με το σάξο που θα με δεις θα τον πατήσω...
PUNTO SAXO KAI RALLIE τα οδηγουνε οι κουλοι!!!!!!
Τσιμπα ενα @ρχιδι μυδι!
@ρχιδοκαμπο σε εκανα παλι!!!
με το σάξο που θα με δεις θα τον πατήσω...
Η ζωή είναι ένας μεγάλος κώλος. Ή θα τον γαμήσεις ή θα σε χέσει.
δε με πιανετε ουτε απο μακρυα
:oπαιζει προβλημα και σεις λετε μλκιες!!
παιζει προβλημα και σεις λετε μλκιες!!
προβλημα? δυσκολο ειναι να ανοιξεις την μπαλκονοπορτα και να πεσεις? μη βλεπετε εμποδια εκει που δεν υπαρχουν!παιζει προβλημα και σεις λετε μλκιες!!
:o :o :oγια πες, τι να πούμε?
να εχεις φτασει 26 χωρις να εχεις πετυχει τιποτα στη ζωη σου, να εχεις γαμησει 10 φορες και αυτες σε πουτανες, ολοι οι φιλοι σου να εχουν γκομενες συνεχως πολες απο τις οποιες θα γουσταρες και εσυ, ομως αυτοι τους συμπεριφερονται με το χειροτερο τροπο και γενικα να βλεπεις το μελον σου σκατα. δεν ειναι οραια
εχασες κατι επεισοδια απο χτες....οσο για αυτο που παραθετω..... δεν ειναι κερατωμα.......όσο για τις γκόμενες, ξέρεις πόσοι κερατώνουν τις γκόμενές τους με πουτάνες;
καλη η πλακα αλλα για καποιον που ειπε οτι εχω το σπιτακι μου το ιντερνετακι μου και να μη μιλαω, θα προτιμουσα να δουλεβω απ τα 15 και να εχω απο τα 15 την εκαστοτε γκομενα που την ξεσκιζω. μαλον ολοι γαματε τοσο πολυ που δε ξερετε τι σημαινει στερηση. πολοι λενε αν τα πραγματα ειναι ασχημα σφιγκεις τα δοντια και τα καταφερνεις ε εγω σφιγκω τοσα χρονια τα δοντια και δε μπορω να καταφερω τιποτα. τραγικο..........
ορες ορες σκεφτομαι αν βιασω καμια θα φταιω; αν ημουνα ο δικαστης αθωο θα με εβγαζα παντως.
Προφανώς...Βγήκε μούφα το τύπος;εχασες κατι επεισοδια απο χτες....
Καλά αυτό άστο είναι μεγάλη συζήτηση, άμα θες την συνεχίζουμε στο thread περί κέρατου.....οσο για αυτο που παραθετω..... δεν ειναι κερατωμα....
δεν πιστεύω να στέκεσαι όρθιος.. κάτσε.Σας εχει τυχει ποτε να συνειδητοποιειτε οτι η ζωη σας ειναι για τον πουτσο?
Καλημερα,καλες εορτες να εχεις και ευχαριστω για την σωστη τοποθετηση σου.Αν διαβασεις,μου εκαναν 'επιθεση' δυο μελη σε αυτα που εγραφα για τον αυστηρο μου τονο και στην πορεια ειχαν και την στηριξη κι'αλλων μελων.Οπως διαπιστωσες μονος μου,εναντιον τους,τους ταχτοποιησα εδω μεσα με σωστο και υποδειγματικο τροπο και τους εδωσα να καταλαβουν να μην φυτρωνουν οπου δεν τους σπερνουν.Πιστευω να το καταλαβαν.Σε καθε περιπτωση,δεν τους κρατω κακια γιατι δεν εχουμε να μοιρασουμε τιποτα με κανενα,εδω μεσα ειμαστε να ανταλλασουμε τις αποψεις μας και για την πλακα μας σε ευγενικα και σωστα πλαισια.Και παλι ευχαριστω για την καλη σου κουβεντα.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.Φιλε παιχτουρα εαν αντεληφθην καλα εγινες στοχος επιθεσης απο κακοηθεις.
Ομως ευτυχως τους ετριξες τα δοντια καλα και διελυθησαν εκ των εξ ων συνετεθησαν.
Συμπληρωματικο μου σχολιο.Εκανα ομως και μια δυσαρεστη διαπιστωση...οτι ο διαχειριστης του site δεν ασχολειται-αδιαφορει για τους κανονισμους λειτουργιας του forum και αναφερομαι ειδικα στην παρ.6.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.Φιλε παιχτουρα εαν αντεληφθην καλα εγινες στοχος επιθεσης απο κακοηθεις.
Ομως ευτυχως τους ετριξες τα δοντια καλα και διελυθησαν εκ των εξ ων συνετεθησαν.