Νέα

Ζώνες ασφαλείας ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Καλό είναι στο αμάξι να καθόμαστε όσο μπορούμε πιο πίσω. κανονικά έπρεπε να σε κρατήσει η ζώνη...
μπας και τα είχαν φτύσει οι μηχανισμοι της?  :rolleyes:
Με πόσα χλμ κοπάνησες?
Εγω καθομαι πολυ πισω λογω υψους...τι να πω ρε τυπε για τους μηχανισμους :dunno:Εγω ημουν περιπου στα 60χλμ,ο αλλος πιο πολλα..

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Παίζουν πολλά ρόλο τυπε...
αν ήταν μετωπικη και ετρεχε κι ο αλλος, η ενεργεια που θα πρέπει να αποσβεστεί είναι διπλάσια αν δεν κανω λάθος....
πάλι καλά που την έβγαλες με ενα σπασμένο κοκκαλο...

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Παίζουν πολλά ρόλο τυπε...
αν ήταν μετωπικη και ετρεχε κι ο αλλος, η ενεργεια που θα πρέπει να αποσβεστεί είναι διπλάσια αν δεν κανω λάθος....
πάλι καλά που την έβγαλες με ενα σπασμένο κοκκαλο...
Ναι ρε τυπε ολα καλα...

Waaam

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
υ.γ.οι ζωνες ασφαλειας ΘΕΛΟΥΝ συντηρηση ανα τακτα χρονικα διαστηματα.....αλλιως ειναι ικανες να κανουν μεγαλυτερη ζημια απο αυτη που υποτιθεται πως αποτρεπουν...

Οι ζώνες ασφαλείας μετά από κάθε "ζόρισμα", πχ. τρακάρισμα, πολύ απότομο φρενάρισμα κλπ θέλουν αντικατάσταση, γιατί είναι πιθανό να έχουν μειωθεί οι αντοχές τους.
Επίσης φέρουν κάποιους κωδικούς στην υφασμάτινη ετικέτα, που αναφέρουν κωδικοποιημένα το όριο βάρους που συγκρατούν, όπως επίσης και τη διάρκεια ζωής τους, οπότε
θα πρέπει να αντικατασταθούν έτσι κι αλλιώς άσχετα αν έχουν τρακάρισμα ή όχι.

arkoudiarhs

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
1
λοιπον,απαντηση απο πρψσοπικη εμπειρια.Ατυχημα στην περιοχη της καταρας κατα το οποιο βγαινω απο τον δρομο και πεφτω σε γκρεμο.το αυτοκινητο δεν ειχε αεροσακο οδηγου.εξοδος απο το αυτοκινητο με μικροτραυματισμο στο κεφαλι κα8ως λογο πολυ μεγαλης ορμης χτυπησε στο τιμονι.εξετασεις μετα πο λιγες ωρες σε νοσοκομειο οπου διαπιστωθηκε κακωση θωρακικου τοιχοματος απο την ζωνη.περιτο να πω οτι χωρις ζωνη 8α ημουν νεκρος.ειναι γεγονος οτι δεν αφηνω κανεναν να βρισκεται στο αμαχι μου χωρις να φοραει ζωνη σε οποια 8εση και αν κα8ετε.ενας λογος για παραδειγμα ειναι οτι σε περιπτωση αποτομου φρεναρισματος ο συνοδηγος 8α αγκαλιασει το παρμπριζ ενω οι πισω επιβατες 8α αγκαλιασουν τους μπροστα με ο,τι αυτο συνεπαγεται.

εκτος αυτων σε μια στροφη με πολλα χιλιομετρα και δυνατη πλαγια επιταχυνση η ζωνη σε κραταει στην θεση σου οπωσ επισης και σε μια εντονη κατηφορα. σε σφιγγει πανω στο κα8ισμα με αποτελεσμα να μπορεις να οδηγησεις καλυτερα.
σιγουρα ειναι πολλα ακομα τα οφελη της ζωνης,εγω απο την καθημερινη χρηση του αυτοκινητου καιμε περιπου 400.000 χλμ ενεργητικο αυτα εχω διαπιστωσει...

kerasaki

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ενημερωτικα,η ζωνη ειναι συνδεδεμενη με τον αεροσακο.Αν ο οδηγος δεν φορα ζωνη ο αεροσακος δεν ανοιγει!!

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Ειχα ενα ατυχημα 2-3 ημερες πριν την πρωτοχρονια φοραγα ζωνη ανοιξε αεροσακος και εσπασε το κοκαλο του στερνου μου λιγο πιο κατω απο την καρδια....τυχεροος στην ατυχια μου..και λεω ρε γαμωτο μου καλα η ζωνη δεν κρατησε τιποτα,χτυπησα το τιμονι λες και δεν φοραγα ζωνη... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Τι λες ρε sin !!! :o :o :o
Εύχομαι τώρα να είσαι καλά από πλευράς υγείας.
Με το δικό σου εργαλείο ήσουν ?

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ειχα ενα ατυχημα 2-3 ημερες πριν την πρωτοχρονια φοραγα ζωνη ανοιξε αεροσακος και εσπασε το κοκαλο του στερνου μου λιγο πιο κατω απο την καρδια....τυχεροος στην ατυχια μου..και λεω ρε γαμωτο μου καλα η ζωνη δεν κρατησε τιποτα,χτυπησα το τιμονι λες και δεν φοραγα ζωνη... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ολα καλα τωρα sinnerman?

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τι λες ρε sin !!! :o :o :o
Εύχομαι τώρα να είσαι καλά από πλευράς υγείας.
Με το δικό σου εργαλείο ήσουν ?
Ολα καλα κλαρινο,εφυγε και ο πονος και το κοκαλο πρεπει να εχει κολησει...Οχι με το δικο μου,με της κορης μου ενα κορσα οταν ημουν πανω...Δοξα τον θεο ημουν τυχερος...

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Ολα καλα κλαρινο,εφυγε και ο πονος και το κοκαλο πρεπει να εχει κολησει...Οχι με το δικο μου,με της κορης μου ενα κορσα οταν ημουν πανω...Δοξα τον θεο ημουν τυχερος...

Προσοχή Φίλε !!  Αφού είσαι καλά ... τα σίδερα φτιάχνονται...

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Κλαρινο εσυ πως παει ολα καλα?αραιωσες απο το σαιτ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom