Νέα

Ζωή... για τον πούτσο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lavas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 407
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
             Δεχομαι την συγνωμη σου αν ειναι πραγματικη.Και το τελευταιο σχολιο μου, πεταξε το(ειχα το δικαιωμα στα τοσα που ξεστομισες απεναντι μου).

Πραγματική είναι...σου δίνω τον λόγο της τιμής μου...

Αλήθεια,μπορούμε να έρθουμε με τον πλέζουρα για βοήθεια ?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Πραγματική είναι...σου δίνω τον λόγο της τιμής μου...

Αλήθεια,μπορούμε να έρθουμε με τον πλέζουρα για βοήθεια ?
    Εφοσον ειναι ετσι το θεμα αποκατασταθηκε.Να εισαι προσεχτικος στο μελλον στις οποιες διατυπωσεις απεναντι μου.Μπες στο κοπο για ενημερωση ληξης θεματος στον διαχειριστη και στον D, ΚΑΘΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ ΤΟΥΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ Ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ.   

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
οτι να ναι!!! :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ποιον ντούρασελ, στον ζίροου τόλερανς έπρεπε να στείλεις  :s&m_3:

Επισκέπτης
     Εφοσον ειναι ετσι το θεμα αποκατασταθηκε.Να εισαι προσεχτικος στο μελλον στις οποιες διατυπωσεις απεναντι μου.Μπες στο κοπο για ενημερωση ληξης θεματος στον διαχειριστη και στον D, ΚΑΘΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ ΤΟΥΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ Ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ.    

βαριέμαι να στέλνω πμ στην εξουσία...άλλωστε ποτέ δεν τα πήγαινα καλά μαζί τους...xa xa xa !!!

θα είμαι πολύ προσεκτικός στο μέλλον...

όμως με την βοήθεια που χρειάζομαι,τι θα γίνει ? θα κανονήσουμε μαζί με τον πλέζουρα κανένα group-therapy ?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

γιατί αυτός? εσύ έτρεξες να ρουφιανέψεις, εσύ να τα πάρεις πίσω  >:(

Επισκέπτης
σόρρυ που χαλάω το παρεάκι...γύρισε η κοπέλα μου από τη βόλτα με τον γκόμενο...και θέλει γαμήσι...

τα λέμε σε 3-4 ωρίτσες...

φιλάκια..σε όλους...

:2funny: :2funny: :2funny:

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Σας εχει τυχει ποτε να συνειδητοποιειτε οτι η ζωη σας ειναι για τον πουτσο?
Η ζωή είναι ένα αγγούρι. Άλλος το τρώει και δροσίζεται και άλλος το τρώει και ζορίζεται.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Συμβουλευω την σεβαστο μελος 'boomb',να ΠΡΟΣΕΧΕΙ την γραφη της.ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ δεν ειναι να ανακοινωνω δημοσιως, τις σωστες και δικαιες αποφασεις μου.ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΑΣ, ΟΥΤΕ ΠΑΡΕΚΑΜΨΑ ΤΟ SITE.Ντροπη σου γι' αυτο που εγραψες.Δεν σε παρεξηγω ομως γιατι το παιρνω σαν αφελεια σου και σε συγχωρω.

Επισκέπτης
Συμβουλευω την σεβαστο μελος 'boomb',να ΠΡΟΣΕΧΕΙ την γραφη της.ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ δεν ειναι να ανακοινωνω δημοσιως, τις σωστες και δικαιες αποφασεις μου.ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΑΣ, ΟΥΤΕ ΠΑΡΕΚΑΜΨΑ ΤΟ SITE.Ντροπη σου γι' αυτο που εγραψες.Δεν σε παρεξηγω ομως γιατι το παιρνω σαν αφελεια σου και σε συγχωρω.
καντης μυνηση της καριολας..
βαλτην να σου ζητησει συγνωμη..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

να'σαι καλά γιατί παραλίγο να μου φύγει το σκατό προς στιγμήν...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δεν σε γαμαμε μωρη σαβουρα(ασπρουλης speaking)..

εγώ θα επιμείνω, δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα βρω έναν από εσάς να τον μεθύσω και να τον βιάσω...  :boobies:

(πλάκα πλάκα δε θυμάμαι να έχω βριστεί με τον χουάιτ  :smitten: :2funny: )

Επισκέπτης
εγώ θα επιμείνω, δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα βρω έναν από εσάς να τον μεθύσω και να τον βιάσω...  :boobies:

(πλάκα πλάκα δε θυμάμαι να έχω βριστεί με τον χουάιτ  :smitten: :2funny: )

μην το πολυμελετας γιατι θα σε παρει και θα σε σηκωσει και εσενα ο διαολος καμια ωρα
:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom