Νέα

Ζωή... για τον πούτσο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lavas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 407
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
boys and girls and the others,διαβαζοντας τωρα προσεχτικα ολες τις παραθεσεις διαπιστωσα οτι καποια μελη με κανουν κεφι και θελουν βοηθεια(ισως προφανως να εχουν καιρο να δουνε χαρα).Αν ειναι γυναικες,θα το κανω το ψυχικο.

Επισκέπτης
boys and girls and the others,διαβαζοντας τωρα προσεχτικα ολες τις παραθεσεις διαπιστωσα οτι καποια μελη με κανουν κεφι και θελουν βοηθεια(ισως προφανως να εχουν καιρο να δουνε χαρα).Αν ειναι γυναικες,θα το κανω το ψυχικο.

Τωρα αμα σε αρχισω και εσενα στο μπινελικι θα φταιω εγω?

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
αχ ελα κ απο εμας!!! :2funny: :2funny: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3:

Επισκέπτης
οχι ρε..
θα τα σβησουμε ολα..
σφουγγαρι οπως του σαμαρα..
ξηγησου οπως γουσταρεις αφου εχεις κολλητους τον περσονα & εμενα..

απλα σημερα χουλιγκανισα τρελα...το ειχα και ακτι γαμωτο αφου ο χρυσοχοιδης μας εκοψε το σκυλαδικο σπαστε τα ολα η ελλας. Θρεντ για θρεντ δεν εμεινε σπασμενο και καμενο :rockon: :rockon:
Δεν πειραζει οταν ερθω Αθηνα ελπιζω να με ξεναγησετε καλα

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ρε παιδια,μια γυναικα εδω μεσα μου λεει να τις δωσω λυση,αλλα θελει λεει να φερει και το stapon.Τι ειναι αυτο???????????.Μημπως δεν ικανοποιειται ευκολα και θελει και τιποτε αλλο??????????????

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Ρε παιδια,μια γυναικα εδω μεσα μου λεει να τις δωσω λυση,αλλα θελει λεει να φερει και το stapon.Τι ειναι αυτο???????????.Μημπως δεν ικανοποιειται ευκολα και θελει και τιποτε αλλο??????????????
ποια?
θα της δωσω εγω! :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Τελικα δωσαμε λυση σε αυτον που ανοιξε το θρεντ,στο προβλημα του.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
            Τον προλαβαμε εμεις ολοι, με τις μαλακιες μας και του δωσαμε να καταλαβει, οτι δεν ειναι μοναδικος,οποτε προφανως αναθεωρησε την αποψη του για την ζωη.Αθελα μας του δωσαμε λυση. :) :)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
            Τον προλαβαμε εμεις ολοι, με τις μαλακιες μας και του δωσαμε να καταλαβει, οτι δεν ειναι μοναδικος,οποτε προφανως αναθεωρησε την αποψη του για την ζωη.Αθελα μας του δωσαμε λυση. :) :)
      Τοση αισιοδοξια τον γεμισαμε,που θα σκεφτεται να ανοιξει κι'αλλο παρομοιο θρεντ.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Σας εχει τυχει ποτε να συνειδητοποιειτε οτι η ζωη σας ειναι για τον πουτσο?

Βασικά το αν αξιζει η ζωη να την ζεις το θεωρω το πρωτο απο τα σημαντικα φιλοσοφικά ζητήματα.

Γι αυτο δεν θα γινομουν φιλοσοφος, δεν εχω απαντησει σε αυτο το μεγα θεμα. Ισα ισα που εχω την αισθηση οτι ζω απο κεκτημένη ταχυστητα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom