Επισκέπτης
ε κατσε να πιασω τα 6 χιλιαρικα και μου λεςΚι εσυ με 6 ποσταρισματα που το ξερεις ποιος ειναι ο sinnerman και πως γραφει???
ε κατσε να πιασω τα 6 χιλιαρικα και μου λεςΚι εσυ με 6 ποσταρισματα που το ξερεις ποιος ειναι ο sinnerman και πως γραφει???
τιποτα μωρε. εδω...... παλιοκατασταση.......Ελα ρε μορτακο τι εγινε?
Εγω καθομαι πολυ πισω λογω υψους...τι να πω ρε τυπε για τους μηχανισμους Εγω ημουν περιπου στα 60χλμ,ο αλλος πιο πολλα..Καλό είναι στο αμάξι να καθόμαστε όσο μπορούμε πιο πίσω. κανονικά έπρεπε να σε κρατήσει η ζώνη...
μπας και τα είχαν φτύσει οι μηχανισμοι της?
Με πόσα χλμ κοπάνησες?
Ναι ρε τυπε ολα καλα...Παίζουν πολλά ρόλο τυπε...
αν ήταν μετωπικη και ετρεχε κι ο αλλος, η ενεργεια που θα πρέπει να αποσβεστεί είναι διπλάσια αν δεν κανω λάθος....
πάλι καλά που την έβγαλες με ενα σπασμένο κοκκαλο...
υ.γ.οι ζωνες ασφαλειας ΘΕΛΟΥΝ συντηρηση ανα τακτα χρονικα διαστηματα.....αλλιως ειναι ικανες να κανουν μεγαλυτερη ζημια απο αυτη που υποτιθεται πως αποτρεπουν...
Λαθος...εκτος και αν αυτο γινεται τα τελευταια χρονια...Ενημερωτικα,η ζωνη ειναι συνδεδεμενη με τον αεροσακο.Αν ο οδηγος δεν φορα ζωνη ο αεροσακος δεν ανοιγει!!
Λαθος...εκτος και αν αυτο γινεται τα τελευταια χρονια...
ΟΚ...σε καινουργιοΣε προσφατη βλαβη του εγκεφαλου σε Opel Astra (καινουργιο)μου το ειπαν οι τεχνικοι.
Ειχα ενα ατυχημα 2-3 ημερες πριν την πρωτοχρονια φοραγα ζωνη ανοιξε αεροσακος και εσπασε το κοκαλο του στερνου μου λιγο πιο κατω απο την καρδια....τυχεροος στην ατυχια μου..και λεω ρε γαμωτο μου καλα η ζωνη δεν κρατησε τιποτα,χτυπησα το τιμονι λες και δεν φοραγα ζωνη...
Ειχα ενα ατυχημα 2-3 ημερες πριν την πρωτοχρονια φοραγα ζωνη ανοιξε αεροσακος και εσπασε το κοκαλο του στερνου μου λιγο πιο κατω απο την καρδια....τυχεροος στην ατυχια μου..και λεω ρε γαμωτο μου καλα η ζωνη δεν κρατησε τιποτα,χτυπησα το τιμονι λες και δεν φοραγα ζωνη...
Ολα καλα κλαρινο,εφυγε και ο πονος και το κοκαλο πρεπει να εχει κολησει...Οχι με το δικο μου,με της κορης μου ενα κορσα οταν ημουν πανω...Δοξα τον θεο ημουν τυχερος...Τι λες ρε sin !!! :o :o :o
Εύχομαι τώρα να είσαι καλά από πλευράς υγείας.
Με το δικό σου εργαλείο ήσουν ?
ολα καλα τωρα sinnerman?
Ολα καλα κλαρινο,εφυγε και ο πονος και το κοκαλο πρεπει να εχει κολησει...Οχι με το δικο μου,με της κορης μου ενα κορσα οταν ημουν πανω...Δοξα τον θεο ημουν τυχερος...