Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.582
- Πόντοι
- 8.346
Η τροχαία είσαι τύπε μου??
ποιος ειναι ο εντβαλντο?Έχω δει τον εντβαλντο για Ριβαλντο με αλβανιαρικο απόσταγμα
Καλησπέρα φίλε Βαρε ήπιες κρασάκι;ποιος ειναι ο εντβαλντο?
Έτσι ακριβώς! Το αλκοόλ το "πίνουμε", όχι να μας "πίνει"!Άλλο η μπύρα, με 4-5% αλκοόλ, άλλο το κρασί με 10-15% και άλλο το τσίπουρο/βότκα/ουίσκι με 40%.
Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ 1-2 μπυρών και 1-2 ποτών του 40%.
Λογική κατανάλωση λοιπόν, όπως και σε όλα, παν μέτρον άριστον. Η καθημερινή υπερβολή και κατάχρηση θα δημιουργήσει πρόβλημα.
Υ.γ.: κάποιες φορές, πίνω 1 ποτήρι κρασί, για αλλαγή, κόκκινο κατά προτίμηση. Μέχρι εκεί πάω εγώ, πότε δεν ήμουν λάτρης των σκληροτερων ποτών, δεν τα σηκώνει ο οργανισμός καλά.
Επίσης, πίνω αργά και απολαμβάνω, πίνω για απόλαυση δηλαδή και όχι για χόρταση.
Για ναρκωτικά, γουστάρω νόμους Ινδονησίας.Από το αλκοόλ έχω να θυμάμαι τα χειρότερα. Αντιθέτως από την κάνναβη μόνο τα καλύτερα! ♥
Είσαι και οσφπ πανάθεμά σεποιος ειναι ο εντβαλντο?
Διάσημο Σέντερ φορ του γαύρου με 109 γκολ Βραζιλιάνος όταν παίζαμε στο παλιό Καραϊσκάκηποιος ειναι ο εντβαλντο?
Δεν ξέρω τι είναι αυτή η ενέσιμη που λες, πάντως το λίπος στο σηκώτι φεύγει κανονικότατα με αλλαγή διατροφής, κόψιμο αλκοόλ και μείωση βάρους γενικότερα.Δυστυχώς το λίπος στο συκώτι εάν δεν ακολουθείς συγκεκριμένη αγωγή και διατροφή φεύγει δύσκολα γλουταθιονη ενέσιμη βοηθάει αρκετά
Τύπε, δε νομίζω να έχεις κάνει μεταπτυχιακό στην Κλινική Διατροφή στο Χαροκόπειο, ε;Σωστός! Μπύρες αμστελ χαινεκεν και καιζερ με σουβλάκι και πιτουλες! Αλλά και με πατατάκια! Η πατάτες τηγανιτές!
Τα γονίδια βοηθάνε έως έναν βαθμό μετά πρέπει να κουνήσουμε το ξερό μας για να έρθουμε σε ισορροπία χαχαΔεν ξέρω τι είναι αυτή η ενέσιμη που λες, πάντως το λίπος στο σηκώτι φεύγει κανονικότατα με αλλαγή διατροφής, κόψιμο αλκοόλ και μείωση βάρους γενικότερα.
Επίσης ακολουθώντας ένα νέο τρόπο ζωής, μειώνεις κακή χοληστερόλη, εξαφανίζεις πίεση κ.ο.κ.
Αν περιμένουμε να βασιστούμε στην κωλοφαρδία των γονιδίων και μόνο, κλάφτα Χαράλαμπε.
δες ρουκ ζουκ παιζουν οι λασκαρεοι.Είσαι και οσφπ πανάθεμά σε
Να το συνδυάσεις με κρασάκι και μελομακάρονα σοκολάτα ανεπανάληπτη εμπειρία!!δες ρουκ ζουκ παιζουν οι λασκαρεοι.
Η Γαλλίδα είναι όλα τα λεφτάδες ρουκ ζουκ παιζουν οι λασκαρεοι.
λιγο στοκος ομως,εγω γουσταρω γερακινα.Η Γαλλίδα είναι όλα τα λεφτά
Με σειρά προτίμησης:Καλησπέρα σε ολους!!
Δεν βρηκα σχετικο θεμα...
Λοιπόν εδω θελω να γράψουμε τι αλκοολ πινετε...
Ουίσκι, ρουμι , βότκα, τεκιλα , μπερμπον , τσιπου κτλ..
Και τι ποιότητα δηλαδη 10 ετων 12 ετων κτλ. Με παγο χωρις με χυμο κτλ.
Επίσης ποσο ενδέχεται το ποτο ?
Χωρις να σας πειράζει.
Προσωπικά πινω τεκιλα το καλοκαίρι και ρουμι ή μπερμπον το χειμώνα αλλά premium ποτα οχι της σειράς με παγο μονο γιατι οι χυμοι κτλ χαλάνε την γεύση.
Επίσης μετα απο ποσα ποτα είστε λιώμα?
Αυτς για αρχή περιμένω τις εμπειρίες σας απόψεις σάς
Ευχαριστώ