boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
αμα καιγεσαι τοσο πολυ, τραβα να την πεσεις στον φιργδιμιδη να κανεις και εξυπνα παιδια
σιγά το φλώρο, εγώ θέλω 5.000 ποστ και πάνω
αμα καιγεσαι τοσο πολυ, τραβα να την πεσεις στον φιργδιμιδη να κανεις και εξυπνα παιδια
boys and girls and the others,διαβαζοντας τωρα προσεχτικα ολες τις παραθεσεις διαπιστωσα οτι καποια μελη με κανουν κεφι και θελουν βοηθεια(ισως προφανως να εχουν καιρο να δουνε χαρα).Αν ειναι γυναικες,θα το κανω το ψυχικο.
Εγώ δέχομαι.Θα φέρω και strapon όμωςΑν ειναι γυναικες,θα το κανω το ψυχικο.
αχ ελα κ απο εμας!!!boys and girls and the others,διαβαζοντας τωρα προσεχτικα ολες τις παραθεσεις διαπιστωσα οτι καποια μελη με κανουν κεφι και θελουν βοηθεια(ισως προφανως να εχουν καιρο να δουνε χαρα).Αν ειναι γυναικες,θα το κανω το ψυχικο.
θα σου κανει μυνηση..Τωρα αμα σε αρχισω και εσενα στο μπινελικι θα φταιω εγω?
θα σου κανει μυνηση..
οχι ρε..θα χαλασει λες η καριερα μου σαν μπεικον?
οχι ρε..
θα τα σβησουμε ολα..
σφουγγαρι οπως του σαμαρα..
ξηγησου οπως γουσταρεις αφου εχεις κολλητους τον περσονα & εμενα..
ποια?Ρε παιδια,μια γυναικα εδω μεσα μου λεει να τις δωσω λυση,αλλα θελει λεει να φερει και το stapon.Τι ειναι αυτο???????????.Μημπως δεν ικανοποιειται ευκολα και θελει και τιποτε αλλο??????????????
πες να μου στειλει πμ ;)Αλντισσα.
τι , αυτοκτόνησε?Τελικα δωσαμε λυση σε αυτον που ανοιξε το θρεντ,στο προβλημα του.
Τον προλαβαμε εμεις ολοι, με τις μαλακιες μας και του δωσαμε να καταλαβει, οτι δεν ειναι μοναδικος,οποτε προφανως αναθεωρησε την αποψη του για την ζωη.Αθελα μας του δωσαμε λυση.τι , αυτοκτόνησε?
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Τοση αισιοδοξια τον γεμισαμε,που θα σκεφτεται να ανοιξει κι'αλλο παρομοιο θρεντ.Τον προλαβαμε εμεις ολοι, με τις μαλακιες μας και του δωσαμε να καταλαβει, οτι δεν ειναι μοναδικος,οποτε προφανως αναθεωρησε την αποψη του για την ζωη.Αθελα μας του δωσαμε λυση.
Σας εχει τυχει ποτε να συνειδητοποιειτε οτι η ζωη σας ειναι για τον πουτσο?