Νέα

Ζωή... για τον πούτσο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lavas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 407
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.085
Πόντοι
22.785
Βασικά το αν αξιζει η ζωη να την ζεις το θεωρω το πρωτο απο τα σημαντικα φιλοσοφικά ζητήματα.

Γι αυτο δεν θα γινομουν φιλοσοφος, δεν εχω απαντησει σε αυτο το μεγα θεμα. Ισα ισα που εχω την αισθηση οτι ζω απο κεκτημένη ταχυστητα.

Η ζωή δεν είναι τυλιγμένη με κορδέλα, δεν παύει όμως να είναι δώρο...............

leon287

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Η ζωή είναι ένας μεγάλος κώλος. Ή θα τον γαμήσεις ή θα σε χέσει.

sfigokolarios

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
59
Πόντοι
1
Η ζωή είναι ένας μεγάλος κώλος. Ή θα τον γαμήσεις ή θα σε χέσει.
Πεστα ρε Λέοντα ετσι ειναι.
Παρτε οτι σας ερχεται καθε μερα οπως ειναι οτι ειναι και ζηστε μ'αυτο,
μακρια απο κλαψομιζεριες δεν βοηθουν σε τιποτα.

OP
OP
L

lavas

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
0
καλη η πλακα αλλα για καποιον που ειπε οτι εχω το σπιτακι μου το ιντερνετακι μου και να μη μιλαω, θα προτιμουσα να δουλεβω απ τα 15 και να εχω απο τα 15 την εκαστοτε γκομενα που την ξεσκιζω. μαλον ολοι γαματε τοσο πολυ που δε ξερετε τι σημαινει στερηση. πολοι λενε αν τα πραγματα ειναι ασχημα σφιγκεις τα δοντια και τα καταφερνεις ε εγω σφιγκω τοσα χρονια τα δοντια και δε μπορω να καταφερω τιποτα. τραγικο..........
ορες ορες σκεφτομαι αν βιασω καμια θα φταιω; αν ημουνα ο δικαστης αθωο θα με εβγαζα παντως.

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
καλη η πλακα αλλα για καποιον που ειπε οτι εχω το σπιτακι μου το ιντερνετακι μου και να μη μιλαω, θα προτιμουσα να δουλεβω απ τα 15 και να εχω απο τα 15 την εκαστοτε γκομενα που την ξεσκιζω. μαλον ολοι γαματε τοσο πολυ που δε ξερετε τι σημαινει στερηση. πολοι λενε αν τα πραγματα ειναι ασχημα σφιγκεις τα δοντια και τα καταφερνεις ε εγω σφιγκω τοσα χρονια τα δοντια και δε μπορω να καταφερω τιποτα. τραγικο..........
ορες ορες σκεφτομαι αν βιασω καμια θα φταιω; αν ημουνα ο δικαστης αθωο θα με εβγαζα παντως.

τι βιασμους και μαλακιες λες ρε μεγαλε πας καλα.......... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ρε σεις διαγραφτε τον απο το φορουμ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
[glow=red,2,300]ορες ορες σκεφτομαι αν βιασω καμια θα φταιω; αν ημουνα ο δικαστης αθωο θα με εβγαζα παντως.[/glow]
σβησε ρε τυπε αυτα που γραφεις
και μην σκεφτεσαι τετοιες μαλακιες ουτε για πλακα

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Προς το μελος με κωδικη ονομασια ''lavas''.Οτι δεν καταφερε χτες,θελει να το καταφερει σημερα.Τον λυπαμαι για οτι συνεχιζει να γραφει.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
τι έγινε παίχτουρας, αλλαγή πορείας? χτες φώναζες για τους αναίσθητους που δεν του κρατάνε το χέρι του λάβας...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
τι έγινε παίχτουρας, αλλαγή πορείας? χτες φώναζες για τους αναίσθητους που δεν του κρατάνε το χέρι του λάβας...
          Πιστεψα χτες οτι ειχε σοβαροτητα σε οτι εγραφε ο ''lavas'' και οτι ηθελε βοηθεια και στηριξη.Σημερα με αυτα που εγραψε καταλαβα οτι δεν αξιζει ο κοπος.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
          Πιστεψα χτες οτι ειχε σοβαροτητα σε οτι εγραφε ο ''lavas'' και οτι ηθελε βοηθεια και στηριξη.Σημερα με αυτα που εγραψε καταλαβα οτι δεν αξιζει ο κοπος.
ειναι για τον πουτσο σαν το θρεντ που ανοιξε κι αυτος.... :rockon: :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Οποιο σεβαστο μελος εχει ανοιξει αυτο το θρεντ,θα το παρακαλεσω να κανει μια διορθωση στον τιτλο και τον βοηθω στην διατυπωση.......'Γιατι οι αλλοι και οχι εγω?,μημπως ειμαι για  :fuck1: :fuck1: και στρατιωτικο περιπατο??'.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
just do it τυπε...
ανοιξε το παραθυρο και κανε το σαλτο μορταλε...
αντε...ζωο...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Στο μελος που ανοιξε αυτο το θρεντ.......''Παθει μαθει''(Αισχυλος) και ''Χρονος μαλαξει''(Ευριπιδης).

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
δε με πιανετε ουτε απο μακρυα

Stories

Νέο!

Stories