να μην υποστηριζαμε και την ιδια ομαδα,τωρα που το ξανασκεφτομαι...
Οταν τους βλεπω φυσικα παντα κανω τον Κινεζο, μονο και μονο γιατι θελω να τους αφησω να βραζουν στο ζουμι τους...παριστανω οτι δεν τρεχει και τιποτα μωρε και το διασκεδαζω..... η ιδια τακτικη με τις Ελλενιδες,μονο που αυτοι εχουν...αρχιδια.
Και οι Ελλεηνιδες στην τελικη προσφερουν τοσα πολλα που συνιστουν το αλατοπιπερο της ζωης
Απλως εμεις πολλες φορες λογω εγωισμου δεν ειμαστε σε θεση να τα εκτιμησουμε...
Παντως,... και σταρατα που μιλουσα παλιοτερα,τι καταλαβα? Πουστης γεννιεσαι,δε γινεσαι....Πουστης γεννιεσαι,πουστης πεθαινεις.
Προς αποφυγη παρεξηγησης και επειδη δε βαζω τονους στις λεξεις,στο προηγουμενο ποστ εννοουσα οτι ενιωθα μισός οταν εβγαινα χωρις αυτους. Οχι μίσος.....