kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τυπε πρεπει να παρει οδηγιες απο στρατηλατη πρωτα για να τον μυησει σε απαξιωτικες πορνοεπιδρομες.ναι τυπε
κανε καμια καταδρομικη να παρεις ματι δικε μου
τυπε πρεπει να παρει οδηγιες απο στρατηλατη πρωτα για να τον μυησει σε απαξιωτικες πορνοεπιδρομες.ναι τυπε
μαστορα μου..επειδη βλεπω εχεις πολλα μηνυματα στειλει γενικα..σε μασατζιδικο γαμας??και αν ναι ποση ωρα σου κανει μασαζ και πως γαμας??εννοω με πιον τροπο ..τις το λες και αρχιζει σαν την πουτανα η σου βγαζει ξερω γω την πετσετα ???ναι τυπε
μασατζιδικο?μαστορα μου..επειδη βλεπω εχεις πολλα μηνυματα στειλει γενικα..σε μασατζιδικο γαμας??και αν ναι ποση ωρα σου κανει μασαζ και πως γαμας??εννοω με πιον τροπο ..τις το λες και αρχιζει σαν την πουτανα η σου βγαζει ξερω γω την πετσετα ???
τι ειναι το freelancer?μασατζιδικο?
τυπε με προσβαλεις τωρα :-
μονο σε μπουρδελα και σε freelancer παω
οι πουτανες ελευθερας βοσκης τυπετι ειναι το freelancer?
στην ομονοια??με λεφτα ειναι και αυτες?!!!οι πουτανες ελευθερας βοσκης τυπε
ομονοια και ετσι
τυπε δινε του την μεταφραση απευθειας του τυπου μας.οι πουτανες ελευθερας βοσκης τυπε
ομονοια και ετσι
ε τι τζαμπα ρε τυπε?στην ομονοια??με λεφτα ειναι και αυτες?!!!
τυπε αυτες τις γαμας μονο με ασφαλεια ασφαλεια ι.κ.α.,πρεπει να εισαι υποχρεωτικα ασφαλισμενος.στην ομονοια??με λεφτα ειναι και αυτες?!!!
τυπε μονο φαφουτικα γκρανιατυπε αυτες τις γαμας μονο με ασφαλεια ασφαλεια ι.κ.α.,πρεπει να εισαι υποχρεωτικα ασφαλισμενος.
ο απολυτος περνει και κανενα γκρανι κοντα σε αυτες να ξερεις.
τυπε μην τον ριχνεις στα βαθια αμεσως.ε τι τζαμπα ρε τυπε?
καλα δικε μου δεν εχεις παρει πρεφα το τριγωνο της ηδονης?
εχω ψαχτει βαθης και ομονοια μονο..γρανια δεν εχω πετυχει που εχει??και ποσο πανε οι τιμες εκει σε αυτες τις περιοχες ολων των ηλικιων...ε τι τζαμπα ρε τυπε?
καλα δικε μου δεν εχεις παρει πρεφα το τριγωνο της ηδονης?
οζον-ασβεστης-σανιτας τυπετυπε μονο φαφουτικα γκρανια
με δυσμορφιες
και κιτρινιαρες
γκρανι δεν πετυχες πουθενα εκει μεσα ρε τυπε?εχω ψαχτει βαθης και ομονοια μονο..γρανια δεν εχω πετυχει που εχει??και ποσο πανε οι τιμες εκει σε αυτες τις περιοχες ολων των ηλικιων...
τυπε σου δινω ταξιδιωτικο χαρτηεχω ψαχτει βαθης και ομονοια μονο..γρανια δεν εχω πετυχει που εχει??και ποσο πανε οι τιμες εκει σε αυτες τις περιοχες ολων των ηλικιων...
τυπε ειδες ετυπε μην τον ριχνεις στα βαθια αμεσως.
μαθε του ορολογια λεξεων και σιγα σιγα ριξτων στα θηρια.
και ολλανδεζαοζον-ασβεστης-σανιτας τυπε
ειχα κοπελες δεν ψαχνομουνα για πουτανες ακομα δεν ειμαι 19χρ..τωρα βγηκα στην γυρα των πουτανων!!!τα γκρανια ποσο εχουνε?και αν εχουν καθολου εμφανιση??!! ειναι ξεκολλε?γκρανι δεν πετυχες πουθενα εκει μεσα ρε τυπε?
πως γινετε αυτο?
τυπε αυριο βραδυ θα τον εξετασεις να δεις αν μελετησε?τυπε σου δινω ταξιδιωτικο χαρτη
και οδηγεις για να μελετησεις εδω