Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

limitation

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Τυπε melbourn αν και απολαμβανω να σε διαβαζω και συμφωνο οτι εχεις μαγικο γραπτο λογο που ειπε και το αλλο παιδι αλλα εδω  μας το χαλασες . βλεπαμε εδω τοσες πληροφοριες για τα προσοπικα μεχρι και οτι η γυνεκα του αλλου ηταν πουτανα και τι δεν μαθεναμε και μπηκες εσυ και τους διορθωσες ?
Εντο μεταξυ η διαφορα φενετε ειναι σαν να κλεβεις εκκλησια .Αστους εκει που ηταν.
Ειναι σαν να τρεχει επαγγελματιας ντοπαρισμενος αθλητης με σχολιαροπαιδα.
τι περιμενεις να τους διδαξεις ηθος ? δεν νομιζω να γινετε, Μη νομιζεις βλεπουμε ολοι το ηθος εχεις δικιο αλλα
δεν γραφεις σε κανα αλλο θεμα εδω να σε απολαυσουμε ? εγω παντοσ δηλονω follower σου
Ασε να απολαυσουμε mr.sotos (λατρυουμε mrsotos) mr hu ( ο αλλος μας ελεγε για την ιστορια ο περηφημοσ ντι τζι μιστερ χοθ )μιστερ οτιδηποτε ΚατινΙωνας πως τον λες αυτα θελει ο λαος.ασε να κατυινιασουμε .Ο λαος θελει αρτο και θεαματα.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Τυπε melbourn αν και απολαμβανω να σε διαβαζω και συμφωνο οτι εχεις μαγικο γραπτο λογο που ειπε και το αλλο παιδι αλλα εδω  μας το χαλασες . βλεπαμε εδω τοσες πληροφοριες για τα προσοπικα μεχρι και οτι η γυνεκα του αλλου ηταν πουτανα και τι δεν μαθεναμε και μπηκες εσυ και τους διορθωσες ?
Εντο μεταξυ η διαφορα φενετε ειναι σαν να κλεβεις εκκλησια .Αστους εκει που ηταν.
Ειναι σαν να τρεχει επαγγελματιας ντοπαρισμενος αθλητης με σχολιαροπαιδα.
τι περιμενεις να τους διδαξεις ηθος ? δεν νομιζω να γινετε, Μη νομιζεις βλεπουμε ολοι το ηθος εχεις δικιο αλλα
δεν γραφεις σε κανα αλλο θεμα εδω να σε απολαυσουμε ? εγω παντοσ δηλονω follower σου
Ασε να απολαυσουμε mr.sotos (λατρυουμε mrsotos) mr hu ( ο αλλος μας ελεγε για την ιστορια ο περηφημοσ ντι τζι μιστερ χοθ )μιστερ οτιδηποτε ΚατινΙωνας πως τον λες αυτα θελει ο λαος.ασε να κατυινιασουμε .Ο λαος θελει αρτο και θεαματα.

Καλώς ήρθες στο σάιτ και στο κατάλληλο νήμα.

limitation

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
μὲ εἰδοποίησαν χθές κάποιοι πελάτες πὼς ἀνφέρεται τ'ὀνομά μου εδῶ μέσα, ἄκρως ὑποτιμητικά. ἔτσι, σοῦ ἔστειλα μήνυμα χθές βράδυ στὸ κινητό, ζητώντας σου νἀ ἀποσύρεις τὰ σχόλια ποὺ ἀδίκως μὲ στὸχοποιοῦν καὶ μὲ διαπομπεύουν. δὲν τὸ ἔκανες κι ἔτσι, ἀναγκάζομαι νὰ καταθέσω κι ἐγὼ τὴν γνώμι μου καὶ τὶς ἐμπειρίες μου ὥς πρώην ἐργαζόμενος στὸ 2+2... ἐπειδὴ ἔχω τὸ θᾶρρος τῆς γνώμης μου, γράφω πάντα δημοσίως μὲ τ'ὄνομά μου.
καταρχᾶς, ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ἡ ξανθιά κυρία ποὺ παρουσίαζε ὁ ἰδιοκτήτης σὰν σύντροφό του, ἦταν πρώην ἐργαζόμενη στὸ "πρακτορεῖο"συνοδων-ἱστοσελίδα ποὺ διατηροῦσε πρίν ἀνοίξει τὸ κλάμπ. ἡ ὀποία τὸν ἔχει παρτήσει ἀπὸ τὸ πάσχα κι ἔφυγε στὴν ῥωσσία... τώρα πὼς τὰ καταφέρνει καὶ σᾶς πλσάρετε ἀκόμη σὰν ζευγάρι, δὲν ξέρω...
δεύτερον. ΔΕΝ Μ ΕΔΙΩΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ, ΕΦΥΓΑ. τέλος γενάρη, γνωστὸς ψεύτης καὶ λιγούρης ὁ ἰδιοκτήτης. ἦρθε καἰ μοῦ εἶπε πὼς "πήδηξα πρίν λίγο 3 φορές αὐτὴν ἀπέναντι!" τυγχάνει ὅμως, τὸ ζευγάρι νὰ εἶναι κολλητοί μου φίλοι καὶ νὰ μὴν τὸ γνωρίζει. λέγοντάς στὰ παδία τὶ μοῦ εἶπε, καὶ μιᾶς καὶ ὁ συγκεκριμένος κύριος χώθηκε μὲ τὸ ζόρι στὸ δωμάτιο ποὺ ἔπαιζαν καὶ προσπάθησε νὰ χουφτώσει μὲ ἀποτέλεσμα νὰ τὸν πέταξαν ἔξω κλωτσηδόν, ἔγινε ὅ σχετικὸς χαμός καὶ παρολίγο νὰ τὸν πλακώσουν στὸ ξύλο. ἔβαλε τὰ κλάμματα, ζήταγε συγγνώμη κι ἔλεγε πὼς τὸ εἶπε γιὰ πλάκα. σὰν τιμωρία, μοῦ μείωσε τὰ μεροκάματα καὶ 2 ἐβδομάδες μετά, ξεκίνησα στο 4, χωρίς νὰ μοῦ ἔχει ἀνακοινωθεῖ ποτέ καμμία ἀπόλυσι! 8 φλεβάρη ξεκίνησα στὸ 4, ἡ ἠμερομονία ἀπολύσεως ἀπὸ τὸ 2, ποὺ γράφουν τὰ χαρτιά, εἶναι μέσα φλεβάρη!
τρῖτον:ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. τὸ μαγαζί ποὺ διαδίδει πὼς ἔχει, ἔχει ἄλλον ἰδιοκτήτη, ὁ ὀποίος εἶναι παντελῶς ἄσχετος ὁ ἄνθρωπος! καὶ σ'ἐπικοινωνία μαζύ του, γέλαγε ὅταν τοῦ εἶπα τὶ διεμείφθη!
τέταρτον: τὸν τῖτλο (2+2) τὸν ἔχει σφετεριστεῖ ἀπὸ ἕνα γαλλικὸ swinger club ποὺ βρίσκεται στὸ παρίσι. δὲν ὑπᾶρχει ἱστοσελίδα ποὺ νὰ ἔχει κατατάξει τὸ 2+2 σὰν τὸ 5ο καλλίτερο κλάμπ τῆς εὐρώπης. τουλάχιστον ὄχι αὐτὸ τοῦ πειραιᾶ! ὅσο γιὰ τὰ συγχαρητήρια ποὺ διατρανώνεται πὼς ἔλαβε ἄπ'τὸν πρώην δήμαρχο, ὁ κύριος μιχαλολιάκος, ἔχει ἤδη ἐνημερωθεῖ καὶ θὰ κινηθεῖ νομικά, πρὸς ἀποκατάστασι τὴς ἀληθείας.
πέμπτον: ὅ,τι ἔχω καταφέρει, τὸ ἔχω καταφέρει λόγω τῆς ἐργατικότητός μου, τοῦ ἤθους μου καὶ τῆς εὐφυίας μου. ἄφησα δουλειά μὲ περισσότερα λεφτά γιὰ νὰ δουλέψω πάλι νύχτα στὸ συγκεκριμένο μαγαζί. κι ἐπειδὴ δὲν εἶμαι κανένας ψωμόλυσσας, μόλις εἴδα πὼς δὲν μοῦ κάνει, ἔφυγα. ἐν ἀντιθέσει μὲ τὴν μπαργούμαν σου, ἡ ὀποία ἔφυγε, ἦρθε στὸ 4, σὲ κατέκραξε καὶ τώρα τὴν ξαναπήρες πίσω.
ἔχεις πεῖ τὰ τερατώδη ψέμματα, πούλαγες μπόμπες ποτά, δὲν έχεις ἀφήσει γυναίκα πελάτισσα ποὺ δὲν τῆς τὴν ἔχεις πέσει, ἔισαι γλοιώδης, βλάκας, βρωμιάρης καὶ πολλά ἄλλα κοσμητικά ἐπίθετα, στὸ μπάρ μόλις κλείσεις κάνουν πάρτυ τὰ ποντίκια, σοῦ ζητάνε cola zero και τὴν πηγαίνεις μὲ κάπάκι sprite! (αὐτὰ εἶναι σχόλια τὴς μπαργούμαν σου κι ἄν θές, ἐπειδὴ ἔχω ἀρχεῖο, σοῦ ἐπισυνάπτω καὶ τὰ μηνύματα)
ἔχω κι ἄλλα νὰ γράψω, μὲ πολλὲς λεπτομέρειες. τὰ φυλάω ὅμως γιὰ τὴν ἐπόμενη φορά, ποὺ θ'ἀναφερθεῖς στ'ὄνομά μου.
καλὴ χρονιά, ἴωνας!
Για να επαναφερω την ταξη παμε απο κι ποθ ειδοπιησαν κατι πελατες τον κατινιωνα.μη μου το χαλασει κανενας παλι

swingcouple

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Σορυ παιδες ,,εχετε δικηο

figa_lygourio

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2012
Like
53
Πόντοι
1
ΑΝΕΤ ΡΕ ΛΕΛΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΨΩΛΗ ,,ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ,,ΚΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΑ Η ΟΧΙ ,,ΑΛΛΟΥ ΠΕΣΤΑ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙ,,,ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ,,ΑΠΟ ΕΔΩ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΓΚΙΤΣΕΣ,,ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ

Θα σε συμβούλευα να είσαι ευγενικός κ πολύ προσεκτικός όταν εκφράζεσαι δημόσια,, μάθε πως η ΙΡ σου καταχωρείται κ μπορούν να σε εντοπίσουν σε 10΄ κ  να βρεθείς μπλεγμένος τουλάχιστον νομικά, (αφού δε θα μπορείς να σβήσεις όσα έγραψες), δεν είναι μαγκιά να βρίζεις ούτε να πουλάς τσαμπουκά νομίζοντας πως βρίσκεσαι στο γαλαξία της Ανδρομέδας, μάθε να ορθώνεις δομημένο λόγο χρησιμοποιώντας την επιχειρηματολογία που νομίζεις οτι μπορεί να πείσει τον συνομιλητή σου..

Άκουσε με, δε ξέρεις ποτέ ποιος είναι ο άλλος κ ποιος σε διαβάζει!!

swingcouple

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Θα σε συμβούλευα να είσαι ευγενικός κ πολύ προσεκτικός όταν εκφράζεσαι δημόσια,, μάθε πως η ΙΡ σου καταχωρείται κ μπορούν να σε εντοπίσουν σε 10΄ κ  να βρεθείς μπλεγμένος τουλάχιστον νομικά, (αφού δε θα μπορείς να σβήσεις όσα έγραψες), δεν είναι μαγκιά να βρίζεις ούτε να πουλάς τσαμπουκά νομίζοντας πως βρίσκεσαι στο γαλαξία της Ανδρομέδας, μάθε να ορθώνεις δομημένο λόγο χρησιμοποιώντας την επιχειρηματολογία που νομίζεις οτι μπορεί να πείσει τον συνομιλητή σου..

Άκουσε με, δε ξέρεις ποτέ ποιος είναι ο άλλος κ ποιος σε διαβάζει!!
κοιτα να δεις,,εγω το σταματησα,,τωρα εσυ ομως τι κανεις?κι αν νομιζεις θα βρεις την ip μου βρεστη να σε παραδεχτω,,,σε πληροφορω θα βρεις πολλες ,,τωρα ποια θανε η δικια μου ψαξε,,,ασε λοιπον τις γνωσεις,,,εχουν κι αλλοι ποιο πολλες απο σενα,,αυτα,,και ΤΕΛΟΣ

CPL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Μου θυμισατε το desperate housewives παω να κατεβασω κανα επεισοδιο να δω  :2funny: :2funny: :2funny:

limitation

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες παλι το σοβαρεψατε ? Δεν μας λες καλυτερα αυτο που ελεγε ο κατινιωνας για το ποσα σκαει ο 2 και 2 στον προεδρο να τον εχει στο σαιτ ?

xp-user

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Like
21
Πόντοι
0
Μαγκες παλι το σοβαρεψατε ? Δεν μας λες καλυτερα αυτο που ελεγε ο κατινιωνας για το ποσα σκαει ο 2 και 2 στον προεδρο να τον εχει στο σαιτ ?

Αυτά είναι προσωπικά και φορολογικά  δεδομένα  :2funny:
Μην περιμένεις να μιλήσουν αυτοί που έχουν τα μαγαζιά ( τουλάχιστον όσο τα έχουν ανοιχτά) . Αν αποφασισουν ομως να μιλησουν αυτοι που ειχαν παλαιοτερα μαγαζια η αυτοι που διοργανωναν σουαρε :2funny:σε ξενοδοχεία, και εκδρομές  θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος.

xp-user

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Like
21
Πόντοι
0
[URL unfurl="true"]http://news247.gr/newspapers/Afternoon/espresso/espresso.3243827.html[/url]

3 φορές έχει κάνει τέτοια δημοσίευση η espresso.
Πριν 7-8 χρόνια είχε κάνει πληρωμένο ρεπορτάζ από τον μαγαζάτορα για το πρώην ΧΧΧ στην Εθνικη νυν ΜIDAS HOTEL
Από το επόμενο Σάββατο δεν πάτησε κανένας το πόδι του εκεί.
Πριν 3-4 χρόνια είχε κάνει την ίδια παπαριά με πληρωμένο ρεπορτάζ από τον ίδιο ο //παλιός// μαγαζάτορας.
Τότε κόντεψε να το κλειση το μαγαζί και αν δεν ήταν τόσο βλάκας ο επόμενος που είχε επιχείρηση να στήσει τέτοιο μαγαζί θα είχε βάλει λουκέτο ο παλιός από τότε.
Την ίδια μαλακία έκανε τώρα και ο λιμανίσιος .Έπαιξε και έχασε όμως.Λογικά απο σήμερα δεν πρόκειται να πατήσει το πόδι του πλέον κανένας.
Ήδη έχει ανέβει ολόκληρο το ρεπορτάζ σε κλειστή σελίδα του χώρου.Για να δούμε αντιδράσεις από αυτούς που έβγαζαν μεροκαματάκι από το μαγαζί.

specialmeetings

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
[URL unfurl="true"]http://news247.gr/newspapers/Afternoon/espresso/espresso.3243827.html[/url]

3 φορές έχει κάνει τέτοια δημοσίευση η espresso.
Πριν 7-8 χρόνια είχε κάνει πληρωμένο ρεπορτάζ από τον μαγαζάτορα για το πρώην ΧΧΧ στην Εθνικη νυν ΜIDAS HOTEL
Από το επόμενο Σάββατο δεν πάτησε κανένας το πόδι του εκεί.
Πριν 3-4 χρόνια είχε κάνει την ίδια παπαριά με πληρωμένο ρεπορτάζ από τον ίδιο ο //παλιός// μαγαζάτορας.
Τότε κόντεψε να το κλειση το μαγαζί και αν δεν ήταν τόσο βλάκας ο επόμενος που είχε επιχείρηση να στήσει τέτοιο μαγαζί θα είχε βάλει λουκέτο ο παλιός από τότε.
Την ίδια μαλακία έκανε τώρα και ο λιμανίσιος .Έπαιξε και έχασε όμως.Λογικά απο σήμερα δεν πρόκειται να πατήσει το πόδι του πλέον κανένας.
Ήδη έχει ανέβει ολόκληρο το ρεπορτάζ σε κλειστή σελίδα του χώρου.Για να δούμε αντιδράσεις από αυτούς που έβγαζαν μεροκαματάκι από το μαγαζί.

μας ειχαν καλεσει και εμας για συνεντευξη για τα παρτυ π διοργανωνουμε κτλ ktl καποιος ΑΝτρεας απο την espresso αλλα μολις συμβουλευτηκα γνωστο δημοσιογραφο φιλο μου π ειπε μακρια!!! επισης εμας δν μας ειχαν ζητησει λεφτα! τους φτανει π θα γινει ντόρος γιατι το σεξ πουλαει ποσο μαλλον το σεξ που δν το κανεις και καθε μερα...!!!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
γιατί νομίζεις της εσπρέσο και του κάθε εισαγγελάτου δεν σερφάρουν σε φόρουμ για τάνες για να βγάζουν κάποιοι άπειροι τα ''συνταρακτικά ρεπορτάζ΄΄
Και εσένα με τις παρτούζες κτλ άνετα αν θέλει σε διαπομπεύει

limitation

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Αυτά είναι προσωπικά και φορολογικά  δεδομένα  :2funny:
Μην περιμένεις να μιλήσουν αυτοί που έχουν τα μαγαζιά ( τουλάχιστον όσο τα έχουν ανοιχτά) . Αν αποφασισουν ομως να μιλησουν αυτοι που ειχαν παλαιοτερα μαγαζια η αυτοι που διοργανωναν σουαρε :2funny:σε ξενοδοχεία, και εκδρομές  θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος.
Μα ο κατινιωνας δεν εχει μαγαζι.υπαλληλοσ ειναι. 
Εδω εχει πει τον κολο του γιατι να μην πει κι αυτο.
Παντος  ευθηνη εχουν και τα αφεντικα του που τον εχουν εκει. που ξανακουστηκε υπαλληλος να ξεκατινιαζει δεδομενα αλλων ζευγαριων μαγαζιων διαφορον ανθροπων. και ποσο να τα βγαζει κι στο ιντερνετ.
δεν ξερω αν στην χωρα του γινετε αυτο  αλλα για τα ελληνικα κι ευρωπαικα δεδομενα κατι τετοιο ειναι πρωτοφανες.
κ πως γινετε να τον αφηνουν σε μαγαζι να χονετε μονος του ?  δεν εχει καν γκομενα και εχει αποψη για αλλους μονους αντρες τρομαρα του.
γινετε σε μαγαζι το προσοπικο να μπλεκει με πελατες ? ενας απο τους λογους που δεν παμε sc4 ειναι αυτος.
αυτος επρεπε να εχει φαει κοκκινη οχι μονο απο το συγκεκριμενο μαγαζι αλλα απο ολα  τα ζευγαρια. εχετε δει ποτε κανενας τετοιο υπαλληλο ?
φαντασου να εχεις επιχειριση και να εχεις αυτον υπαλληλο. το κλεισες. η να τον εχεις φιλο κι να  του εμπιστευτεις μυστικα.  να τα διαβαζει ολη η ελλαδα μετα.

IONAS19831983

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
προς αποφυγιν πασας παρεξηγησεως...
2 χρονια τωρα, εχω δουλεψει σε τρια μαγαζια του χωρου. και τα τρια, φιλοξενησαν παρτυ του σαιτ.
σε κανενα δεν ζητηθηκε καποια μιζα, ουτε απο προεδρους ουτε απο κανεναν.
ισα ισα που παζαρεψαν για να πετυχουν μειωμενες τιμες για τα μελη τους...
τωρα, αυτα που γραφονται περι "μερτικων στην χαρα", μιζων, λαδιων, και χορηγιων, δεν ξερω απο που προκυπτουν...
αντι να πουμε κι ευχαριστω που υπαρχει μια ασφαλης σελιδα που την διαχειριζονται καποιοι ανθρωποι σπαταλωντας τον ελευθερο τους χρονο,
τους τα χωνουμε κιολας πως χαρτζηλικωνονται...

CPL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
2 χρονια τωρα, εχω δουλεψει σε τρια μαγαζια του χωρου. και τα τρια, φιλοξενησαν παρτυ του σαιτ.
τωρα, αυτα που γραφονται περι "μερτικων στην χαρα", μιζων, λαδιων, και χορηγιων, δεν ξερω απο που προκυπτουν...
αντι να πουμε κι ευχαριστω που υπαρχει μια ασφαλης σελιδα που την διαχειριζονται καποιοι ανθρωποι σπαταλωντας τον ελευθερο τους χρονο,

Ασφαλη σελιδα....The joke of the year!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

xp-user

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Like
21
Πόντοι
0

Νέος είσαι θα μάθεις :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom