Το δίπλα μαγαζί η είσοδος δωρεάν??........για να δούμε πως θα πάει αυτό???Το πρόσεξα κι εγώ αυτό!! Το γράφει και στη διαφημιστική καταχώρηση.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
2+2 Swingers Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.284
- Πόντοι
- 2.256
Ποιο δίπλα;;; Δε νομίζω να υπάρχει κάπου δωρεάν το Σάββατο!!!Το δίπλα μαγαζί η είσοδος δωρεάν??........για να δούμε πως θα πάει αυτό???
Έχω να πάω στο C4C πραγματικά πολύ καιρό τι πολιτική έχει πλέων στην είσοδο ?Ποιο δίπλα;;; Δε νομίζω να υπάρχει κάπου δωρεάν το Σάββατο!!!
mikrofallos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2010
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να ξαναμαζευόμαστε στην υπόγα της Αχαρνών...Το πρόσεξα κι εγώ αυτό!! Το γράφει και στη διαφημιστική καταχώρηση.
Τι εστι υπογα φιλε; Για δωσε πληροφοριεςΉρθε η ώρα να αρχίσουμε να ξαναμαζευόμαστε στην υπόγα της Αχαρνών...
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.284
- Πόντοι
- 2.256
ΝιρβάναΤι εστι υπογα φιλε; Για δωσε πληροφοριες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
25 ευρώ με 2 απλά ποτά. Τα δεύτερα 7Έχω να πάω στο C4C πραγματικά πολύ καιρό τι πολιτική έχει πλέων στην είσοδο ?
akis georgiou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2018
- Like
- 342
- Πόντοι
- 21
Το Σαββατο πληρωσα 35, αν ακριβυνε μετα οκ, δεν το ξερω.Ασε τις ειρωνιες λοιπον για εκπτωσεις και παπαριες, γιατι δειχνει ζηλεια που πηγα και περασα σουπερΠάει αυτο .... 40 ευρω απο σήμερα και σε οποίον αρέσει.
Προφανώς εσύ θα έχεις έκπτωση !!!
Sex_For_Fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2007
- Like
- 754
- Πόντοι
- 86
Μετα το ακριβυνε. Το "θα εχεις έκπτωση" ειναι για τα καλα σου λογια που γραφεις. Καμια ειρωνια.Το Σαββατο πληρωσα 35, αν ακριβυνε μετα οκ, δεν το ξερω.Ασε τις ειρωνιες λοιπον για εκπτωσεις και παπαριες, γιατι δειχνει ζηλεια που πηγα και περασα σουπερ
Προφανως εχεις καποια μυγα και αρπαχτηκες
Αυτοι δεν λέγανε ότι η είσοδος είναι κ θα είναι δωρεάν ?!?! Αντιλαμβάνομαι την αλλαγή πολιτικής!Νιρβάνα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
25 ευρώ με 2 απλά ποτά. Τα δεύτερα 7
Τέλος πάντων σημασία έχει να περνάμε καλά !!!
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.284
- Πόντοι
- 2.256
Αν μιλάμε για Νιρβάνα, δεν έχω εικόνα αδερφέ!!! Απλά έγινε συγχώνευση δύο διαφορετικών απαντήσεων.Αυτοι δεν λέγανε ότι η είσοδος είναι κ θα είναι δωρεάν ?!?! Αντιλαμβάνομαι την αλλαγή πολιτικής!
Τέλος πάντων σημασία έχει να περνάμε καλά !!!
Νιρβάνα ήταν χωρίς είσοδο τα ποτά σου μόνοΑν μιλάμε για Νιρβάνα, δεν έχω εικόνα αδερφέ!!! Απλά έγινε συγχώνευση δύο διαφορετικών απαντήσεων.
κ το C4C ουσιαστικά τα δύο πρώτα ποτά πληρωνε στην είσοδο
Πηγαινε και πες μας....Αυριο λεω να παω 2+2 αλλα πιστευω θα φαω πορτα εσεις τι λετε?
MrRobot15
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 970
- Πόντοι
- 366
εμ φιλε μου αυτο θελω να αποφυγω δεν μπορω να καθομαι να ξεροσταλιαζω μεχρι να μπει ζευγαραρι και να κανω κοντρα αλλα κεντερης με αλλους μυστες για το ποιος θα μπει πρωτος θελω να παω και αν εχει λιγους ανδρες απλα να μπω. Εξαλου πιστευω αν φας μια φορα πορτα μετα οσο και να περιμενεις δεν προκειται να σε βαλει γι αυτο ξενερωνω πιο πολυ.Να ντυθείς όμορφα και πριν πας στην είσοδο περίμενε να δεις ζευγάρι να μπαίνει και τσακ πήγαινε καρφί. Από ότι έχω καταλάβει βάζουν έναν άντρα για κάθε ζευγάρι που μπαίνει στο περίπο. Λογικά όλα θα πάνε καλά μετα
swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.342
- Πόντοι
- 206
περιμενε μεσα στο αμαξι και μολις δεις ζευγαρι ορμα
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.522
- Πόντοι
- 11.956
Και μπορείς ταυτόχρονα να γράφεις σχόλια εδώ ..
πχ...μπήκε ένα ζευγάρι με μια μουναρα....μπήκε μια χοντρή ...μπήκε μια τρανς....μπήκε δύο εκφυλα μουνια!!!!!!!
πχ...μπήκε ένα ζευγάρι με μια μουναρα....μπήκε μια χοντρή ...μπήκε μια τρανς....μπήκε δύο εκφυλα μουνια!!!!!!!
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.449
- Πόντοι
- 3.556
Μπήκαν και δύο πουστηδες ζευγάριΚαι μπορείς ταυτόχρονα να γράφεις σχόλια εδώ ..
loukia
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Like
- 1.371
- Πόντοι
- 201
ΡΕ ΠΑΠΑΤΖΗ ΤΙ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΔΗΚαι μπορείς ταυτόχρονα να γράφεις σχόλια εδώ ..
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΕ
ΨΑΧΝΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΞΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 832
- Απαντήσεις