Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.243
- Πόντοι
- 3.846
Καλησπερα...τη προηγουμενη κυριακη πηγα στο μαγαζι...00:00 μου λέει αυτος στη πορτα με φωνη νταλικερη δεν ειναι σωστες οι αναλογιες περιμενε στο αμαξι και θα σε παρουμε τηλ αφου αφησα το τηλ μου...και περιμενα σαν μαλακας και ξαναπαω στις 01:15 και μου λεει αδυνατον εχει πολλους μονους αντρες πανω..ενστωμεταξυ οσο περιμενα εξω απο το μαγαζι μπηκαν 2 ζευγαρια και βγηκε ενας καπου στα 55 χρονων...ειναι μερα για αντρες μονους τι μαλακιες ειναι αυτες με αναλογιες και π........
Παίκτη το έχουν καθιερώσει επειδή παρά τις υψηλές τιμές πήγαιναν πολλοί singles και είχαν ξενερώσει τα ζευγάρια.
Έχω δει και τύπο γύρω στα 30 να τρώει πόρτα δε λέει κάτι η ηλικία.
Να το ξαναγράψουμε άλλη μια φορά: Τα swingers bars δεν είναι δωρεάν παρτούζες. Για τα ζευγάρια γίνονται όλα. Αυτοί είναι οι πελάτες που κρατάνε τα μαγαζιά. Εμείς οι μόνοι και να μπούμε μέσα παίρνουμε τα ρίσκα μας. Έτσι είναι.
Καλησπερα...τη προηγουμενη κυριακη πηγα στο μαγαζι...00:00 μου λέει αυτος στη πορτα με φωνη νταλικερη δεν ειναι σωστες οι αναλογιες περιμενε στο αμαξι και θα σε παρουμε τηλ αφου αφησα το τηλ μου...και περιμενα σαν μαλακας και ξαναπαω στις 01:15 και μου λεει αδυνατον εχει πολλους μονους αντρες πανω..ενστωμεταξυ οσο περιμενα εξω απο το μαγαζι μπηκαν 2 ζευγαρια και βγηκε ενας καπου στα 55 χρονων...ειναι μερα για αντρες μονους τι μαλακιες ειναι αυτες με αναλογιες και π........