koulamaria
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 10.145
- Πόντοι
- 2.560
σημερα μου την επεσε ενας για λεφτα και μαζευτηκανε αλλοι 3 οι φιλοι του..ΛΟΙΠΟΝ περνουσα απο λεωφορο απο το γ18 .πειραιως..μπενω στο στενο που εχει ζακια..τελειωνω αυτο το στενο και στο στενο αυτο ακριβως που περνανε αμαξια...μου την επεσε ενας μπασταρδος για λεφτα..μου λεει απο μακρια απο που εισαι ??και αν εχω 50 λεπτα ερχεται κοντα μου και μου λεει ελα φερε 50 λεπτα..αφου εχεις ..και του λεω καλα παρε ενα ευρω..και μου λεει μετα βγαλτα ολα δωσε κινητο γιατι θα φωναξω τους φιλους μου και αυτος στο χερι κρατουσε σιδερικο..η κλειδια ακουστηκαν η σηδερομπουνο ειχε..ετρεξα και δεν εκανε τιποτα...και μετα ακριβως η αστυνομια ητανε στο επομενο στενο των μπουρδελων μεταξυ 1ου και 2ου ενα περιπολικο...το ειπα και ειπανε πως θα στειλουνε μηχανες και μετα τελικα δεν μπορουσαν να πανε οι μηχανες..και πηγανε αυτοι και ψαξανε αλλα δεν βρικανε τιποτα..αυτος ο μπασταρδος ειναι 20-22 χρονων χοντρουλης και σχετικα ψηλος 1.80-1.82 ...και μετα απο ολο αυτο το σκινηκο ηρθε και μια καλη...με αγκαλιασε στα καλα καθουμενα μια ρουμανα απο το καφενειο..και κατσαμε και της πηρα καφε και πηγαμε σε ενα στενο και φιλιθηκαμε αλλα ητανε πιωμενη..οχι γλωσοφιλα αλλα πεταχτα!!! αυτη αραζει στο καφενειο..κανει και πιατσα εκει που ειναι το μαρακι με τον πουστη τον τσατσο ...γνωστη ως μαρια κατσαριδακι ..Maria de kavla την φωναζουν ..και σε αυτο δουλευει η ρουμανα..και μοιαζει σαν αλβανιδα αυτα λοιπον μαγκες μου με το πρωτο ξενερωσα γαματα...εχει και 2ο μερος;)στα στενα υπαρχουν νταβατζηδες με κατι σαν σιμπι ..η τηλεφωνο ητανε δεν ξερω..και επειδη αυτη η ρουμανα ητανε χερι χερι μαζι μου με ειδαν αυτοι οι 2 και μου ειπαν παρτηνα αμα θες για το καλο σου.γιατι εκανε τρελες λιγο..πηγαινε και μαλωνε με αλλες πουτανες....μετα μου λεγε ενα να σου πω στο στενο..και του λεω ρε βλακα ελα εσυ στην γωνια ..και ηρθε μετα απο λιγα λεπτα επειδη ητανε η αστυνομια..του λεω πες μου τι ηθελες να μου πεις..και λεει παρτηνα γιατι βαραει τις αλλες και του λεω τι εισαι εσυ εδω ρε??και κοιτουσε την αστυνομια και ελεγε οτι πω εγω γινεται στα μπουρδελα ..και του λεω τι εισαι εσυ εδω και λεει ετσι για βολτα αν ειναι παμε στο στενο μου λεει του λεω παμε στο περιπολικο και ετρεξε..γιατι τους φωναζα.. ειναι δυο ογκοδες αλλα ο ενας ειναι καραφλος και κοντος..ειναι κατω απο 1.70 ο αλλος ειναι σχετικα μετριος...αυτα ..
.....και πάλι που το κακό να του έριχνες την πρώτη?????!!!!
Πάντως το λαθάκι σου ήταν που σορόπιαζες με την πατσαβούρα.Σε νομίσανε γκομενάκο της, τύπε!
Πιτσιρικάς ή όχι ρίξε την πρώτη εσύ για την τιμή των όπλων και μετά όσες φάς και όσες ρίξεις!!Πάντως είναι λιγάκι ανησυχητικό η δικτύωση τους με ασύρματο.Λογικά δεν νομίζω να παίζει σχέδιο φέρμας,περισσότερο το βλέπω για τα ντού που κάνει η αστυνομία τις τελευταίες μέρες για χαρτιά.Προσοχή πάντως και μην μιλάς με αγνώστους !Καλές τσάρκες και προσοχή στο μέλλον!