argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.955
- Πόντοι
- 9.297
Ποιο μεταπτυχιακό ρε...αυτός διδάσκει κιόλας εκεί.Τύπε, δε νομίζω να έχεις κάνει μεταπτυχιακό στην Κλινική Διατροφή στο Χαροκόπειο, ε;
Ποιο μεταπτυχιακό ρε...αυτός διδάσκει κιόλας εκεί.Τύπε, δε νομίζω να έχεις κάνει μεταπτυχιακό στην Κλινική Διατροφή στο Χαροκόπειο, ε;
Ρούμι έπινα σπάνια, κυρίως σε κοκτέιλΑπο ρουμι ;
Μπακαρντι με κόκα κόλα...απίθανο!!!Ρούμι έπινα σπάνια, κυρίως σε κοκτέιλ
Ρουμι με παγο αλλα οχι μπακαρντι. Λεω για ρουμι 12 ετων πχ el Dorado ή plantation ή και ακομα το havana seleccion. Βεβαια ολα αυτα εχουνν 40+ ευρω η φιάλη σε καβα αρα ειναι κριμα να βαλεις αναψυκτικά σε τετοια ποτα. Γενικα τετοια ρουμια το καθενα εχει διαφορετική γεύση απο το αλλο δεν ειναι σαν να πινεις το ιδιο ποτο και αυτο τα κανει ξεχωριστάΜπακαρντι με κόκα κόλα...απίθανο!!!
θυμαμαι ενα βραδυ πηγα στο κλαμπ της περιοχης μου ηδη σουρωμενος με κανα 7-8 ρετσινογκαζοζες απτη ταβερνα, ηπια και εκει μερικες fisher 500αρες, και μετα αρχησα να πινω sex on the beach και cosmopolitan ετσι για πλακα, πρωτου φυγω σπιτι. την αλλη μερα σκετο βασανιστηριο το χαγκοβερ, καθομαι για καφε, και τους λεω. μαλακες αυτα τα κοσμοπολιταν με γαμησαν χθες
Είναι σαν να φας ένα κιλό αρνί και να πεις μετά: "μαλάκες,αυτές οι πατάτες που έφαγα μαζί,με γάμησαν!"θυμαμαι ενα βραδυ πηγα στο κλαμπ της περιοχης μου ηδη σουρωμενος με κανα 7-8 ρετσινογκαζοζες απτη ταβερνα, ηπια και εκει μερικες fisher 500αρες, και μετα αρχησα να πινω sex on the beach και cosmopolitan ετσι για πλακα, πρωτου φυγω σπιτι. την αλλη μερα σκετο βασανιστηριο το χαγκοβερ, καθομαι για καφε, και τους λεω. μαλακες αυτα τα κοσμοπολιταν με γαμησαν χθες
Μπύρα χωρις αλκοόλ το καλύτερο ποτο
Γιαυτο επιλεγεις ποτα premium δηλαδη που δεν τα πινουν με τα λίτρα...πχ καλα ουσκια ρουμια τακιλες που το μπουκάλι σε καβα κανει 40 ευρω και πανω. Οποιος πινει πχ καλο ρουμι αν του φερουν μπομπα το εχει καταλαβει στο λεπτο η γεύση του μπορει να την ξεχωρίσει. Ακομα καο μια καλη βοτκα πχ βερβεντερε καποιος που την πινει με παγο το καταλαβαινει αμεσως. Ενας λογος να πινεις ποτα με παγο χωρις αναψυκτικά κτλ που χαλανε την γεύση του ποτου.Έξω τα περισσότερα ποτά είναι ότι να ναι...Δεν είναι για μεγάλες καταναλώσεις
Όταν βγαίνω έξω για ποτό παίρνω μπύρα σε άγνωστα μέρη, όταν πάω σε γνωστό μου που έχει δικό του bar/μπυραρία παίρνω ποτό γιατί ξέρω έχει καθαρά.Πειραιάς: Νεκρός 18χρονος μετά από βραδινή έξοδο – Φέρεται να ήπιε μέχρι λιποθυμίας
Πιστεύω έχει παραγίνει το κακό με την κάθε μαλακία μπόμπα που σερβίρουν έξω. Ποιος ξέρει τι πότισαν τον καημένο.