ο γαλαντομος γαλατας
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
και ποια η σταση σας απεναντι στο θεμα...?
μπαινει και ψηφοφορια...
μπαινει και ψηφοφορια...
εγω ,απο μια συζητηση που ειχα προχθες με τον πατερα μου κι απο κανα δυο αλλα στοιχεια πιστευω οτι γαμουσε πουτανες και μαλλον συνεχιζει να γαμαει που και πουΆμα κάνετε αυτήν την ερώτηση στον πατέρα σας,δεν θα μάθετε αν γαμάει σε μπουρδέλα.....θα είστε βέβαιοι όμως ότι θα σας γαμήσει στο ξύλο,ύστερα από αυτήν την ερώτηση.....
εγω ,απο μια συζητηση που ειχα προχθες με τον πατερα μου κι απο κανα δυο αλλα στοιχεια πιστευω οτι γαμουσε πουτανες και μαλλον συνεχιζει να γαμαει που και που
παραδοση το σοι δλδΟ δικος μ ηταν φανατικος μπουρδελιαρης και γαμαει ακομα που και που
Πάμε και τσάρκες καμια φορά..
υπαρχουν ρε και πολλοι μαλιστα...σιγα...ναι,ανταλασσουμε και αποψεις/ειναι μελη εδω - 1 (12.5%)
Λολ,αυτό να το δω,και τι στον κόσμο......
Να πει ο γιος:
- Πατέρα υπάρχει ένα σάιτ,στο ίντερνετ που λέγεται bourdela.com,και ανταλάσσουν απόψεις για τους οίκους ανοχής....μπες να το δεις και συ
- Εντάξει παιδί μου θα μπω,εσύ με τι νικ γράφεις εκεί;
Υπάρχει άραγε,τέτοιος πατέρας στην Ελλάδα;
Ο δικος μ ηταν φανατικος μπουρδελιαρης και γαμαει ακομα που και που
Πάμε και τσάρκες καμια φορά..
υπαρχουν ρε και πολλοι μαλιστα...σιγα...
Μπαινει και στο μπου και γραφει κριτικες? Ρε μπας και εχεις συγχιση προσωπικοτητας και λες τον κλωνο σου μπαμπα
Εσένα από το νικ σου γράφει παππούς,πατέρας και γιος;
Ρε συ Αβραμη αφου δικος σου κλωνος ειμαι, δεν ξερεις ποιος μπαινει στο νικ μου
και ποια η σταση σας απεναντι στο θεμα...?
μπαινει και ψηφοφορια...
Μπαινει και στο μπου και γραφει κριτικες? Ρε μπας και εχεις συγχιση προσωπικοτητας και λες τον κλωνο σου μπαμπα
Αρκετοι υπαρχουν,μην απορεις καθολου..ναι,ανταλασσουμε και αποψεις/ειναι μελη εδω - 1 (12.5%)
Λολ,αυτό να το δω,και τι στον κόσμο......
Να πει ο γιος:
- Πατέρα υπάρχει ένα σάιτ,στο ίντερνετ που λέγεται bourdela.com,και ανταλάσσουν απόψεις για τους οίκους ανοχής....μπες να το δεις και συ
- Εντάξει παιδί μου θα μπω,εσύ με τι νικ γράφεις εκεί;
Υπάρχει άραγε,τέτοιος πατέρας στην Ελλάδα;
Αρκετοι υπαρχουν,μην απορεις καθολου..