Νέα

Ζωή... για τον πούτσο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lavas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 407
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
             Συμπληρωματικο μου σχολιο.Εκανα ομως και μια δυσαρεστη διαπιστωση...οτι ο διαχειριστης του site δεν ασχολειται-αδιαφορει για τους κανονισμους λειτουργιας του forum και αναφερομαι ειδικα στην παρ.6.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Όταν πρόκεται για τον ΑΡΧΟΝΤΑ...οι admin & διαχειριστές σιωπούν....

Mε πολλή κάβλα...ο McLein....

:2funny:

Επισκέπτης
            Καλημερα,καλες εορτες να εχεις και ευχαριστω για την σωστη τοποθετηση σου.Αν διαβασεις,μου εκαναν 'επιθεση' δυο μελη σε αυτα που εγραφα για τον αυστηρο μου τονο και στην πορεια ειχαν και την στηριξη κι'αλλων μελων.Οπως διαπιστωσες μονος μου,εναντιον τους,τους ταχτοποιησα εδω μεσα με σωστο και υποδειγματικο τροπο και τους εδωσα να καταλαβουν να μην φυτρωνουν οπου δεν τους σπερνουν.Πιστευω να το καταλαβαν.Σε καθε περιπτωση,δεν τους κρατω κακια γιατι δεν εχουμε να μοιρασουμε τιποτα με κανενα,εδω μεσα ειμαστε να ανταλλασουμε τις αποψεις μας και για την πλακα μας σε ευγενικα και σωστα πλαισια.Και παλι ευχαριστω για την καλη σου κουβεντα.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny:

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Φιλε αντε να σου πω και εγω την γνωμη μου... το οτι υπαρχουμε ολοι μας ηταν συγκηρία μίας και μοναδικης στιγμης που κανεις μας δεν ξερει κατω απο ποιες συνθηκες πραγματοποιηθηκε, φυσικα μιλαω για τη συνευρεση του μπαμπα και της μαμας μας που αν αυτη η στιγμη γινοταν ενα λεπτο αργοτερα η ενα λεπτο νωριτερα σιγουρα δεν θα υπηρχαμε εμεις... οποτε ειναι πολυ σπανιο αρα σημαντικο που υπαρχουμε οπως και να ειναι η ζωη μας... και κλεινοντας θα σου πω κατι το οποιο ειναι απο τα λιγα που εχουν μεινει απο τη Β' γυμανασιου "συναντιουνται μετα θανατο στον κατω κοσμο ο ο πιο ασχημος και ο πιο ομορφος αντρας του κοσμου, και συζητουσαν, ετσι και στην συζητηση μαλωνουνε και ο ασχημος του τα χωνει, γυρναει ο ομορφος και του λεει: σε ποιον μιλας ετσι?? εγω ειμαι ο πιο ομορφος αντρας του κοσμου και τοτε του απανταει ο ασχημος :δεν καταλαβες καλα και οι 2 κρανια ειμαστε και ετσι οπως σε βλεπω καλα το δικο σου κρανιο εχει και μια χαραγματια..."

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom