Επισκέπτης
δεν ξερω φιλε..μονο ο βοθρουλης εχει ομολογησει οτι τον εχει 1cm..η ταλος ειναι ακομη στην φαση των βασανιστηριων..οσονουπω(στρατηγε μου)θα ομολογησει & αυτος..Θα προσβληθουν τα τραβελια ρε με τον Mister 5cm.![]()
δεν ξερω φιλε..μονο ο βοθρουλης εχει ομολογησει οτι τον εχει 1cm..η ταλος ειναι ακομη στην φαση των βασανιστηριων..οσονουπω(στρατηγε μου)θα ομολογησει & αυτος..Θα προσβληθουν τα τραβελια ρε με τον Mister 5cm.![]()
για εσένα όνειρο και αναπνοή μου....δωρεάν...προσφορά του καταστήματος..... [ να διαφημιστούμε κιόλας] .......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ομως στην περιγραφη σου, δεν μας λες για ολα τα προσοντα, γιατι στις φωτος δεν μπορω να καταλαβω κ πολλα![]()
![]()
διευκρίνησις......σηκωμένος έτσι?........Θα προσβληθουν τα τραβελια ρε με τον Mister 5cm.![]()
μην βα΄ρας ρε...θα τα πω όλα....δεν ξερω φιλε..μονο ο βοθρουλης εχει ομολογησει οτι τον εχει 1cm..η ταλος ειναι ακομη στην φαση των βασανιστηριων..οσονουπω(στρατηγε μου)θα ομολογησει & αυτος..
ένα θα σου πω...κάθε 3 μέρες αλλ΄ζω φερμουάρ.....Ομως στην περιγραφη σου, δεν μας λες για ολα τα προσοντα, γιατι στις φωτος δεν μπορω να καταλαβω κ πολλα![]()
![]()
ζουλέψαμε?..... :o :o :o :o :o :o :o :oειναι εκπληξις ... αναπνοή του![]()
![]()
![]()
![]()
ένα θα σου πω...κάθε 3 μέρες αλλ΄ζω φερμουάρ.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι γελάς βρε.....έχει χαλάσει η ποιότητα των φερμουαρ τελευταία......δεν αντέχουν την.......κολοσσιαία πίεση που τους ασκείται.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μιλαμε εχω πεσει κατω απ το γελιο![]()
![]()
Χρειαζεται βρακι απο ΛΑΜΑΡΙΝΑγιατι γελάς βρε.....έχει χαλάσει η ποιότητα των φερμουαρ τελευταία......δεν αντέχουν την.......κολοσσιαία πίεση που τους ασκείται.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χρειαζεται βρακι απο ΛΑΜΑΡΙΝΑ
ναι βρε....θα συγκαώ.......Μην τον ακους Ταλ, θα παθεις ζημια, καλυτερα ας αλλαζεις τα φερμουαρ![]()
gia zigolo den xero, alla an thelete na sas boithiso edo eime ego,35 hronon 1,83 arenopos kai athlitaras ti lete;
το τελευταίο τι τοθελες?......θα σε παρεξηγήσουν.....εγω συν ολα αυτα αλλα και με μεγαλο πουτσο και ξυρισμενη κωλοτρυπα .....
το τελευταίο τι τοθελες?......θα σε παρεξηγήσουν.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ωραίο πράγμα τα ....κουπέ.....το χω διπορτο φιλε ..... το αμαξι εννοω εεεεεε !!!!!
ε....εδω που μπλέξαμε να μην φάμε και....κανένα πούτσο?.....ταλε;;;;;;;;;;;;![]()
![]()
κι εσυ ζιγκολο θες;
![]()
![]()
![]()
εννοείται...τι άντρες κακοί,προστυχοι είμαστε....coupe,cabriolet .... cafe au let !!!!
κανω και cob,cif,cim και wet sport για οποιον θελει - talos εισαι μεσα για καφε εννοω χεχεχεχεχε ?????
Ξέχασες το Α-level...coupe,cabriolet .... cafe au let !!!!
κανω και cob,cif,cim και wet sport για οποιον θελει - talos εισαι μεσα για καφε εννοω χεχεχεχεχε ?????
ωραίο πράγμα τα ....κουπέ.....