Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.862
- Πόντοι
- 10.411
Αν δεν κάνω λάθος,ο alexΑ έχεις ξεφύγει εσύ.
Νομίζεις ότι σε ζηλεύουν κιόλας.
Ποιός είναι ο αρχηγός?
Αν δεν κάνω λάθος,ο alexΑ έχεις ξεφύγει εσύ.
Ποιός είναι ο αρχηγός?
Μηπως εξηγησαν και το γιατι?Αυτό είναι κάτι το οποίο συμβαίνει συχνά . Σαφέστατα και υπάρχει κόσμος , που δεν γνωρίζει το ότι ο άλλος - άλλη , παίρνει φάρμακα . Μάλιστα σχετικά πρόσφατα ,δυο ψυχολογες [ μέσο του καναλιού της μιας στο ίντερνετ ] , συμβούλευαν τις γυναίκες που παίρνουν ψυχοφάρμακα , [ ακόμα και όσες πάσχουν από σχιζοφρένεια ] , να το αποκρύπτουν από τους άνδρες που γνωρίζουν , και να μην το αποκαλύπτουν ακόμη και εάν δημιουργηθεί σοβαρή σχέση .
ΕγωΑ έχεις ξεφύγει εσύ.
Ποιός είναι ο αρχηγός?
Τι γιατί ? γιατί θα ναι τίποτα κατεστραμένες για να μην λακίσει ο γκόμενος ή να μην υπάρχει "κοινωνικός στιγματισμός" ... εν τω μεταξύ το ψέμμα και το να το κρύψουν είναι που κυρίως λακίζει ο άλλος ... πως να υπάρχει εμπιστοσύνη ?Μηπως εξηγησαν και το γιατι?
Aναμένουμε διαταγές αρχηγέ!Μηπως εξηγησαν και το γιατι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγω
Μαγκες δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, τέλος... πως να υπάρχει εμπιστοσύνη ?
Μην σκας,έχει τον έμπερορ και τον Σάσα.Θα ηθελες να σε αγνοουμε τελειως? Ευκολο ειναι.
Εχεις αναλογισθεί τι θα κανεις μετα?
μου θύμισες το "... κυκλοφοράει πολλή αλητεία ... "Μαγκες δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, τέλος
Συμφοιτήτριες της άλλης "επιστημόνησας" που παρακολουθούσε την τύπισσα που σκότωσε ο πιλότος ?
Που τα παίρνουν τα πτυχία να πάμε να τους σφίξουμε το χέρι
Μου θυμισες κατι τωρα, γι αυτο το περι εμπιστοσυνης.Τι γιατί ? γιατί θα ναι τίποτα κατεστραμένες για να μην λακίσει ο γκόμενος ή να μην υπάρχει "κοινωνικός στιγματισμός" ... εν τω μεταξύ το ψέμμα και το να το κρύψουν είναι που κυρίως λακίζει ο άλλος ... πως να υπάρχει εμπιστοσύνη ?
Δεν είναι το ίδιοΜου θυμισες κατι τωρα, γι αυτο το περι εμπιστοσυνης.
Καποτε ειχα σχεση με μια πρωην ερασιτεχνιδα, καποιοι το γνωριζουν.
Ειχαμε λοιπον συζητηση για το εαν θα πρεπει να πει στον συζυγο της, οταν θα ερχοταν η ωρα να παντρευτει, οτι εκδιδοταν, εστω ερασιτεχνικα για ενα μικρο διαστημα.
Της ειπα να μην το πει. Απογοητευτηκε. Γιατι μου λεει, λες να μην το αντεξει?
Της απαντησα οτι δεν θα προσφερει κατι αυτο, ούτε υπαρχει λογος να το ρισκαρει, δεν το αντεχουν ολοι. "Μα εσυ το ξερεις και εισαι μαζι μου", μου λεει. Δεν ειναι το ιδιο της απαντησα, στο κατω κατω εγω ετσι σε γνωρισα.
Εσυ τι λες, θα επρεπε να του το πει?
Μηπως εξηγησαν και το γιατι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγω
Σε αυτό το θέμα μπλέκουν συναισθήματα πουριτανισμού, σύγκριση επιδόσεων, παρερμήνευση κτητικότητας, κλονισμός εμπιστοσύνης "αφού το έκανε θα το ξανακάνει" κ.α. ... Καλά έκανε και δεν το είπε.Μου θυμισες κατι τωρα, γι αυτο το περι εμπιστοσυνης.
Καποτε ειχα σχεση με μια πρωην ερασιτεχνιδα, καποιοι το γνωριζουν.
Ειχαμε λοιπον συζητηση για το εαν θα πρεπει να πει στον συζυγο της, οταν θα ερχοταν η ωρα να παντρευτει, οτι εκδιδοταν, εστω ερασιτεχνικα για ενα μικρο διαστημα.
Της ειπα να μην το πει. Απογοητευτηκε. Γιατι μου λεει, λες να μην το αντεξει?
Της απαντησα οτι δεν θα προσφερει κατι αυτο, ούτε υπαρχει λογος να το ρισκαρει, δεν το αντεχουν ολοι. "Μα εσυ το ξερεις και εισαι μαζι μου", μου λεει. Δεν ειναι το ιδιο της απαντησα, στο κατω κατω εγω ετσι σε γνωρισα.
Εσυ τι λες, θα επρεπε να του το πει?
Θα ηθελες να σε αγνοουμε τελειως? Ευκολο ειναι.
Εχεις αναλογισθεί τι θα κανεις μετα?
Μίλησε μας για την έντονη διέγερση και ανατριχίλα που σε διαπερνά,όταν σε παραθέτει ο έμπερορ.Η επιστημονική ομάδα είναι εδώ να σε βοηθήσει,τώρα κιόλας που μπήκε ο αρχηγός.Εσύ μπορείς να με αγνοείς
Αλλά όπως βλέπεις,πολλοί άλλοι δεν μπορούν
Σαν συμβάν στο άκουσμα είναι τραγικό ... σαν επιλογή ατόμου σαφέστατα έχει μερίδιο ευθύνης.
Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι πως άμα της την πέσεις της οποιαδήποτε τέτοιας "ααα σορρυ δεν σε ξέρω δεν σε εμπιστεύομαι" ... τον τρελό που την κακομεταχειριζόταν και κατάπινε φάρμακα ήξερε όμως να τον εμπιστευτεί
Απορώ ρε μαλάκα μου πως στο διάλο ξάπλωνε στο ίδιο κρεβάτι και κοιμόταν στο ίδιο δωμάτιο !!!
Εν τω μεταξυ, εβλεπα την φωτο του γαμου της στο fb και αναρωτιομουν αν του το ειπε τελικα.Αυτά είναι τα χειρότερα. Πήγε ο άλλος και παντρεύτηκε καραπουτανάρα και δεν πήρε χαμπάρι. "Με πόσους πήγες? Με δύο"
Τύπε το σύνδρομο του σωτήρα - θεού το χουν οι γιατροί και όχι όλοι κιόλας, όχι οι φαρμακοποιοί ... στην προκειμένη περίπτωση απλά ο "αριστερός" τύπος είχε το μπλα μπλα και η τύπισσα ήταν κουτορνίθι που η μάνα δεν το χε ξεστραβώσει, το οποίο μου προκαλεί εντύπωση γιατί μάνα- κόρη λένε τα πάντα μεταξύ τους άσχετα αν δεν το παραδέχονταιΓιατί κάποιες τις εξιτάρει ο κίνδυνος και η κακομεταχείριση και όχι το χάδι και προδερμ
Και όπως ειπώθηκε,κάποιες έχουν την πεποίθηση ότι θα σώσουν έναν 'χαμένο΄
Εσύ τύπε μου θαρρείς πως θα προσφέρεις χάδι και προδέρμ αν κάποτε βρεις κάποια?Γιατί κάποιες τις εξιτάρει ο κίνδυνος και η κακομεταχείριση και όχι το χάδι και προδερμ
Και όπως ειπώθηκε,κάποιες έχουν την πεποίθηση ότι θα σώσουν έναν 'χαμένο΄
Και συ είσαι ο πρώτοςΑυτά είναι τα χειρότερα. Πήγε ο άλλος και παντρεύτηκε καραπουτανάρα και δεν πήρε χαμπάρι. "Με πόσους πήγες? Με δύο"