Νέα

Ζωή... για τον πούτσο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lavas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 407
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
παιζει προβλημα και σεις λετε μλκιες!!

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
να εχεις φτασει 26 χωρις να εχεις πετυχει τιποτα στη ζωη σου, να εχεις γαμησει 10 φορες και αυτες σε πουτανες, ολοι οι φιλοι σου να εχουν γκομενες συνεχως πολες απο τις οποιες θα γουσταρες και εσυ, ομως αυτοι τους συμπεριφερονται με το χειροτερο τροπο και γενικα να βλεπεις το μελον σου σκατα. δεν ειναι οραια

Φίλε βγες από αυτό το τρυπάκι! Το έχω περάσει και εγώ στην ηλικία σου - δεν θα σε οδηγήσει πουθενά:
Οι φίλοι σου ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ να είναι σε καλύτερη μοίρα αλλά δεν σημαίνει ότι ΕΙΝΑΙ κιόλας! Μην ξεχνάς ότι είμαστε στην εποχή που αριστεύουμε στην τέχνη του να προβάλουμε ΕΙΚΟΝΑ!

...όσο για τις γκόμενες, ξέρεις πόσοι κερατώνουν τις γκόμενές τους με πουτάνες;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
...όσο για τις γκόμενες, ξέρεις πόσοι κερατώνουν τις γκόμενές τους με πουτάνες;
εχασες κατι επεισοδια απο χτες....οσο για αυτο που παραθετω..... δεν ειναι κερατωμα.... :idiot: :2funny:

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
καλη η πλακα αλλα για καποιον που ειπε οτι εχω το σπιτακι μου το ιντερνετακι μου και να μη μιλαω, θα προτιμουσα να δουλεβω απ τα 15 και να εχω απο τα 15 την εκαστοτε γκομενα που την ξεσκιζω. μαλον ολοι γαματε τοσο πολυ που δε ξερετε τι σημαινει στερηση. πολοι λενε αν τα πραγματα ειναι ασχημα σφιγκεις τα δοντια και τα καταφερνεις ε εγω σφιγκω τοσα χρονια τα δοντια και δε μπορω να καταφερω τιποτα. τραγικο..........
ορες ορες σκεφτομαι αν βιασω καμια θα φταιω; αν ημουνα ο δικαστης αθωο θα με εβγαζα παντως.

μιας και στο ειχα πει εγω, να σου απαντησω....

αν προτιμουσες να δουλευες απο τα 15 ας το ειχες κανει... αλλα ουτε αυτο εκανες, ουτε διαβασες να σπουδασεις (γιατι ουτε βασικη ορθογραφια δεν ξερεις)
αντ  αυτων, εξυνες το παπαρακι σου, οπως κανεις και τωρα .... και ερχεσαι μετα και κλαις σα τις γριες στον επιταφιο γιατι δεν γαμας και εχεις στερηση....

γιατι να γαμας ρε παληκαρι ? δωσε μου ενα λογο... Ουτε λεφτα έχεις, ουτε δουλευεις για να τα βγαλεις...
και ουτε καμια προσωπικοτητα που σπαει κοκκαλα εχεις... κλαψομουνης και τεμπελχανας εισαι....

και οσον αφορα αυτα περι βιασμων... ναι, θα φταις...δε φταιει η οποιαδηποτε κοπελα που εισαι αγαμητος...
και δεν θα ησουν ποτε ο δικαστης, γιατι αυτο θα προϋποθετε οτι θα ειχες λιωσει τον τεμπελικο κωλο σου για πολλα χρονια στα θρανια...

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.969
Πόντοι
456
Φιλε ολονων η ζωη για τον πουτσο ειναι απλα αλλοι απελπιζονται και αλλοι κοιταν να περναν καλα για να ξεχνιουνται.

Και κατι ακομα. Το παραμυθι που σου πουλαν οι αλλοι για τη ροδινη ζωη τους μη το πιστευεις. Πολλες φορες αυτοι που φαινονται και οι πιο γαματοι ειναι και οι πιο δυστυχισμενοι.
Παντως εγω μεχρι σημερα στα 23 μου δεν εχω γνωρισει κανεναν που να μην εχει τα δικα του προβληματα και ανησυχιες. Αυτο που μας δινει αξια ως ανθρωπους ειναι πως ο καθενας τα αντιμετωπιζει.

Παντως αμα μπαινεις σε τετοια τριπακια εμενα το μονο που με κανει να νιωσω καλλιτερα ειναι οι πουτανες. Και μια πουταναφεραμε...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μιλαμε ο τυπος ειναι απαιχτος,μας δουλευει κανονικα και με το νομο.Τον παρατηρησατε οτι εγραψε κατι και μετα εξαφανιστηκε.Καθεται στον υπολογιστη του βλεπει, τι του απαντουμε και σπαει πλακα.Αν ειναι ετσι τον συμβουλευω να παει αμεσως σε ψυχιατρο.Ειναι ψυχομπερδευμα ο τυπος και χρειαζεται επειγοντως θεραπεια.

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
εχασες κατι επεισοδια απο χτες....
Προφανώς...Βγήκε μούφα το τύπος;
Έφτασε τις 410 απαντήσεις, αν μπορείς να βάλεις κανένα link κανενός... επεισοδίου;

....οσο για αυτο που παραθετω..... δεν ειναι κερατωμα....
Καλά αυτό άστο είναι μεγάλη συζήτηση, άμα θες την συνεχίζουμε στο thread περί κέρατου.

Με το  :idiot: υπονοείς κάτι για την διανοητική μου ικανότητα;

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε παιχτουρα εαν αντεληφθην καλα εγινες στοχος επιθεσης απο κακοηθεις.

Ομως ευτυχως τους ετριξες τα δοντια καλα και διελυθησαν εκ των εξ ων συνετεθησαν. :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Ομως ευτυχως τους ετριξες τα δοντια καλα και διελυθησαν εκ των εξ ων συνετεθησαν. :rockon:
            Καλημερα,καλες εορτες να εχεις και ευχαριστω για την σωστη τοποθετηση σου.Αν διαβασεις,μου εκαναν 'επιθεση' δυο μελη σε αυτα που εγραφα για τον αυστηρο μου τονο και στην πορεια ειχαν και την στηριξη κι'αλλων μελων.Οπως διαπιστωσες μονος μου,εναντιον τους,τους ταχτοποιησα εδω μεσα με σωστο και υποδειγματικο τροπο και τους εδωσα να καταλαβουν να μην φυτρωνουν οπου δεν τους σπερνουν.Πιστευω να το καταλαβαν.Σε καθε περιπτωση,δεν τους κρατω κακια γιατι δεν εχουμε να μοιρασουμε τιποτα με κανενα,εδω μεσα ειμαστε να ανταλλασουμε τις αποψεις μας και για την πλακα μας σε ευγενικα και σωστα πλαισια.Και παλι ευχαριστω για την καλη σου κουβεντα.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Συμπληρωματικο μου σχολιο.Εκανα ομως και μια δυσαρεστη διαπιστωση...οτι ο διαχειριστης του site δεν ασχολειται-αδιαφορει για τους κανονισμους λειτουργιας του forum και αναφερομαι ειδικα στην παρ.6.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Δεν είσαι ο αχαχούχας, δεν έχει τόσο χιούμορ εκείνος  :2funny: :2funny:
αλλά θα σε βρούμε ρε πούτη  :rockon:

Stories

Νέο!