Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

swingcouple

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ,,ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ ,,ΟΧΙ ΟΛΑ ΒΕΒΑΙΑ....ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΑΠΟΡΩ!!!!!!
ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΩ????????ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ,,,,
ΟΙ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟ ΣΤΑ ΜΕΛΗ,,ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΚΛΠ  ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΒΟΥΤΥΧΤΕΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,,,,ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΑΝ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΑΜΟΛΑΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΟΜΑΓΑΖΟ,,,,,,

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
ρε μαγκεσ Νιρβανα και μονο Νιρβανα αρκει να ξαναλειτουργησει και το μπικινι

swingcouple

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
πρεπει καποιος να προλαβει να το πει στον προεδρο να τον διαγραψει γιατι τον βλεπω να γινεται ξεφτυλα κι αυτος!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

swingcouple

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
τα σχολια δικα σας !!!

Συνημμένα

• 308795_1418389191.jpg
    308795_1418389191.jpg
    102,3 KB · Εμφανίσεις: 76

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ θα πάρω τον Lion7 και θα πάμε σαν ζευγάρι.  :birdman:

sotosbrain

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια εσεις το εχετε καταραστει αυτο το κλαμπ, μονο κακα συκοφαντιες λετε, προσωπικα εχω παει αρκετες φορες, και τα ποτα ειναι καθαρα και το σερβις αρκετα καλο εχει, ο ιδιοκτητς ειναι αρκετα ευγενεστατος μαζι μας και την γυναικα μου δεν την χουφτωσε.  :think: :think: :think:

IONAS19831983

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια εσεις το εχετε καταραστει αυτο το κλαμπ, μονο κακα συκοφαντιες λετε, προσωπικα εχω παει αρκετες φορες, και τα ποτα ειναι καθαρα και το σερβις αρκετα καλο εχει, ο ιδιοκτητς ειναι αρκετα ευγενεστατος μαζι μας και την γυναικα μου δεν την χουφτωσε.  :think: :think: :think:

O MR SOTOS, ειναι ο ιδιοκτητης του 2+2. λογικο να μην χουφτωνεις την γυναικα σου θεμη, μιας και την εχει κανει για ρωσσια!
γι αυτο βολευεσαι με τους κωλους ολων των υπολοιπων γυναικων μεσα στο μαγαζι! οσο για το ποσο "ευγενεστατος"  εισαι, ειναι γνωστο τοις πασι!

Kaminias

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
O MR SOTOS, ειναι ο ιδιοκτητης του 2+2. λογικο να μην χουφτωνεις την γυναικα σου θεμη, μιας και την εχει κανει για ρωσσια!
γι αυτο βολευεσαι με τους κωλους ολων των υπολοιπων γυναικων μεσα στο μαγαζι! οσο για το ποσο "ευγενεστατος"  εισαι, ειναι γνωστο τοις πασι!

Iωνα παλι αλλαξες το ονομα σου ? παλι σε αντιπαράθεση με το 2+2....καλα εσυ πρεπει να κοιμασαι και βλεπεις στο ονειρο σου το 2+2, μηπως ειναι καποιος που γουσταρεις εκει μεσα ?  :2funny: :2funny:

IONAS19831983

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Iωνα παλι αλλαξες το ονομα σου ? παλι σε αντιπαράθεση με το 2+2....καλα εσυ πρεπει να κοιμασαι και βλεπεις στο ονειρο σου το 2+2, μηπως ειναι καποιος που γουσταρεις εκει μεσα ?  :2funny: :2funny:

να τος κι ο αλλος λογαριασμος του! αυτος που ειχε γρψει την εκπληκτικη κριτικη για το μαγαζι του κι ειχαμε πεθανει στα γελια με την ανορθογραφια του! ο,τι κι αν γραψεις, το πολυ σ εναν μηνα του χεις βαλει λουκετο τρελλοκοτσιδου!

xp-user

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Like
21
Πόντοι
0
Ακούστε τώρα τα νέα.Ετοιμάζετε κι άλλος να ανοίξει μαγαζί :2funny: :2funny: :2funny:

Mike Kook

προς όλα τα μέλη πρώτη του Φλεβάρη θα ανοίξουμε ένα πολι χορό για ζευγάρια. παροχή υπηρεσιών σάουνα χαμαμ hot & δωμάτιο σκοτεινό δωμάτιο μπαρ δωμάτια πριβε και πολλά αλά ένα χτιριο για όλα τα γούστα σύντομα θα ενημερώνουμε όλα τα μέλη που θέλουν να μας επισκεφτείτε σύντομα κοντά σας....

sotosbrain

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
αν ειχα το μαγαζί του θεμη φιλε μου θα είχα παντρευτεί  :dancing:

swingcouple

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
αν ειχα το μαγαζί του θεμη φιλε μου θα είχα παντρευτεί  :dancing:
θαχες παντρευτει την χρεωκοπια του,,,χαχαχαχα,,,ασε μας ρε τυπε μας δουλευεις κι ολας,,,
ΙΩΝΑ ,,,ξερουμε οτι λες την αληθεια,,ταχουμε ζηση ,,τωρα καθε νεος λογαριασμος υπερ του,,,"μπαταρισμενου" μαγαζιου ξερουμε τι ειναι,,,,

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Άρχοντα, πληροφοριακά, σε φτύνουν, δεν βρέχει  :idiot:

antigonos77

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Μη πειραζεις τον ΑλβανΙων. Αλβανο ειναι το παιδι τι να κανει ?

specialmeetings

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Μη πειραζεις τον ΑλβανΙων. Αλβανο ειναι το παιδι τι να κανει ?

o Ιωνας δν ειναι αλβανος, απο οσο ξερω δν λεει ψεμματα και προ παντων ειναι πολυ ηθικός! τωρα το κατα ποσο ο αλλος χουφτωνει τς γυναικες δν το ξερω και αν το κανει λογικα θα το κανει σε καποιες που γνωριζει αν το κανει σε αγνωστες και γυναικες αγνωστων κανει κακο στν επιχειρηση του..

Αν και απο οτι εχω μαθει ακουει τους θαμωνες του σε θεμματα βελτιωσης του μαγαζιου για καλύτερο επιπεδο υπηρεσιών. προσωπικα μια φορα πηγα αλλα ουτε μια ωρα δν κατσαμε. μια χαρα μ φανηκε... και οπως λενε και ο λαος οτι πληρωνεις παιρνεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom