Ειναι σιγουρο οτι δεν γνωριζεις τον ΑλβανΙωνα. Οσο για την ηθικη του ριξε μια ματια στην σελιδα 4 αυτου του θεματος και την κολοτουμπα μεταo Ιωνας δν ειναι αλβανος, απο οσο ξερω δν λεει ψεμματα και προ παντων ειναι πολυ ηθικός! τωρα το κατα ποσο ο αλλος χουφτωνει τς γυναικες δν το ξερω και αν το κανει λογικα θα το κανει σε καποιες που γνωριζει αν το κανει σε αγνωστες και γυναικες αγνωστων κανει κακο στν επιχειρηση του..
Αν και απο οτι εχω μαθει ακουει τους θαμωνες του σε θεμματα βελτιωσης του μαγαζιου για καλύτερο επιπεδο υπηρεσιών. προσωπικα μια φορα πηγα αλλα ουτε μια ωρα δν κατσαμε. μια χαρα μ φανηκε... και οπως λενε και ο λαος οτι πληρωνεις παιρνεις...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
2+2 Swingers Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
specialmeetings
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ειναι σιγουρο οτι δεν γνωριζεις τον ΑλβανΙωνα. Οσο για την ηθικη του ριξε μια ματια στην σελιδα 4 αυτου του θεματος και την κολοτουμπα μετα
δν ειναι ο ιδιος.. αφου ειναι καινουργιο προφιλ και καπου μεσα στς σελιδα το διαβασα π το λεει. παντως αυτος π λεω εγω ειναι καλο παιδι...
αν και μ αρεσει η λεξη που βρηκες πολυ γελαω...!!!!
Με εκανες και εμενα να γελασω πολυ με αυτο που λες για κανουργιο προφιλ. Δεν υπαρχουν κλωνοι στο μπου Για τον ιδιο ανθρωπο μιλαμε. Το αστειο ειναι καπου εκει στην 4 σελιδα κανει και μαθηματα ηθικης στους μπουρδελιαρηδες λες και υπηρξε ο ΑλβανΙωνας ποτε swinger. Ειχε ποτε καποια σχεση για εχει καποια εμπειρια ? Μοιραστηκε ποτε τη δικη του συντροφο ? Νομιζε οτι θα τα κονομησει πουλωντας φουμαρα και εφαγε τα μουτρα του.δν ειναι ο ιδιος.. αφου ειναι καινουργιο προφιλ και καπου μεσα στς σελιδα το διαβασα π το λεει. παντως αυτος π λεω εγω ειναι καλο παιδι...
αν και μ αρεσει η λεξη που βρηκες πολυ γελαω...!!!!
swingcouple
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
εσυ ρε τυπε δεν μας ειπες ,,ΕΣΥ ποιανου κλωνος εισαι??? 2 μνμ μολις και γραφεις αμεσα για το 2+2.......για τον ιωνα μαλλον πρεπει να τον ζηλευεις πολλη!!!!!!ολα αυτα που εγραψε πολλα τα ξεραμε ηδη,,,,το μονο που δεν εγραψε ποσα ¨σκαει" για να υπαρχει ακομα στο σαιτ,,,αμολα βρε ιωνα κι αυτο,,,και ασε τι γραφουν ,οσοι σε ξερουν ,,ξερουν τι εισαι,,αυτος που τα γραφει δεν μας λεει ποιος ειναι,,αν εχει τα κοτσια ας μας πει κι αυτος ποιος ειναι,,,,ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΔΩ,,,ΕΔΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!!!!!!!
Παρακαλω κυριε ! Η δικη σας παρεμβαση ως προς τι ? Αυτοκλητος δικηγορος ? Και απο τι ενοχληθηκατε ? Καθως δεν βλεπω να αναφερεστε στις αναμφισβητητες αληθειες που αναφερθηκαν πιο πανω. Παρα μονο εικαζεται ιχνη ζηλιας. Αλλα ανεκδοτα γνωριζεται?εσυ ρε τυπε δεν μας ειπες ,,ΕΣΥ ποιανου κλωνος εισαι??? 2 μνμ μολις και γραφεις αμεσα για το 2+2.......για τον ιωνα μαλλον πρεπει να τον ζηλευεις πολλη!!!!!!ολα αυτα που εγραψε πολλα τα ξεραμε ηδη,,,,το μονο που δεν εγραψε ποσα ¨σκαει" για να υπαρχει ακομα στο σαιτ,,,αμολα βρε ιωνα κι αυτο,,,και ασε τι γραφουν ,οσοι σε ξερουν ,,ξερουν τι εισαι,,αυτος που τα γραφει δεν μας λεει ποιος ειναι,,αν εχει τα κοτσια ας μας πει κι αυτος ποιος ειναι,,,,ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΔΩ,,,ΕΔΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!!!!!!!
Μια μικρη αναγνωση στα μηνυματα σας και ειναι ηλιου φαεινοτερον ποιος διακατεχεται απο ζηλια, αλλα και μια δικη σας κολοτουμπα με τον υποφενομενο ΑλβανΙωνα.
Επειδη ομως δεν ειναι επι του παροντος η αναλυση αυτη, και προφανως θα σας δυσκολεψει η περαιτέρω αναπτυξη της, καλυτερα αν πραγματι προσληφθηκατε ως δικηγορος να παραμεινετε επι του θεματος. Να βγαλετε και τα ποτα σας οπως συνηθως αναφερεται στα μηνυματα σας.
Διοτι αλλο Ιων και αλλο ΑλβανΙων
specialmeetings
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παρακαλω κυριε ! Η δικη σας παρεμβαση ως προς τι ? Αυτοκλητος δικηγορος ? Και απο τι ενοχληθηκατε ? Καθως δεν βλεπω να αναφερεστε στις αναμφισβητητες αληθειες που αναφερθηκαν πιο πανω. Παρα μονο εικαζεται ιχνη ζηλιας. Αλλα ανεκδοτα γνωριζεται?
Μια μικρη αναγνωση στα μηνυματα σας και ειναι ηλιου φαεινοτερον ποιος διακατεχεται απο ζηλια, αλλα και μια δικη σας κολοτουμπα με τον υποφενομενο ΑλβανΙωνα.
Επειδη ομως δεν ειναι επι του παροντος η αναλυση αυτη, και προφανως θα σας δυσκολεψει η περαιτέρω αναπτυξη της, καλυτερα αν πραγματι προσληφθηκατε ως δικηγορος να παραμεινετε επι του θεματος. Να βγαλετε και τα ποτα σας οπως συνηθως αναφερεται στα μηνυματα σας.
παντως οπως και να εχει @melbourn εχεις τρομερα μαγικο γραπτο λογο... σημαίνει οτι εισαι κοινωνικα και ακαδημαϊκά πολυ μορφωμενος... οποτε οσο καλο παιδι και να φαινεται αυτος π εχει το κλαμπ σιγουρα δν εισαι αυτος!!!
Ευχαριστω αγαπητε μου. Δεν ειναι ομως το ζητουμενο οι ταυτοτητες εδω αλλα η ουσια.Ζευγαρι ειμαστε στο χωρο αρκετο καιρο και παμε και στα 3 μαγαζια. Απλα κουραστηκα να διαβαζω εδω τα ξεκατινιασματα τους και επειδη τους γνωριζω απο κοντα και ξερω απο πρωτο χερι τι λεγανε πιο παλια και τι τωρα αηδιασα.παντως οπως και να εχει @melbourn εχεις τρομερα μαγικο γραπτο λογο... σημαίνει οτι εισαι κοινωνικα και ακαδημαϊκά πολυ μορφωμενος... οποτε οσο καλο παιδι και να φαινεται αυτος π εχει το κλαμπ σιγουρα δν εισαι αυτος!!!
Εχουν καταντηση το χωρο των σουινγκερ μεσημεριανο κους κους με ξεμαλλιασματα.Μονο αυτες οι κυρα Κατινες γραφουν εδω και ποτε δεν καταλαβα το λογο.
Πρωτοστατης των απανταχου Κατινων ειναι σαφες ο ΑλβανΙων. Thats all
swingcouple
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
δεν ειμαι δικηγορος κανενος αλλα επειδη ξερω τον ιωνα καλα και το ηθος του,ξερω οτι γραφει αληθευει,,δεν εχω γραψει ποτε κατι για τον ιωνα κακο γιατι δεν εχει να του επισυναψω,,,τωρα εσυ πως πεταχτικες να πεις την μαλακια σου ,,μαλλον εισαι κυκλοθυμικος για να ταχεις με ολα τα μαγαζια καλα και να περνεις τα ποτακια σου,εμεις στο 2+2 και να μας πληρωνει ο τυπος δεν προκειτε να παμε,,,νιρβανα και 4 μονο,,,Παρακαλω κυριε ! Η δικη σας παρεμβαση ως προς τι ? Αυτοκλητος δικηγορος ? Και απο τι ενοχληθηκατε ? Καθως δεν βλεπω να αναφερεστε στις αναμφισβητητες αληθειες που αναφερθηκαν πιο πανω. Παρα μονο εικαζεται ιχνη ζηλιας. Αλλα ανεκδοτα γνωριζεται?
ΑΑ,,και κυριος δεν ειμαι,,,δεν σε εβρισα εγω
sergioport
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αλβανιωνας κλαιω απο τα γελια .Που το βρηκες αυτο ρε melbourn ? Το καλυτερο ever που εχω ακουσει.Συνδιασμος ονοματος και καταγωγης
Ειναι προφανες οτι η δικηγορια δεν ειναι το δυνατο σας σημειο. Απο την Νομικη μονο απ΄εξω θα εχετε περασει οπως περνατε και εξω απο τα θεματα. Διαδικτυακα θα χαρακτηριζοσασταν τρολ και για να ομιλησω την διαλεκτικη σας, μπορειτε να εισαγεται ενα θεμα με τιτλο:Τουμπες, Κολοτουμπες και λοιπες Αρλουμπες να το συζητησουμε καθως θα εχετε πρωταγωνιστικο ρολο.δεν ειμαι δικηγορος κανενος αλλα επειδη ξερω τον ιωνα καλα και το ηθος του,ξερω οτι γραφει αληθευει,,δεν εχω γραψει ποτε κατι για τον ιωνα κακο γιατι δεν εχει να του επισυναψω,,,τωρα εσυ πως πεταχτικες να πεις την μαλακια σου ,,μαλλον εισαι κυκλοθυμικος για να ταχεις με ολα τα μαγαζια καλα και να περνεις τα ποτακια σου,εμεις στο 2+2 και να μας πληρωνει ο τυπος δεν προκειτε να παμε,,,νιρβανα και 4 μονο,,,
ΑΑ,,και κυριος δεν ειμαι,,,δεν σε εβρισα εγω
Ριξτε και μια ματια σε ενα λεξικο σχετικα με το νοημα της λεξης κυκλοθυμικος.
Οσο για το ηθος του εντολεα σας που συνεχως προσπαθητε να μας επιβαλλετε, επιτρεψτε μας να εχουμε ιδιαν γνωμην.
Αλλωστε απο κοντα, ειδικα το ηθος περισσευει !!!!
Οπως περισσευει και η ευατολογια που απολαυσαμε στα μηνυματα του, για το ποσο επιτυχημενος ειναι και ποσο ψηλα εχει φτασει, αλλα και το δεικτη ευφυιας του. Ειδικα αυτο ας μην το σχολιασω !!!
Αληθεια τι εχει φτασει ? Και τι εχει επιτυχει ? Δεν εχουμε καταλαβει.
Το ηθος ξεχειλιζει σε καθε μηνυμα του εντολεα σας, καθως δεν εχουμε αναγνωσει αλλο, παρα υβρεις επιθεσεις και γαργαλιστικες λεπτομερειες για το ποιον αλλων.
Μαλλον ετσι ανεβαινουν ψηλα. Βριζε, κανε προπαγανδα και μια μερα απο γκαρσονος βου, θα γινεις γκαρσονος α.
Ω τι ηθικον.
Αληθεια, ο εντολεας σας που πριν ηταν λαλιστατος, γιατι ανεθεσε σε εσας την υπερασπιση των ηθων του?
Μηπως του χαλασε η γραμματοσειρα ?
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
ΠΟΣΟ μου αρέσει που πολλοί καινούργιοι χρήστες επιλέγουν να ξεκινήσουν την καριέρα των σχολίων τους απ' αυτό το νήμα, εντελώς τυχαία βεβαίως καθώς είναι γνωστό πως αποτελεί ένα απ' τα πιο δημοφιλή νήματα.
ΠΟΣΟ μου αρέσει που πολλοί καινούργιοι χρήστες επιλέγουν να ξεκινήσουν την καριέρα των σχολίων τους απ' αυτό το νήμα, εντελώς τυχαία βεβαίως καθώς είναι γνωστό πως αποτελεί ένα απ' τα πιο δημοφιλή νήματα.
Αγαπητε pgp74 υπαρχουν και ανθρωποι που δεν θελουν να κανουν καριερα με ενα ψευδονυμο εδω.Η παλαιοτητα ενος ψευδονυμου δεν αποδεικνυει το αληθες του λογου του.Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Αγαπητε pgp74 υπαρχουν και ανθρωποι που δεν θελουν να κανουν καριερα με ενα ψευδονυμο εδω.Η παλαιοτητα ενος ψευδονυμου δεν αποδεικνυει το αληθες του λογου του.
"Παρακαλω κυριε ! Η δικη σας παρεμβαση ως προς τι ? Αυτοκλητος δικηγορος ? Και απο τι ενοχληθηκατε ? Καθως δεν βλεπω να αναφερεστε στις αναμφισβητητες αληθειες που αναφερθηκαν πιο πανω. "
Εγώ μίλησα γενικά και δεν αναφέρθηκα σ' εσένα.
Ναι το ξερω και εγω γενικα το αναφερω.Καλη σας μερα και καλη εβδομαδα."Παρακαλω κυριε ! Η δικη σας παρεμβαση ως προς τι ? Αυτοκλητος δικηγορος ? Και απο τι ενοχληθηκατε ? Καθως δεν βλεπω να αναφερεστε στις αναμφισβητητες αληθειες που αναφερθηκαν πιο πανω. "
Εγώ μίλησα γενικά και δεν αναφέρθηκα σ' εσένα.
swingcouple
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Η ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ Η ΑΓΑΜΗΤΟΣ Η ΜΑΛΑΚΑΣ,,,αντε αρχιδη μη σου γαμησω τη μουμουλα,,θελω να σε βρω σε ενα μαγαζι να δεις τι μαλακιες λες μονο απο μια οθονη,,γιατι τετ α τετ το βλεπω δυσκολο....αλλα φσινεσαι οτι εισαι λελες μονο απο το στυλ γραψιματος και τα λεξικα σου,,,παλιοπουσταρα,,στα μαγαζια πας με γλαστρα την γυναικα σου για να πηδαν και σενα,,,Ειναι προφανες οτι η δικηγορια δεν ειναι το δυνατο σας σημειο. Απο την Νομικη μονο απ΄εξω θα εχετε περασει οπως περνατε και εξω απο τα θεματα. Διαδικτυακα θα χαρακτηριζοσασταν τρολ και για να ομιλησω την διαλεκτικη σας, μπορειτε να εισαγεται ενα θεμα με τιτλο:Τουμπες, Κολοτουμπες και λοιπες Αρλουμπες να το συζητησουμε καθως θα εχετε πρωταγωνιστικο ρολο.
Ριξτε και μια ματια σε ενα λεξικο σχετικα με το νοημα της λεξης κυκλοθυμικος.
Οσο για το ηθος του εντολεα σας που συνεχως προσπαθητε να μας επιβαλλετε, επιτρεψτε μας να εχουμε ιδιαν γνωμην.
Αλλωστε απο κοντα, ειδικα το ηθος περισσευει !!!!
Οπως περισσευει και η ευατολογια που απολαυσαμε στα μηνυματα του, για το ποσο επιτυχημενος ειναι και ποσο ψηλα εχει φτασει, αλλα και το δεικτη ευφυιας του. Ειδικα αυτο ας μην το σχολιασω !!!
Αληθεια τι εχει φτασει ? Και τι εχει επιτυχει ? Δεν εχουμε καταλαβει.
Το ηθος ξεχειλιζει σε καθε μηνυμα του εντολεα σας, καθως δεν εχουμε αναγνωσει αλλο, παρα υβρεις επιθεσεις και γαργαλιστικες λεπτομερειες για το ποιον αλλων.
Μαλλον ετσι ανεβαινουν ψηλα. Βριζε, κανε προπαγανδα και μια μερα απο γκαρσονος βου, θα γινεις γκαρσονος α.
Ω τι ηθικον.
Αληθεια, ο εντολεας σας που πριν ηταν λαλιστατος, γιατι ανεθεσε σε εσας την υπερασπιση των ηθων του?
Μηπως του χαλασε η γραμματοσειρα ?
Βλεπω βγαλατε το κουστουμι του ηθικολογου . Επιστροφη στο γνωστο σας ηθος, αφου αποτυχατε να αναπτυξετε ουσιωδη διαλογο.Η ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ Η ΑΓΑΜΗΤΟΣ Η ΜΑΛΑΚΑΣ,,,αντε αρχιδη μη σου γαμησω τη μουμουλα,,θελω να σε βρω σε ενα μαγαζι να δεις τι μαλακιες λες μονο απο μια οθονη,,γιατι τετ α τετ το βλεπω δυσκολο....αλλα φσινεσαι οτι εισαι λελες μονο απο το στυλ γραψιματος και τα λεξικα σου,,,παλιοπουσταρα,,στα μαγαζια πας με γλαστρα την γυναικα σου για να πηδαν και σενα,,,
Δεν εκπλησσομαι.
Εσεις ομως μπορει να εκπλαγειτε και να βρεθειτε σε δυσμενη θεση.Μην προκαλειται καταστασεις που σιγουρα δεν θα μπορεσετε να τις αντιμετωπισετε.
Δεν υστερειται μονο στον διαλογο αλλα και στην αντιληψη.Οι διαπιστωσεις σας ειναι αστοχες.
Αντιθετα ειστε πολυ απροσεκτος καθως η δικη σας ταυτοτητα καταμαρτυρατε ευκολα.
Ποσα ζευγαρια στο χωρο εχουν σαν μοναδικο επιχειρημα οταν διαξιφιζονται με καποιον οτι οι αποψεις του αλλου ειναι γιατι τον κερνανε ποτα στα μαγαζια ?
Ενα ζευγαρι φωτογραφιζει αυτο καθως χρονια επαναλαμβανεται με την πιο πανω θεωρια.
Και το βεληνεκες σας ειναι πολυ μικρο για τις απειλες που ξεστομισατε.
Για αυτο προσεχε τι ευχεσαι οπως λενε, γιατι μπορει και να το βρεις.
swingcouple
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
ΑΝΕΤ ΡΕ ΛΕΛΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΨΩΛΗ ,,ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ,,ΚΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΑ Η ΟΧΙ ,,ΑΛΛΟΥ ΠΕΣΤΑ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙ,,,ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ,,ΑΠΟ ΕΔΩ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΓΚΙΤΣΕΣ,,ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ
Ο μονος που κανει μαγκιες απο εδω εισαι εσυ.Δεν σε εβρισα σε καμια περιπτωση απο εδω. Θα επαναλαβω κατι που σου ειχα ξαναγραψει. ΗΛΙΟΥ φαεινοτερον η ταυτοτητα σου.Το πιανεις το κρυφο νοημα.Σκεψου πριν συνεχισεις να παραφερεσε.Απο εδω μονο αυτα εχω να σου πω.ΑΝΕΤ ΡΕ ΛΕΛΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΨΩΛΗ ,,ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ,,ΚΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΑ Η ΟΧΙ ,,ΑΛΛΟΥ ΠΕΣΤΑ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙ,,,ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ,,ΑΠΟ ΕΔΩ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΓΚΙΤΣΕΣ,,ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 5.975
Πες τα μεγάλε!!! Παρακαλώ, ας αναλάβει κάποιος το θέμα αυτό. Έχω την εντύπωση άλλωστε ότι οι απειλές είναι ενάντια στους κανονισμούς του site.Mαγκες δεν χαλαρώνετε λιγο και εάν θελετε να ανταλαξετε απειλες εκατέρωθεν καντε το μεταξυ σας σε πμ....μην μας χαλατε την ημερα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 815
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις