Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

skipper13

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ,,ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ ,,ΟΧΙ ΟΛΑ ΒΕΒΑΙΑ....ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΑΠΟΡΩ!!!!!!
ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΩ????????ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ,,,,
ΟΙ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟ ΣΤΑ ΜΕΛΗ,,ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΚΛΠ   ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΒΟΥΤΥΧΤΕΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,,,,ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΑΝ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΑΜΟΛΑΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΟΜΑΓΑΖΟ,,,,,,
της κολοτουμπας το αναγνωσμα  :2funny: εντο μεταξι πριν διαβαζα αλλο ποστ του που ελεγε ακριβως αυτο που αναιρεσε και του ελεγε αμολα το ρε ιωνα ποσα σκαει στον προεδρο. αλλα κακως που δεν το προλαβε κανεις σε παραθεση να γελαμε γιατι το τροποποιησε και εσβησε αυτο  :s&m_3:

IONAS19831983

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
της κολοτουμπας το αναγνωσμα  :2funny: εντο μεταξι πριν διαβαζα αλλο ποστ του που ελεγε ακριβως αυτο που αναιρεσε και του ελεγε αμολα το ρε ιωνα ποσα σκαει στον προεδρο. αλλα κακως που δεν το προλαβε κανεις σε παραθεση να γελαμε γιατι το τροποποιησε και εσβησε αυτο  :s&m_3:

λυπαμαι που θα σε στενοχωρησω, αλλα αυτο το κειμενακι, δεν ειναι δικο μου! αλλος το χει γραψει! γυρνα πισω τα σχολια να δεις ονομα!
την θεωρω ασφαλη σελιδα, διοτι εκτος των τροπων αποδοχης νεων μελων, υπαρχει κι η δυνατοτητα, οταν καποιος ενοχλησει ζευγαρι, με μια αναφορα να παρει πουλο... σαφως και δεν μπορουν 5 ανθρωποι να γνωριζουν προσωπικα τοσο κοσμο εκει μεσα, κανουν ομως σωστη δουλεια...

skipper13

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
ειχα την εντυπωση οτι ηταν κλωνος σου υποβολεας σου η δικηγορος σου οπως  ελεγε πρριν ο αλλος. αλλα σε καθε περιπτωση συμφωνουσες σε οσα εγραφε και σου ελεγε επι λεξη πες και αυτο ρε ιωνα αμολα το ποσα σκαει στον προεδρο.
αν διαφωνουσες τοτε γιατι δεν παρεμβηκες στο φιλαρακι η κλωνο η οτι σου ειναι τοτε ?

skipper13

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
ασε που δεν θα μπορουσε να το πει αν εσυ δεν το ειχες πει  πρωτα.πως αλλιως το εγραψε ? και πανω απο ολα γιατι το τροποποιησε ? δεν τον ρωτας ?

IONAS19831983

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
ειχα την εντυπωση οτι ηταν κλωνος σου υποβολεας σου η δικηγορος σου οπως  ελεγε πρριν ο αλλος. αλλα σε καθε περιπτωση συμφωνουσες σε οσα εγραφε και σου ελεγε επι λεξη πες και αυτο ρε ιωνα αμολα το ποσα σκαει στον προεδρο.
αν διαφωνουσες τοτε γιατι δεν παρεμβηκες στο φιλαρακι η κλωνο η οτι σου ειναι τοτε ?
ασε που δεν θα μπορουσε να το πει αν εσυ δεν το ειχες πει  πρωτα.πως αλλιως το εγραψε ? και πανω απο ολα γιατι το τροποποιησε ? δεν τον ρωτας ?

δεν γνωριζω ποιος ειναι κι ουτε μ ενδιαφερει. δικαιωμα του καθενος να γραφει την αποψη του. ουδεποτε εχω γραψει για προεδρους και συμβουλια. ειμαι εκτος σελιδος και δεν μου πεφτει λογος τι κανουν εκει εμσα.
και για ν ξηγηθουμε μια και καλη. εδω περα, 2 προφιλ εχω φτιαξει. ενα πριν 1,5 χρονο με τ ονομα μου (ιωνας) κι επειδη το διεγραψα, εφτιαξα τωρα αυτο, που και παλι υπογραφω! για το τι λεει ο καθενας, ζητα τον λογο απ τον ιδιο...
τωρα τι λενε οι αλλοι και ποιοι ειναι, στειλε τους προσωπικο μηνυμα και ρωτα τους.

skipper13

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
ενταξη  μεγαλε καταλαβαμε και το πως και το γιατι της καινουργιας κολοτουμπας  :grin:

skipper13

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
εχω την εντυπωση οτι μου στελνεις προσωπικα μηνυματα αλλα για καποιο λογο δεν μπορω να τα διαβασω.γραψε μου εδω δεν εχω προβλημα. αν και δεν μου ελυσες την απορια γιατι δεν παρεμβηκες οταν ο '' αλλος '' ελεγε το ονομα σου πες αυτο που με ελεγες ? τωρα πως απαντησες σε μενα σε τοσα ποστ ? τοτε τι ειχες παθει ? αλαλια ?

skipper13

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
μμμμμ ενδιαφερον μολις καταφερα να ανοιξω τα μηνυματα και για δς τι βρηκα : γιωρικας αντων
Kανονικό μέλος
*
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: skipper13 στις: σήμερα στις 19:18 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
κι αλλο προφιλ ρε κιτσοπουλε;;; δεν βαρεθηκες να φτιαχνεις;;;
σ αφηνω ρε ξεφτιλα, δεν σου απανταω. μια χαρα τα καταφερνεις να ρεζιλευεσαι μονος σου!
οταν το κλεισεις, γιατι με τις μαλακιες που κανεις θα το κλεισεις συντομα, θα κανω παρτυ και θα σε καλεσω!

γιωρικας αντων
Kανονικό μέλος
*

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: skipper13 στις: σήμερα στις 19:26 »
ρε θεμακο, μην με προκαλεις. θες να γραψω δημοσιως τι εκανες την παρασκευη το βραδυ;;; κι εχω και μαρτυρες 5 ατομα...
σεβομαι τον λογο που εδωσα στον ζαχαρια, γι αυτο δεν γραψει τιποτα. μην το συνεχιζεις γιατι εσυ θα χασεις...

γιωρικας αντων
Kανονικό μέλος
*

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: skipper13 στις: σήμερα στις 19:39 »
το συνεχιζεις... και δεν απαντας για την παρασκευη!
φιλικη συμβουλη... σταματα να με σχολιαζεις απ τα 5 προφιλ σου...

Τελικα ολοι εχουν πολλα προφιλ εκτος απο σενα ?
Παντος κανεις καποιο λαθος δεν με λενε θεμη.
στειλε στον θεμη αυτα

CPL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
λυπαμαι που θα σε στενοχωρησω, αλλα αυτο το κειμενακι, δεν ειναι δικο μου! αλλος το χει γραψει! γυρνα πισω τα σχολια να δεις ονομα!
την θεωρω ασφαλη σελιδα, διοτι εκτος των τροπων αποδοχης νεων μελων, υπαρχει κι η δυνατοτητα, οταν καποιος ενοχλησει ζευγαρι, με μια αναφορα να παρει πουλο... σαφως και δεν μπορουν 5 ανθρωποι να γνωριζουν προσωπικα τοσο κοσμο εκει μεσα, κανουν ομως σωστη δουλεια...

Επειδη καλο ειναι να γραφουμε κατι οταν το γνωριζουμε, να σου πω οτι η λεγομενη ταυτοποιηση με καμερα δεν λεει τπτ ο καθενας μπορει να στηθει μπροστα απο μια καμερα με μια φιλη/γκομενα/πουτανα κτλ και να το παιζει ζευγαρι συν του οτι παιζουν αρκετοι single αντρες μεσα (και ο ιδιος ο προεδρος ηταν χωρις γκομενακι γι αρκετο καιρο) και επειδη πριν απο λιγο καιρο ειχε παιξει ενα πολυ μεγαλο θεμα για οτι οι διαχειριστες του εν λογω σαιτ εχουν τους κωδικους ολων των μελων θα σου παραθεσω ενα κειμενακι απο αλλο site ιδιου περιεχομενου ....

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    89,5 KB · Εμφανίσεις: 53
  • 2.jpg
    2.jpg
    90,4 KB · Εμφανίσεις: 43

IONAS19831983

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
εχω την εντυπωση οτι μου στελνεις προσωπικα μηνυματα αλλα για καποιο λογο δεν μπορω να τα διαβασω.γραψε μου εδω δεν εχω προβλημα. αν και δεν μου ελυσες την απορια γιατι δεν παρεμβηκες οταν ο '' αλλος '' ελεγε το ονομα σου πες αυτο που με ελεγες ? τωρα πως απαντησες σε μενα σε τοσα ποστ ? τοτε τι ειχες παθει ? αλαλια ?
σωτηρη υιε θεμη, διαβασε τα εισερχομενα σου.
και μην διαστρεβλωνεις τα γραφομενα τριτων. εκτος αν εκτος απο ανορθογραφος, δεν ξερεις να διαβαζεις κιολας...
ο giannis-gogo, δεν εγραψε "πες αυτα που μου ελεγες", αλλα " το μονο που δεν εγραψε ποσα ¨σκαει" για να υπαρχει ακομα στο σαιτ,,,αμολα βρε ιωνα κι αυτο,,," .  
σελιδες 15 και 17...  εγω ξεκαθαρισα την θεση μου σχετικα με το σαιτ... αν ηξερα πως πληρωνει, θα το ειχα ηδη γραψει.

IONAS19831983

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
μμμμμ ενδιαφερον μολις καταφερα να ανοιξω τα μηνυματα και για δς τι βρηκα : γιωρικας αντων
Kανονικό μέλος
*

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: skipper13 στις: σήμερα στις 19:18 »
κι αλλο προφιλ ρε κιτσοπουλε;;; δεν βαρεθηκες να φτιαχνεις;;;
σ αφηνω ρε ξεφτιλα, δεν σου απανταω. μια χαρα τα καταφερνεις να ρεζιλευεσαι μονος σου!
οταν το κλεισεις, γιατι με τις μαλακιες που κανεις θα το κλεισεις συντομα, θα κανω παρτυ και θα σε καλεσω!

γιωρικας αντων
Kανονικό μέλος
*

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: skipper13 στις: σήμερα στις 19:26 »
ρε θεμακο, μην με προκαλεις. θες να γραψω δημοσιως τι εκανες την παρασκευη το βραδυ;;; κι εχω και μαρτυρες 5 ατομα...
σεβομαι τον λογο που εδωσα στον ζαχαρια, γι αυτο δεν γραψει τιποτα. μην το συνεχιζεις γιατι εσυ θα χασεις...

γιωρικας αντων
Kανονικό μέλος
*

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: skipper13 στις: σήμερα στις 19:39 »
το συνεχιζεις... και δεν απαντας για την παρασκευη!
φιλικη συμβουλη... σταματα να με σχολιαζεις απ τα 5 προφιλ σου...

Τελικα ολοι εχουν πολλα προφιλ εκτος απο σενα ?
Παντος κανεις καποιο λαθος δεν με λενε θεμη.
στειλε στον θεμη αυτα

ξερω 13 μηνες τωρα ποσο χυδαιος και θρασσυς εισαι. δεν περιμενα να το επιβεβαιωσω τωρα... παντως, το επιθετο το πετυχα! πατερας κι υιος εχουν κοινο! εγω ειπα, 2 ειχα...

skipper13

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
εχω την εντυπωση οτι αν ηξερες θα ειχες πει ηδη.αλλα ακομα και αυτο που παραδεχεσε να ηταν: " το μονο που δεν εγραψε ποσα ¨σκαει" για να υπαρχει ακομα στο σαιτ,,,αμολα βρε ιωνα κι αυτο,,," .  γιατι δεν παρεμβηκες τοτε ? κοκοκο α και δεν με με λενε σωτηρη

CPL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Και η συνεχεια....Γιατι εκτος απο το να επιδιδεστε σε καθε ειδους κατινιες γραφετε και μαλακιες :headbang: :headbang:

Συνημμένα

• 3.jpg
    3.jpg
    83,7 KB · Εμφανίσεις: 23
  • 4.jpg
    4.jpg
    56,4 KB · Εμφανίσεις: 25

skipper13

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
ξερω 13 μηνες τωρα ποσο χυδαιος και θρασσυς εισαι. δεν περιμενα να το επιβεβαιωσω τωρα... παντως, το επιθετο το πετυχα! πατερας κι υιος εχουν κοινο! εγω ειπα, 2 ειχα...
ποσο κομπλεξικος παιζει να εισαι τελικα

IONAS19831983

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
ποσο κομπλεξικος παιζει να εισαι τελικα

διακιωμα να μιλας θα εχεις μονο οταν μας πεις τ ονομα σου!
να το παιζεις γαμιας μεσω της ανωνυμιας που σου παρεχει το πληκτρολογιο σου, ειναι ανανδρο και φτηνο.
φορας παντελονια ρε;; γραψε οτι θες, βρισε οσο θες, αλλα με υπογραφη!
τοτε οι κατηγοριες σου θα αποκτησουν υποσταση... μεχρι τοτε, θα εισαι ενα απο τα 5-6 προφιλ των θεμης & υιος επε (στο μυαλο)...

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Εσείς οι swingerάδες πολύ καλά περνάτε ε;  :S :S

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Επειδή ειναι πολλα πείτε μου με 10 λέξεις τι εχει παιχτεί αν μπορείτε

bike75

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Επειδη καλο ειναι να γραφουμε κατι οταν το γνωριζουμε, να σου πω οτι η λεγομενη ταυτοποιηση με καμερα δεν λεει τπτ ο καθενας μπορει να στηθει μπροστα απο μια καμερα με μια φιλη/γκομενα/πουτανα κτλ και να το παιζει ζευγαρι συν του οτι παιζουν αρκετοι single αντρες μεσα (και ο ιδιος ο προεδρος ηταν χωρις γκομενακι γι αρκετο καιρο) και επειδη πριν απο λιγο καιρο ειχε παιξει ενα πολυ μεγαλο θεμα για οτι οι διαχειριστες του εν λογω σαιτ εχουν τους κωδικους ολων των μελων θα σου παραθεσω ενα κειμενακι απο αλλο site ιδιου περιεχομενου ....
Τελικα υπαρχει εδω μεσα ο πιο μεγαλος μ@λ@κας
Το ονομα αυτου χαρης.Ο γνωστος  xασομερης  που ξημερωβραδιαζεται ολη μερα εδω. εχει διαφορα προφιλ. τωρα εμφανιζεται  σαν Swingers οτι και καλα γραφει η γκομενα. Στην καβατζα εχει swordmaster,  clp, cplgames xp και αλλα πολλα. Πιο μαλακας πεθαινεις. Θα θυμουνται πολλοι που τον  πεταξαν εξω απο το πριβε μετα το παρτυ στη Θεσαλλονικη που τον κατακραξαν ολα τα ζευγαρια μαλιστα εφαγε τετοιο γιουχαισμα που του λεγαν ολοι ξεγραψου μονος σου γελοιε.Απο τις μαλακιες που ελεγε η ψωναρα.
Τον πεταξαν και απο το νιρβανα και τα εχει βαλει με τον προεδρο και το νιρβανα απο τοτε.
Απο τοτε δεν κανει τιποτα αλλο απο το να  γραφει κριτικες και να  θαβει τους δυο πιο πανω.Μαλλον θα ηθελε πολυ να ειναι στην θεση τους αλλα οσα δεν τα φτανει η αλεπου....
για αυτο εξυμνει το εξωτερικο συνεχεια γιατι εδω δεν εχει μουτρα να βρει ζευγαρια.
παει μονο εκει που δεν τον ξερουν με την χοντρη που την εχει δει και γκομενα.
Σε οποιον παει να πει κατι καλο του την πεφτει με τους κλωνους.Σωνει και καλα τα παιρνει ο προεδρος.Μηπως θελεις εσυ να τα παιρνεις και δεν μπορεις ? Ρωτα να μαθεις αν τα παιρνει η οχι.αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα σου. Εσυ λασπη θελεις να ριξεις μονο.Τι μας ειπες με την λασπη και τα ποστ σου τωρα ? οτι κανει ποινικο αδικημα για την σελιδα ? οταν κανεις εγγραφη σε μια σελιδα αποδεχεσαι τους ορους της.αν δεν σου αρεσει εχει κουμπι αποχωρησης.Μαλλον θα ηθελες να ειχες εσυ την σελιδα βεβαια.
Αν ο διαχειριστης ειναι μονος του θελεις να κατεβασει ρολα στην ιστοσελιδα να μεινει απ εξω για να διασκεδαζεις εσυ ? και ποιος θα την διαχειριζεται για να περνας εσυ καλα? Τι αλλο θα ακουσουμε.
Βρες κατι αλλο να ασχοληθεις στην ζωη σου.

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Εσύ πάλι ποιανού κλώνος είσαι;  :think:

Stories