MrRobot15
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 970
- Πόντοι
- 366
κωστακι κατι ασχετο θελω να μαθω την ιστορια σου γιατι σε εχουν αποκλεισει απο τα swinger τι τους εκανες?Όχι τύπε, το γλίτωσες το 80αρι
κωστακι κατι ασχετο θελω να μαθω την ιστορια σου γιατι σε εχουν αποκλεισει απο τα swinger τι τους εκανες?Όχι τύπε, το γλίτωσες το 80αρι
Καλημερα... Συνηθως ετσι γινεται.. see through πως ηταν η κοπελα η τα αλλα ατομα μεσα εκει ... ; Μερικα θεματα υπαρχουν οχι ομως οτι την ακουλουθουν και οι κοπελες που βρισκονται εκει... Γιατι ντρεπονται.. Αλλα δεν μας ειπες αν ειδες τιποτα αλλο.. Στον επανω οροφο.. Η στο μεγαλο δωματιο κατω.. Και κατι γινοταν...Αρα αυτο δεν παιζει ρολο...Να πω και εγώ την εμπειρία μου. Μετά από πολύ κόπο έπεισα την σύντροφο να κάνουμε επίσκεψη πριν κάτι μήνες, με υπόσχεση να μη προχωρήσουμε σε συνουσίες και τα τοιαύτα, καθότι συνεσταλμένη. Η βραδιά είχε θέμα see through με δώρο ποτό για όσες το επιχειρούσαν, οπότε θα υπήρχε ενδιαφέρον έστω και έτσι. Από όλο το μαγαζί μόνο η δικιά μου φορούσε see through, άλλη μια εύσωμη και μια που πρέπει να είχε σχέση με το μαγαζί καθώς της έπιαναν κουβέντα όλοι. Απογοήτευση. Εάν αυτή η θεματολογία είχε συμμετοχή μόνο 2 άτομα, φαντάζομαι κάτι άλλες που ανακοινώνει κατά καιρούς, όπως είσοδο με εσώρουχα κλπ, θα έχουν μηδενική συμμετοχή.
Τύπε τα έχω γράψει σε κριτικές και πολλές φορές τα έχω περιγράψει στα θρεντ του 2+2 και του νιρβάνα. Ξεστραβωσου να τα διαβάσεις, είσαι και παλιός .κωστακι κατι ασχετο θελω να μαθω την ιστορια σου γιατι σε εχουν αποκλεισει απο τα swinger τι τους εκανες?
δωσε κανα ινφο σε ποια σελιδα ειναι για να μην ξεστραβωθω οπως λες και εσυ χαχααΤύπε τα έχω γράψει σε κριτικές και πολλές φορές τα έχω περιγράψει στα θρεντ του 2+2 και του νιρβάνα. Ξεστραβωσου να τα διαβάσεις, είσαι και παλιός .
Γενικά αυτο το μαγαζί οτι παρτυ ανακοινώνει ειναι μονο στα "χαρτια"Να πω και εγώ την εμπειρία μου. Μετά από πολύ κόπο έπεισα την σύντροφο να κάνουμε επίσκεψη πριν κάτι μήνες, με υπόσχεση να μη προχωρήσουμε σε συνουσίες και τα τοιαύτα, καθότι συνεσταλμένη. Η βραδιά είχε θέμα see through με δώρο ποτό για όσες το επιχειρούσαν, οπότε θα υπήρχε ενδιαφέρον έστω και έτσι. Από όλο το μαγαζί μόνο η δικιά μου φορούσε see through, άλλη μια εύσωμη και μια που πρέπει να είχε σχέση με το μαγαζί καθώς της έπιαναν κουβέντα όλοι. Απογοήτευση. Εάν αυτή η θεματολογία είχε συμμετοχή μόνο 2 άτομα, φαντάζομαι κάτι άλλες που ανακοινώνει κατά καιρούς, όπως είσοδο με εσώρουχα κλπ, θα έχουν μηδενική συμμετοχή.
Για να δούμε τώρα αυτό το Σάββατο έχει ωραίο θεματικό που μπορεί πολύ εύκολα να ακολουθήσουν τα ζευγάρια! Για να δούμε ποιο θα είναι δυνατό ζευγάρι να βγάλει μια παραπάνω "υπερβολή"Γενικά αυτο το μαγαζί οτι παρτυ ανακοινώνει ειναι μονο στα "χαρτια"
Την θεματολογία αυτή την χρησιμοποιεί σαν κραχτη μπας και τσιμπήσει κανένας όπως εσύ.
Το ιδιο εγινε και πριν μερες στο παρτυ Ματια ερμητικα κλειστα. Καμια δεν φοραγε εσωρουχα.
Τι μου θύμισες. Έτσι πήγα πριν χρόνια σε άλλο κλαμπ της Αθήνας με τη δικιά μου. Θα πάμε μόνο για ποτό για αρχή και να δούμε τι παίζει χωρίς να προχωρήσουμε. Για πότε έγινε η αλλαγή ούτε που θυμάμαιΝα πω και εγώ την εμπειρία μου. Μετά από πολύ κόπο έπεισα την σύντροφο να κάνουμε επίσκεψη πριν κάτι μήνες, με υπόσχεση να μη προχωρήσουμε σε συνουσίες και τα τοιαύτα, καθότι συνεσταλμένη. Η βραδιά είχε θέμα see through με δώρο ποτό για όσες το επιχειρούσαν, οπότε θα υπήρχε ενδιαφέρον έστω και έτσι. Από όλο το μαγαζί μόνο η δικιά μου φορούσε see through, άλλη μια εύσωμη και μια που πρέπει να είχε σχέση με το μαγαζί καθώς της έπιαναν κουβέντα όλοι. Απογοήτευση. Εάν αυτή η θεματολογία είχε συμμετοχή μόνο 2 άτομα, φαντάζομαι κάτι άλλες που ανακοινώνει κατά καιρούς, όπως είσοδο με εσώρουχα κλπ, θα έχουν μηδενική συμμετοχή.
Τι να ντραπείς όταν στη συνέχεια πας να βγάλεις τα μάτια σου μπροστά στο μισό κλαμπ; Η άλλη φορούσε see through που από μακριά δεν φαίνεται τίποτα και με εσώρουχο από μέσα. Σε κάτι θεματικές topless ούτε στο όνειρό τους δεν θα έχει γίνει κάτι. Ναι στον επάνω όροφο είχε δραστηριότητα, αλλά δεν είχαμε πάει για δυνατές συγκινήσεις αλλά για εισαγωγή...Καλημερα... Συνηθως ετσι γινεται.. see through πως ηταν η κοπελα η τα αλλα ατομα μεσα εκει ... ; Μερικα θεματα υπαρχουν οχι ομως οτι την ακουλουθουν και οι κοπελες που βρισκονται εκει... Γιατι ντρεπονται.. Αλλα δεν μας ειπες αν ειδες τιποτα αλλο.. Στον επανω οροφο.. Η στο μεγαλο δωματιο κατω.. Και κατι γινοταν...Αρα αυτο δεν παιζει ρολο...
Τι ενδιαφέρον παρουσιάζει όταν περίπου έτσι μπορεί να βγεις και στον δρόμο ή σε ένα απλό club;Για να δούμε τώρα αυτό το Σάββατο έχει ωραίο θεματικό που μπορεί πολύ εύκολα να ακολουθήσουν τα ζευγάρια! Για να δούμε ποιο θα είναι δυνατό ζευγάρι να βγάλει μια παραπάνω "υπερβολή"
ετσι ναι το ειχα γραψει και πιο παλια σε θεματολογια για μαθητριες μπορει να ηταν μονο μια αναλογα ντυμενη!!Γενικά αυτο το μαγαζί οτι παρτυ ανακοινώνει ειναι μονο στα "χαρτια"
Την θεματολογία αυτή την χρησιμοποιεί σαν κραχτη μπας και τσιμπήσει κανένας όπως εσύ.
Το ιδιο εγινε και πριν μερες στο παρτυ Ματια ερμητικα κλειστα. Καμια δεν φοραγε εσωρουχα.
εδω σε θεμα για μαθητριες πρεπι να ηταν μονο μια αναλογα ντυμενη!Να πω και εγώ την εμπειρία μου. Μετά από πολύ κόπο έπεισα την σύντροφο να κάνουμε επίσκεψη πριν κάτι μήνες, με υπόσχεση να μη προχωρήσουμε σε συνουσίες και τα τοιαύτα, καθότι συνεσταλμένη. Η βραδιά είχε θέμα see through με δώρο ποτό για όσες το επιχειρούσαν, οπότε θα υπήρχε ενδιαφέρον έστω και έτσι. Από όλο το μαγαζί μόνο η δικιά μου φορούσε see through, άλλη μια εύσωμη και μια που πρέπει να είχε σχέση με το μαγαζί καθώς της έπιαναν κουβέντα όλοι. Απογοήτευση. Εάν αυτή η θεματολογία είχε συμμετοχή μόνο 2 άτομα, φαντάζομαι κάτι άλλες που ανακοινώνει κατά καιρούς, όπως είσοδο με εσώρουχα κλπ, θα έχουν μηδενική συμμετοχή.
Για πότε έγινε αλλαγή ? Δλδ?Τι μου θύμισες. Έτσι πήγα πριν χρόνια σε άλλο κλαμπ της Αθήνας με τη δικιά μου. Θα πάμε μόνο για ποτό για αρχή και να δούμε τι παίζει χωρίς να προχωρήσουμε. Για πότε έγινε η αλλαγή ούτε που θυμάμαι
Παιδιά δύσκολα κόλπα στα Ελλαδισταν αυτά δυστυχώς.εδω σε θεμα για μαθητριες πρεπι να ηταν μονο μια αναλογα ντυμενη!
Έχεις δίκιο ,αλλά το θεμα είναι να φτάσεις να πας με την γυναίκα εκεί κ να έχει κ μια σχετική διάθεση που η γυναίκα την φτιάχνει από πριν ,λειτουργούν εντελος διαφορετικά ,Εμείς δεν πάμε με βυζιτες ούτε με γκόμενες πιτσιρικεςΤι ενδιαφέρον παρουσιάζει όταν περίπου έτσι μπορεί να βγεις και στον δρόμο ή σε ένα απλό club;
Παιδιά δύσκολα κόλπα στα Ελλαδισταν αυτά δυστυχώς.
Δεν υπάρχει τέτοια κουλτούρα ακόμα σε θεματικά ντυσίματα .
Τώρα κ η άλλη να βγει από το σπίτι ντυμένη μαθήτρια χωρίς να είναι Απόκριες είναι δύσκολο.
Σε άλλα μέρη υπάρχουν θεματικά πάρτυ σε άσχετο χρόνο τέλος πάντων μια προσπάθεια γίνεται.
Για να δούμε αυτό το Σάββατο που είναι πολύ εύκολο θέμα όλες έχουν δερμάτιν
μπορει να αλλαξει στο μαγαζιΈχεις δίκιο ,αλλά το θεμα είναι να φτάσεις να πας με την γυναίκα εκεί κ να έχει κ μια σχετική διάθεση που η γυναίκα την φτιάχνει από πριν ,λειτουργούν εντελος διαφορετικά ,Εμείς δεν πάμε με βυζιτες ούτε με γκόμενες πιτσιρικες
Δεν έγινε μέσα στο μαγαζί αλλά σε σπίτι ζευγαριού μετά το μαγαζί. Για αρχή πίναμε ήρεμα το ποτό μας στο σαλόνι και εκεί έγινε η όλη φάσηΓια πότε έγινε αλλαγή ? Δλδ?
Αρα απο εσας δεν υπηρχε κεφι... Πηγατε ετσι... Παντου υπαρχει δραστηριοτητα πανω κατω... Αλλα χωρις.....Τι να ντραπείς όταν στη συνέχεια πας να βγάλεις τα μάτια σου μπροστά στο μισό κλαμπ; Η άλλη φορούσε see through που από μακριά δεν φαίνεται τίποτα και με εσώρουχο από μέσα. Σε κάτι θεματικές topless ούτε στο όνειρό τους δεν θα έχει γίνει κάτι. Ναι στον επάνω όροφο είχε δραστηριότητα, αλλά δεν είχαμε πάει για δυνατές συγκινήσεις αλλά για εισαγωγή...
μπορει να αλλ
Είναι κ αυτό μια λύση εάν δεν την ενοχλεί την κυρία!!!!μπορει να αλλ