Fanishellas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Το C4C προτείνεις ??Καλημερα.. Να πατε απο εκει.. Το μαγαζι ειναι μια χαρα.. Ας αρεσει θα το διαπιστωσετε απο κοντα..Ενα ποτο...
Το C4C προτείνεις ??Καλημερα.. Να πατε απο εκει.. Το μαγαζι ειναι μια χαρα.. Ας αρεσει θα το διαπιστωσετε απο κοντα..Ενα ποτο...
Καλύτερα σε πμ αυτά!!! Είναι άδικο για τα μαγαζιά να δείχνουμε την προτίμησή μας χωρίς να αναλύσουμε. Και τα δύο κάνουν προσπάθεια για τους ανθρώπους του χώρου.Το C4C προτείνεις ??
Eνταξει ρε συ. Δε θα πατε με ζευγαρι κατευθειαν σε χοτελ. Θα βγειτε πρωτα για ενα καφε, να γνωριστειτε. Στειλε μου πμ αν θες. Και εμεις ψαχνομαστε και ειμαστε πρωταρηδεςΩωω , με τίποτα .....δε νιώθουμε ασφάλεια.......προτιμώ κάποιο χώρο με κόσμο ....τουλάχιστον σαν πρώτη αναγνωριστική πτήση !!
Στείλε πμ, αν θέλειςEνταξει ρε συ. Δε θα πατε με ζευγαρι κατευθειαν σε χοτελ. Θα βγειτε πρωτα για ενα καφε, να γνωριστειτε. Στειλε μου πμ αν θες. Και εμεις ψαχνομαστε και ειμαστε πρωταρηδες
Συγνώμη , δεν ήθελα να κάνω κάποιου είδους διαφήμιση ή το αντίθετο .Καλύτερα σε πμ αυτά!!! Είναι άδικο για τα μαγαζιά να δείχνουμε την προτίμησή μας χωρίς να αναλύσουμε. Και τα δύο κάνουν προσπάθεια για τους ανθρώπους του χώρου.
Δεν αναφέρομαι σε εσένα αδερφέ, για εμένα λέω!!!Συγνώμη , δεν ήθελα να κάνω κάποιου είδους διαφήμιση ή το αντίθετο .
Εγω νομιζω σε αυτο εδω... 2+2... Για εμενα...Είμαστε 53-41 , θα είμαστε Αθήνα για 2-3 μέρες την ερχόμενη εβδομάδα , και θέλω να εχουμε μια ευχάριστη , διαφορετική εμπειρία . Κυρίως όμως μας απασχολεί το θέμα ασφάλεια , ευγένεια και ποιότητα . Κι επειδή κι εγώ δεν έχω εμπειρία , γι'αυτό ρωτάω που να πάμε .
Σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!!
Τύπε αν η γκόμενα δεν είναι αποφασισμένη να γαμηθει μην πατήσεις καθόλου, τους ματακηδες δεν τους γουστάρουν σε αυτά τα μαγαζιά και στο τέλος θα σε πούνε και μ@λακαΑκριβώς . Με καταλαβαίνεις ...
Εσύ δεν έχεις εμπειρία η γυναίκα σου δεν έχει....πως ξέρεις ότι τουλάχιστον σε σένα θα αρέσει....φαντάσου ξαφνικά να αρπάξει καμμία πουτσα η γυναίκα σου και να αρχίσει τον πεοθυλασμο...θαψσου αρέσει σίγουρα ....ρωτάω γιατί εσύ είπες ότι δεν έχεις εμπειρίαΕίμαστε 53-41 , θα είμαστε Αθήνα για 2-3 μέρες την ερχόμενη εβδομάδα , και θέλω να εχουμε μια ευχάριστη , διαφορετική εμπειρία . Κυρίως όμως μας απασχολεί το θέμα ασφάλεια , ευγένεια και ποιότητα . Κι επειδή κι εγώ δεν έχω εμπειρία , γι'αυτό ρωτάω που να πάμε .
Σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!!
Χαχαχα....άμα τον αρπάξει αυτή , με γεια της με χαρά της ....το θέμα είναι να μην τον αρπάξω εγώ ....Εσύ δεν έχεις εμπειρία η γυναίκα σου δεν έχει....πως ξέρεις ότι τουλάχιστον σε σένα θα αρέσει....φαντάσου ξαφνικά να αρπάξει καμμία πουτσα η γυναίκα σου και να αρχίσει τον πεοθυλασμο...θαψσου αρέσει σίγουρα ....ρωτάω γιατί εσύ είπες ότι δεν έχεις εμπειρία
Έκανα ένα σχόλιο στην λογική ότι δεν έχεις εμπειρία...ούτε εσύ ...ίσως λάιβ δεν σου αρέσει να την δεις να κάνει πεοθυλασμους χαχαχαχα πλάκα κάνω ...καλή συνέχειαΧαχαχα....άμα τον αρπάξει αυτή , με γεια της με χαρά της ....το θέμα είναι να μην τον αρπάξω εγώ ....
Σοβαρά τώρα , νομίζω ότι το ξεχειλωσες .......
Εγώ πάλι νομίζω πως μια βόλτα θα την κάνω .....κι αν δε Μας αρεσει αυτό που θα βρούμε , θα σας ενημερώσω ....Τύπε αν η γκόμενα δεν είναι αποφασισμένη να γαμηθει μην πατήσεις καθόλου, τους ματακηδες δεν τους γουστάρουν σε αυτά τα μαγαζιά και στο τέλος θα σε πούνε και μ@λακα
Εσύ ξέρεις καλύτεραΕγώ πάλι νομίζω πως μια βόλτα θα την κάνω .....κι αν δε Μας αρεσει αυτό που θα βρούμε , θα σας ενημερώσω ....
Το Σάββατο ειμασταν εκεί κ πραγματικά πάνω γινόταν χαμός ανεβήκαμε και από τον πολύ κόσμο ξανακατεβηκαμε ,με την γυναίκα χωθήκαμε κάτω στο κλουβί.Αυτο που έχω να πω είναι ότι βλέπω αρκετά ποιο νέα ζευγάρια πλέων και με μεγάλη χαρά είδα πολλές κοπέλες ντυμένες όπως έπρεπε σε τέτοιο μαγαζί με διάθεση!!!! Νομίζω ότι το κλίμα έχει αλλάξει στα μαγαζια αυτά καμιά σχέση με το παρελθόν.Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα! Για εμάς σαν ζευγάρι είναι σημαντικό να βλέπουμε ειδικά γυναίκες ντυμένες σε ποιο ερωτικό κλίμα κ μπράβο τους!!!!Πηγα με συνειδητοποημενη/διαθεσιμη τροφαντουλα το Σαββατο, μετα απο 9 μηνες σχεδον.Εχω παει συνολικα 7-8 φορες και παντα η ιδια σουπερ κατασταση!Μια χαρα ολα ΠΟΛΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,απορω τι μπαινουν και γραφουν ορισμενοι εδω περα που μαλλον δεν εχουν παει ποτέ απλα εφαρμοζουν την νεα παροιμια ΜΥΘΟΜΑΝΙΑ=ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΠΟΡ.
Εγω εκανα σεξ με 2 γυναικες , πιπα απο 4 ,τις εγλειψα ολες και εγω και επιασα/χαϊδεψα ευαισθητα σημεια απο καμια 10ρια γυναικες ακομη .Τη συνοδο την πασσαρα δεξια αριστερα και εγω επαιζα αλλου..Αν βρω χρονο,θα γραψω αναλυτικα, παντως ημουν μελος στα σκηνικα που γινοταν στο δωματιο δεξια μολις ανεβαινεις.35 ευρω εισοδο το ζευγαρι,τσαμπα για αυτα που κανεις...ιδανικο για σεξ αλλα και ματι που παιρνεις αλλα και δινεις.Θα ξαναπαω το συντομοτερο,οποτε δλδ μπορεσω να ξεφυγω ...(θα ηθελα να πηγαινω καθε Σαββατο αλλα δυστυχως δεν γινεται... )
Πάει αυτο .... 40 ευρω απο σήμερα και σε οποίον αρέσει.35 ευρω εισοδο το ζευγαρι,τσαμπα για αυτα που κανεις...
Το πρόσεξα κι εγώ αυτό!! Το γράφει και στη διαφημιστική καταχώρηση.Πάει αυτο .... 40 ευρω απο σήμερα και σε οποίον αρέσει.
Προφανώς εσύ θα έχεις έκπτωση !!!
Πραγματικά εχει ξεφύγει εντελώς.Το πρόσεξα κι εγώ αυτό!! Το γράφει και στη διαφημιστική καταχώρηση.
Θες να γίνεις αλκοολικός!!!!??χαχαχα άστα τα άλλα ποτάΠραγματικά εχει ξεφύγει εντελώς.
εαν παρεις δλδ και 2 ποτα ακομα θελεις 60 ευρω.