Νέα

Ζώνες ασφαλείας ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ρε τυποι ξερει καποιος να μου πει ποιος ο ρολος της ζωνης ασφαλειας στα αυτοκινητα περα του αυτονοητου σε μια σφοδρη συγκρουση ο ρολος της ειναι να μην βγεις απο το παμμπριζ...Καποια αλλη χρησιμοτητα?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ευκαιρια να σε γραψουν χαραμοφαηδες μπατσοι αν δεν την φορας , δικαικολογοντας την υπαρξη τους

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
δεν γνωριζω αλλη... (περαν αυτου που λεει ο Jo.
Αλλα παντα φοραω.

Εγγρ.
26 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
η κυρια χρησιμοτητα ειναι η πρωτογενης αποφυγη τραυματος...σε περιπτωση που δε φορας ζωνη και προσκρουσεις στο τιμονι ή οπουδηποτε αλλου κινδυνευεις αμεσα για μερικα απο τα παρακατω:πνευμοθορακας υπο ταση,ανοιχτος πνευμοθορακας,αιμοθωρακας,καρδιακος επιποματισμος,κακωση διαφραγματος,ρηξη οισοφαγου,κακωση καρδιας,ρηξη αορτης....ειναι αρκετα ή θες κι αλλα;και αυτα ειναι μονο απο χτυπημα στο θωρακα...
μιλαμε για καταστασεις που να δεν αντιμετωπιστουν στο πρωτο μισαωρο/ωρα ειναι θανατηφορες...για αυτο φορα ζωνη,και μην κανεις το σουμαχερ...

οχι μονο εσυ,αλλα ολοι μας...

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
δεν γνωριζω αλλη... (περαν αυτου που λεει ο Jo.
Αλλα παντα φοραω.
Αυτο που θελω να ξερω ειναι αν σε περιπτωση συγκρουσης η ζωνη σε προστατευει απο το να χτυπησεις πανω στο τιμονη...

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
η κυρια χρησιμοτητα ειναι η πρωτογενης αποφυγη τραυματος...σε περιπτωση που δε φορας ζωνη και προσκρουσεις στο τιμονι ή οπουδηποτε αλλου κινδυνευεις αμεσα για μερικα απο τα παρακατω:πνευμοθορακας υπο ταση,ανοιχτος πνευμοθορακας,αιμοθωρακας,καρδιακος επιποματισμος,κακωση διαφραγματος,ρηξη οισοφαγου,κακωση καρδιας,ρηξη αορτης....ειναι αρκετα ή θες κι αλλα;και αυτα ειναι μονο απο χτυπημα στο θωρακα...
μιλαμε για καταστασεις που να δεν αντιμετωπιστουν στο πρωτο μισαωρο/ωρα ειναι θανατηφορες...για αυτο φορα ζωνη,και μην κανεις το σουμαχερ...

οχι μονο εσυ,αλλα ολοι μας...
Αυτο θελω να ξερω...δηλαδη αν φορας δεν χτυπας στο τιμονι?

Εγγρ.
26 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
αν φορας εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να κρατηθεις στο καθισμα κατα τη συγκρουση...ο ρολος της ζωνης δεν ειναι να σε καρφωσει στο καθισμα,αλλα να σε αφησει να κινηθεις προς την κατευθυνση κινησης οσο χρειαζεται...
οπως ειναι ευνοητο βεβαια παιζουν και αλλα ρολο στο κατα ποσο θα γινει αυτο(ταχυτητα,τροπος,αμαξι κλπ)...

υ.γ.οι ζωνες ασφαλειας ΘΕΛΟΥΝ συντηρηση ανα τακτα χρονικα διαστηματα.....αλλιως ειναι ικανες να κανουν μεγαλυτερη ζημια απο αυτη που υποτιθεται πως αποτρεπουν...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ρε τυποι ξερει καποιος να μου πει ποιος ο ρολος της ζωνης ασφαλειας στα αυτοκινητα περα του αυτονοητου σε μια σφοδρη συγκρουση ο ρολος της ειναι να μην βγεις απο το παμμπριζ...Καποια αλλη χρησιμοτητα?

Ελα πες την αληθεια!
Πλακα κανεις τωρα ετσι????

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Αυτο θελω να ξερω...δηλαδη αν φορας δεν χτυπας στο τιμονι?

οχι. αλλα σε σφοδρη συγκρουση, να εισαι ετοιμος να εχεις μερικες ωραιοτατες μελανιες στο στηθος σου απο την ζωνη... καλυτερα απ το να φας τιμονι και αεροσακο βεβαια!

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
αν φορας εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να κρατηθεις στο καθισμα κατα τη συγκρουση...ο ρολος της ζωνης δεν ειναι να σε καρφωσει στο καθισμα,αλλα να σε αφησει να κινηθεις προς την κατευθυνση κινησης οσο χρειαζεται...
οπως ειναι ευνοητο βεβαια παιζουν και αλλα ρολο στο κατα ποσο θα γινει αυτο(ταχυτητα,τροπος,αμαξι κλπ)...

υ.γ.οι ζωνες ασφαλειας ΘΕΛΟΥΝ συντηρηση ανα τακτα χρονικα διαστηματα.....αλλιως ειναι ικανες να κανουν μεγαλυτερη ζημια απο αυτη που υποτιθεται πως αποτρεπουν...
Ειχα ενα ατυχημα 2-3 ημερες πριν την πρωτοχρονια φοραγα ζωνη ανοιξε αεροσακος και εσπασε το κοκαλο του στερνου μου λιγο πιο κατω απο την καρδια....τυχεροος στην ατυχια μου..και λεω ρε γαμωτο μου καλα η ζωνη δεν κρατησε τιποτα,χτυπησα το τιμονι λες και δεν φοραγα ζωνη... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Ειχα ενα ατυχημα 2-3 ημερες πριν την πρωτοχρονια φοραγα ζωνη ανοιξε αεροσακος και εσπασε το κοκαλο του στερνου μου λιγο πιο κατω απο την καρδια....τυχεροος στην ατυχια μου..και λεω ρε γαμωτο μου καλα η ζωνη δεν κρατησε τιποτα,χτυπησα το τιμονι λες και δεν φοραγα ζωνη... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Καλό είναι στο αμάξι να καθόμαστε όσο μπορούμε πιο πίσω. κανονικά έπρεπε να σε κρατήσει η ζώνη...
μπας και τα είχαν φτύσει οι μηχανισμοι της?  :rolleyes:
Με πόσα χλμ κοπάνησες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom