Νέα

Ζωή... για τον πούτσο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lavas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 407
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

truman

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ειχαμε αλλον εναν ψυχοπαθη που απειλουσε με μυνησεις..να σου δωσω το λινκ του ψυχιατρειου που νοσηλευεται???μην το κουραζεις..

μάλλον δεν ξέρεις από γραφειοκρατία. Άμα κινηθεί δικαστικώς ο adm θα μπει σε τρεχάματα. Δεν θα γίνει τπτ προφανώς αλλά σε τρεχάματα θα μπει.. Δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο..

Επισκέπτης
        Περιμενω πρωτα να δωσει λυση το site.Σε ευχαριστω για την συγκριση που κανεις για το ατομο μου.Δειχνεις την ΠΛΟΥΣΙΑ παιδεια σου,που καταλαβαινεις τον γραπτο λογο μου.Μ ετα τιμης ο Παιχτουρας.
καλυτερα να μην δεις την παιδεια μου γιατι τα πουστριλικια που σου εχει γραψει ο mc ειναι του νηπιαγωγιου..
τουμπεκιασου λεμε..

Επισκέπτης
μάλλον δεν ξέρεις από γραφειοκρατία. Άμα κινηθεί δικαστικώς ο adm θα μπει σε τρεχάματα. Δεν θα γίνει τπτ προφανώς αλλά σε τρεχάματα θα μπει.. Δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο..

τι τρεχάματα να μπει ρε ?

επειδή του είπα του φλωρόπουστα να πάει να γαμηθεί ?

θα του πληρώσω τα έξοδα εγώ του αντμιν...και θα τον κλείσουμε τον παιχτούρα στο άσυλο με τα ανίατα...

Επισκέπτης
γιατι να μπλεξει τον αντμιν???
ο mc δεν εχει προβλημα να του δωσει τα στοιχεια του να το διευθετησουν οι 2 τους..

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
καλυτερα να μην δεις την παιδεια μου γιατι τα πουστριλικια που σου εχει γραψει ο mc ειναι του νηπιαγωγιου..
τουμπεκιασου λεμε..
           Χαιρομαι τα δειγματολογια ανδρων αυτου του ειδους,συνεχισε για να σπασω πλακα.

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
δεν ξερω αν το προσεξατε αλλα καθομαστε 10 ατομα και συζηταμε σε ενα thread που ανοιξε ενας γελοιος, ο οποιος την εχει κανει... και τρωγομαστε εξ αιτιας του

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
έλα να σε κεράσω ένα ποτάκι ρεεεεεεεεεεε

έναν καφέ ???

ένα μπουκαλάκι ???

έλα να σε κεράσω κάτι βρε αδερφέ...να γνωριστούμε...να περάσεις καλά....
κερνα μια μουσταρδα με μελι να βαλω στο κοτο
εχει γινει καπως ξερο... ;)

Επισκέπτης
δεν ξερω αν το προσεξατε αλλα καθομαστε 10 ατομα και συζηταμε σε ενα thread που ανοιξε ενας γελοιος, ο οποιος την εχει κανει... και τρωγομαστε εξ αιτιας του
σιγα μην τρωγομαστε με τον καραγκιοζακο..
οσο για τον αλλο,δεν την εκανε,τον εστειλαν για μπανιο..

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
           Εχεις δικιο,αλλα δεν αρχισα εγω και περιμενω αν ειναι ανδρας αυτος που αρχισε να μου ζητησει δημοσιως σε αυτο το θρεντ,συγνωμη και το ολο θεμα θεωρειται ληξαν.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Ρε για να κανω ρεζερβε στον ΠΠ ηρθα.... Δε κρατιεται σημερα ο υπερηλιξ!!! Μεχρι και στη Δαναη την επεφτε νωριτερα!
Μια καλη πραξη πηγα να κανω ρε αχαριστοι! Τιποτα δεν εκτιματε!

χαχαχαχαχχαχαα
κανε το καλο και ριχτο στο γιαλο... :2funny: :2funny:

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
           Εχεις δικιο,αλλα δεν αρχισα εγω και περιμενω αν ειναι ανδρας αυτος που αρχισε να μου ζητησει δημοσιως σε αυτο το θρεντ,συγνωμη και το ολο θεμα θεωρειται ληξαν.

χωρις να κανω το δικηγορο... αν δεν ειχες αρχισει απροκλητα να κατακρινεις ολο τον κοσμο εδω μεσα, δε θα χε γινει τιποτα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom