hubwwif
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2023
- Like
- 6.909
- Πόντοι
- 1.041
Εποπ είσαι;Παιρναει ευχάριστα η σκοπιά μου τύπε και ξεστραβωνω και μερικούς βλάκες σαν εσένα
Εποπ είσαι;Παιρναει ευχάριστα η σκοπιά μου τύπε και ξεστραβωνω και μερικούς βλάκες σαν εσένα
Θα κάνω ένα σχόλιο...πρώτα από όλα χρόνια πολλά....εδώ μύστη της έχεις καρφώσει και έχει ρουφήξει το dna σου τι να το κάνεις το τηλέφωνο...Μάγκες χθες ήταν ένα από τα καλύτερα βραδιά εκεί!! Εσυ μελαχρινή που τα ηπιες όλα με της βυζαρες αν το δεις στείλε μνμ
οντως..πως μπορουμε να βρουμε τη μελαχρινη αυτη?Μάγκες χθες ήταν ένα από τα καλύτερα βραδιά εκεί!! Εσυ μελαχρινή που τα ηπιες όλα με της βυζαρες αν το δεις στείλε μνμ
Την πήρες κ εσυ;;οντως..πως μπορουμε να βρουμε τη μελαχρινη αυτη?
ναιΤην πήρες κ εσυ;;
Αυτή με της βυζαρες που κοιτούσε ο άντρας της με το καφέ σακάκι;;
Για να το ξανά ρουφήξει την θέλωΘα κάνω ένα σχόλιο...πρώτα από όλα χρόνια πολλά....εδώ μύστη της έχεις καρφώσει και έχει ρουφήξει το dna σου τι να το κάνεις το τηλέφωνο...
ναι αυτη..πως μπουρουμε να τη δουμε παλιΑυτή με της βυζαρες που κοιτούσε ο άντρας της με το καφέ σακάκι;;
Δεν ξέρω κ εγώ πολύ θα ήθελα να μου τα πιει άλλη μια η καυλα!ναι αυτη..πως μπουρουμε να τη δουμε παλι
παντως δε μου φανηκε και για γυναικα του..Δεν ξέρω κ εγώ πολύ θα ήθελα να μου τα πιει άλλη μια η καυλα!
Μην ξαναπατήσεις τυπε, απλά πράγματα, άσε τους βλάκες να χαίρονται που έδωσαν 80€ για να τους κάνει τύπισσα μια πίπα.σας γράφω το μόνος άνδρας είναι απλά ένα ψέμα του μαγαζιού έσκασε εγω 10 και κάτι και μέχρι τις 12 δεν με πήραν τηλέφωνο αντίθετος έβλεπα να μπαίνουν άλλοι άνδρας μόνοι τους και άλλα ζευγάρια πραγματικά ντρέπομαι και είμαι χρόνια πελάτης του μαγαζιού όταν ερχόμουν με την πρώην μου τέτοια συμπεριφορά δεν την περίμενα
Καλυτερα Σαββατο γινεται καλη φαση... Με κοσμο αρκετο..Σκεφτόμαστε να πάμε Παρασκευή ή Σάββατο. Σάββατο έχουμε ξαναπάει. Ποια μέρα είναι καλύτερα; Αν και φαντάζομαι θα λείπει κόσμος λόγω Πρωτοχρονιάς...
πριν ανοίξει ανοίξει και φαγαμε πόρτα και καλά δεν είχε ζευγάρια εντ μεταξύ μπήκαν τόσο και έβαζαν μόνο δικά τους άτομαΔηλαδη συγνωμη για να καταλαβω υπαρχει περιπτωση αν πας νωρις πχ 11.30 να φας πορτα?
Το c4c θα έχει περισσότερο κόσμο από ότι μαθαίνω εγώ πάντως, αφού κάνει θεματικό κόσμο και έχει πάντα σταθερή πελατείαΣκεφτόμαστε να πάμε Παρασκευή ή Σάββατο. Σάββατο έχουμε ξαναπάει. Ποια μέρα είναι καλύτερα; Αν και φαντάζομαι θα λείπει κόσμος λόγω Πρωτοχρονιάς...
To c4c πάντως το σαββατο θελει να κανεις κρατηση γιατι δεν μπαινεις μεσα λογο κοσμου.Το c4c θα έχει περισσότερο κόσμο από ότι μαθαίνω εγώ πάντως, αφού κάνει θεματικό κόσμο και έχει πάντα σταθερή πελατεία
Σιγουρα λογικό κι ολας αφού είναι με διαφορά το καλύτερο από όλα, και κύριος εξαιρετικοι οικοδεσπότεςTo c4c πάντως το σαββατο θελει να κανεις κρατηση γιατι δεν μπαινεις μεσα λογο κοσμου.