σημερα μου την επεσε ενας για λεφτα και μαζευτηκανε αλλοι 3 οι φιλοι του..ΛΟΙΠΟΝ περνουσα απο λεωφορο απο το γ18 .πειραιως..μπενω στο στενο που εχει ζακια..τελειωνω αυτο το στενο και στο στενο αυτο ακριβως που περνανε αμαξια...μου την επεσε ενας μπασταρδος για λεφτα..μου λεει απο μακρια απο που εισαι ??και αν εχω 50 λεπτα ερχεται κοντα μου και μου λεει ελα φερε 50 λεπτα..αφου εχεις ..και του λεω καλα παρε ενα ευρω..και μου λεει μετα βγαλτα ολα δωσε κινητο γιατι θα φωναξω τους φιλους μου και αυτος στο χερι κρατουσε σιδερικο..η κλειδια ακουστηκαν η σηδερομπουνο ειχε..ετρεξα και δεν εκανε τιποτα...και μετα ακριβως η αστυνομια ητανε στο επομενο στενο των μπουρδελων μεταξυ 1ου και 2ου ενα περιπολικο...το ειπα και ειπανε πως θα στειλουνε μηχανες και μετα τελικα δεν μπορουσαν να πανε οι μηχανες..και πηγανε αυτοι και ψαξανε αλλα δεν βρικανε τιποτα..αυτος ο μπασταρδος ειναι 20-22 χρονων χοντρουλης και σχετικα ψηλος 1.80-1.82 ...και μετα απο ολο αυτο το σκινηκο ηρθε και μια καλη...με αγκαλιασε στα καλα καθουμενα μια ρουμανα απο το καφενειο..και κατσαμε και της πηρα καφε και πηγαμε σε ενα στενο και φιλιθηκαμε αλλα ητανε πιωμενη..οχι γλωσοφιλα αλλα πεταχτα!!! αυτη αραζει στο καφενειο..κανει και πιατσα εκει που ειναι το μαρακι με τον πουστη τον τσατσο ...γνωστη ως μαρια κατσαριδακι ..Maria de kavla την φωναζουν ..και σε αυτο δουλευει η ρουμανα..και μοιαζει σαν αλβανιδα αυτα λοιπον μαγκες μου με το πρωτο ξενερωσα γαματα...εχει και 2ο μερος;)στα στενα υπαρχουν νταβατζηδες με κατι σαν σιμπι ..η τηλεφωνο ητανε δεν ξερω..και επειδη αυτη η ρουμανα ητανε χερι χερι μαζι μου με ειδαν αυτοι οι 2 και μου ειπαν παρτηνα αμα θες για το καλο σου.γιατι εκανε τρελες λιγο..πηγαινε και μαλωνε με αλλες πουτανες....μετα μου λεγε ενα να σου πω στο στενο..και του λεω ρε βλακα ελα εσυ στην γωνια ..και ηρθε μετα απο λιγα λεπτα επειδη ητανε η αστυνομια..του λεω πες μου τι ηθελες να μου πεις..και λεει παρτηνα γιατι βαραει τις αλλες και του λεω τι εισαι εσυ εδω ρε??και κοιτουσε την αστυνομια και ελεγε οτι πω εγω γινεται στα μπουρδελα ..και του λεω τι εισαι εσυ εδω και λεει ετσι για βολτα αν ειναι παμε στο στενο μου λεει του λεω παμε στο περιπολικο και ετρεξε..γιατι τους φωναζα.. ειναι δυο ογκοδες αλλα ο ενας ειναι καραφλος και κοντος..ειναι κατω απο 1.70 ο αλλος ειναι σχετικα μετριος...αυτα ..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ακούστε πράγματα...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Tupakos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 95
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
πόσες..;;;
τι ποσες φιλε μ?πόσες..;;;
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
τι ποσες φιλε μ?
τη μέρα..
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
στα στενα υπαρχουν νταβατζηδες με κατι σαν σιμπι ..η τηλεφωνο ητανε δεν ξερω..
http://[URL unfurl="true"]www.motorera.com/honda/h0400/cb400sf/cb400sf-96a.jpg[/img[/URL]]
:think:
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε αυτο που εγινε γιατι δεν καταλαβα
arcans82
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2012
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ησουν σινεμα η ειδες κανενα dvd σημερα μεγαλε?σημερα μου την επεσε ενας για λεφτα και μαζευτηκανε αλλοι 3 οι φιλοι του..ΛΟΙΠΟΝ περνουσα απο λεωφορο απο το γ18 .πειραιως..μπενω στο στενο που εχει ζακια..τελειωνω αυτο το στενο και στο στενο αυτο ακριβως που περνανε αμαξια...μου την επεσε ενας μπασταρδος για λεφτα..μου λεει απο μακρια απο που εισαι ??και αν εχω 50 λεπτα ερχεται κοντα μου και μου λεει ελα φερε 50 λεπτα..αφου εχεις ..και του λεω καλα παρε ενα ευρω..και μου λεει μετα βγαλτα ολα δωσε κινητο γιατι θα φωναξω τους φιλους μου και αυτος στο χερι κρατουσε σιδερικο..η κλειδια ακουστηκαν η σηδερομπουνο ειχε..ετρεξα και δεν εκανε τιποτα...και μετα ακριβως η αστυνομια ητανε στο επομενο στενο των μπουρδελων μεταξυ 1ου και 2ου ενα περιπολικο...το ειπα και ειπανε πως θα στειλουνε μηχανες και μετα τελικα δεν μπορουσαν να πανε οι μηχανες..και πηγανε αυτοι και ψαξανε αλλα δεν βρικανε τιποτα..αυτος ο μπασταρδος ειναι 20-22 χρονων χοντρουλης και σχετικα ψηλος 1.80-1.82 ...και μετα απο ολο αυτο το σκινηκο ηρθε και μια καλη...με αγκαλιασε στα καλα καθουμενα μια ρουμανα απο το καφενειο..και κατσαμε και της πηρα καφε και πηγαμε σε ενα στενο και φιλιθηκαμε αλλα ητανε πιωμενη..οχι γλωσοφιλα αλλα πεταχτα!!! αυτη αραζει στο καφενειο..κανει και πιατσα εκει που ειναι το μαρακι με τον πουστη τον τσατσο ...γνωστη ως μαρια κατσαριδακι ..Maria de kavla την φωναζουν ..και σε αυτο δουλευει η ρουμανα..και μοιαζει σαν αλβανιδα αυτα λοιπον μαγκες μου με το πρωτο ξενερωσα γαματα...εχει και 2ο μερος;)στα στενα υπαρχουν νταβατζηδες με κατι σαν σιμπι ..η τηλεφωνο ητανε δεν ξερω..και επειδη αυτη η ρουμανα ητανε χερι χερι μαζι μου με ειδαν αυτοι οι 2 και μου ειπαν παρτηνα αμα θες για το καλο σου.γιατι εκανε τρελες λιγο..πηγαινε και μαλωνε με αλλες πουτανες....μετα μου λεγε ενα να σου πω στο στενο..και του λεω ρε βλακα ελα εσυ στην γωνια ..και ηρθε μετα απο λιγα λεπτα επειδη ητανε η αστυνομια..του λεω πες μου τι ηθελες να μου πεις..και λεει παρτηνα γιατι βαραει τις αλλες και του λεω τι εισαι εσυ εδω ρε??και κοιτουσε την αστυνομια και ελεγε οτι πω εγω γινεται στα μπουρδελα ..και του λεω τι εισαι εσυ εδω και λεει ετσι για βολτα αν ειναι παμε στο στενο μου λεει του λεω παμε στο περιπολικο και ετρεξε..γιατι τους φωναζα.. ειναι δυο ογκοδες αλλα ο ενας ειναι καραφλος και κοντος..ειναι κατω απο 1.70 ο αλλος ειναι σχετικα μετριος...αυτα ..
μεταξουργειο...ειχα να πατησω 3μηνες εκει περα..μου ελεγαν οτι στην πεφτουνε για τα παντα..και εγω δεν το πιστευα γιατι δεν την ειχα παθει..και να που την επαθα και το πιστεψα..αλλα ενταξει 1 ευρω ητανε μονο...αλλα μου κατεβασε ολη αυτη η φαση την ψυχολογια..τυπε αυτο που εγινε γιατι δεν καταλαβα
δεν ειναι ψεματα!!! μου την πεσανε ισως γιατι με ειδανε πιτσιρικα ..αλλωστε ουτε 19 δεν ειμαι ακομα..και οσο που μου λες αν ειδα κανα ντιβιντι η αν ημουνα σινεμα θα σου πω .πως ειναι αληθεια αν θες πιστεψε το..σας το ορκιζομαι δεν εχω κατι να κρυψω..αλλωστε εχω και αλλα πραγματα να κανω ..θα εγραφα το κειμενο τοση ωρα???ησουν σινεμα η ειδες κανενα dvd σημερα μεγαλε?
γιατι μιλας ετσι?κ γιατι το λες?τη μέρα..
arcans82
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2012
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
μονο αν ορκιστεις θα σε πιστεψουμε.δεν ειναι ψεματα!!! μου την πεσανε ισως γιατι με ειδανε πιτσιρικα ..αλλωστε ουτε 19 δεν ειμαι ακομα..και οσο που μου λες αν ειδα κανα ντιβιντι η αν ημουνα σινεμα θα σου πω .πως ειναι αληθεια αν θες πιστεψε το..σας το ορκιζομαι δεν εχω κατι να κρυψω..αλλωστε εχω και αλλα πραγματα να κανω ..θα εγραφα το κειμενο τοση ωρα???
θα ποσταρει ο απολυτος την εικονα του παπια και θα ορκιστεις.
μονο ετσι θα λυθει το μυστηριο.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οχι του παπια τυπεμονο αν ορκιστεις θα σε πιστεψουμε.
θα ποσταρει ο απολυτος την εικονα του παπια και θα ορκιστεις.
μονο ετσι θα λυθει το μυστηριο.
δεν πιστευει σε θρησκειες αυτος
θα ορκιστει στην θαυματουργη εικονα του Αγιου Νωντα
να τη η κοπελα... σονια την λεγανε και το ψαξα!!!ρουμανα ειναι ..αλλα εμενα μου φανηκε ρουμανοτσιγαννα
arcans82
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2012
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
τυπε κανονισε εσυ την ορκομοσια.οχι του παπια τυπε
δεν πιστευει σε θρησκειες αυτος
θα ορκιστει στην θαυματουργη εικονα του Αγιου Νωντα
ξερεις εσυ απο τετοια πραγματα.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε εγω τα λεω αλλα δεν με ακουτενα τη η κοπελα... σονια την λεγανε και το ψαξα!!!ρουμανα ειναι ..αλλα εμενα μου φανηκε ρουμανοτσιγαννα
οι ρουμανες ειναι αγαπησιαρες
μακρια
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Κι εσυ τι δουλεια ειχες σε τετοια μερη ?σημερα μου την επεσε ενας για λεφτα και μαζευτηκανε αλλοι 3 οι φιλοι του..ΛΟΙΠΟΝ περνουσα απο λεωφορο απο το γ18 .πειραιως..μπενω στο στενο που εχει ζακια..τελειωνω αυτο το στενο και στο στενο αυτο ακριβως που περνανε αμαξια...μου την επεσε ενας μπασταρδος για λεφτα..μου λεει απο μακρια απο που εισαι ??και αν εχω 50 λεπτα ερχεται κοντα μου και μου λεει ελα φερε 50 λεπτα..αφου εχεις ..και του λεω καλα παρε ενα ευρω..και μου λεει μετα βγαλτα ολα δωσε κινητο γιατι θα φωναξω τους φιλους μου και αυτος στο χερι κρατουσε σιδερικο..η κλειδια ακουστηκαν η σηδερομπουνο ειχε..ετρεξα και δεν εκανε τιποτα...και μετα ακριβως η αστυνομια ητανε στο επομενο στενο των μπουρδελων μεταξυ 1ου και 2ου ενα περιπολικο...το ειπα και ειπανε πως θα στειλουνε μηχανες και μετα τελικα δεν μπορουσαν να πανε οι μηχανες..και πηγανε αυτοι και ψαξανε αλλα δεν βρικανε τιποτα..αυτος ο μπασταρδος ειναι 20-22 χρονων χοντρουλης και σχετικα ψηλος 1.80-1.82 ...και μετα απο ολο αυτο το σκινηκο ηρθε και μια καλη...με αγκαλιασε στα καλα καθουμενα μια ρουμανα απο το καφενειο..και κατσαμε και της πηρα καφε και πηγαμε σε ενα στενο και φιλιθηκαμε αλλα ητανε πιωμενη..οχι γλωσοφιλα αλλα πεταχτα!!! αυτη αραζει στο καφενειο..κανει και πιατσα εκει που ειναι το μαρακι με τον πουστη τον τσατσο ...γνωστη ως μαρια κατσαριδακι ..Maria de kavla την φωναζουν ..και σε αυτο δουλευει η ρουμανα..και μοιαζει σαν αλβανιδα αυτα λοιπον μαγκες μου με το πρωτο ξενερωσα γαματα...εχει και 2ο μερος;)στα στενα υπαρχουν νταβατζηδες με κατι σαν σιμπι ..η τηλεφωνο ητανε δεν ξερω..και επειδη αυτη η ρουμανα ητανε χερι χερι μαζι μου με ειδαν αυτοι οι 2 και μου ειπαν παρτηνα αμα θες για το καλο σου.γιατι εκανε τρελες λιγο..πηγαινε και μαλωνε με αλλες πουτανες....μετα μου λεγε ενα να σου πω στο στενο..και του λεω ρε βλακα ελα εσυ στην γωνια ..και ηρθε μετα απο λιγα λεπτα επειδη ητανε η αστυνομια..του λεω πες μου τι ηθελες να μου πεις..και λεει παρτηνα γιατι βαραει τις αλλες και του λεω τι εισαι εσυ εδω ρε??και κοιτουσε την αστυνομια και ελεγε οτι πω εγω γινεται στα μπουρδελα ..και του λεω τι εισαι εσυ εδω και λεει ετσι για βολτα αν ειναι παμε στο στενο μου λεει του λεω παμε στο περιπολικο και ετρεξε..γιατι τους φωναζα.. ειναι δυο ογκοδες αλλα ο ενας ειναι καραφλος και κοντος..ειναι κατω απο 1.70 ο αλλος ειναι σχετικα μετριος...αυτα ..
Φιρι φιρι το πατε μερικοι για μαλακιες πραγματα κιολας....
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
πόσες..;;;
Greek69s
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Και εγω τωρα εγινα 19 αλλα να ξερεισ θελει προσοχη και να προσπαθεισ παντα να εχεισ τουλαχιστον εναν φιλο σου μαζι ,η οταν εισαι μονοσ σου να κοιτασ μακρια να βλεπεισ τισ καταστασεισ και να τισ αποφευγεισ..δεν ειναι ψεματα!!! μου την πεσανε ισως γιατι με ειδανε πιτσιρικα ..αλλωστε ουτε 19 δεν ειμαι ακομα..και οσο που μου λες αν ειδα κανα ντιβιντι η αν ημουνα σινεμα θα σου πω .πως ειναι αληθεια αν θες πιστεψε το..σας το ορκιζομαι δεν εχω κατι να κρυψω..αλλωστε εχω και αλλα πραγματα να κανω ..θα εγραφα το κειμενο τοση ωρα???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις