Επισκέπτης
Νομιζω σε φλερταρει ο Playmobil-Παιχτουρας και θα αποχωρησω.Ειναι ανισος ο αγωνας.Μην βασανίζεις το μυαλουδάκι σου μωρό μου...εσύ μόνο εμένα θέλεις...
Άσε τον ανάπηρο στην τρέλα του...θα περάσουμε καλά...
χαχαχαχα...
Νομιζω σε φλερταρει ο Playmobil-Παιχτουρας και θα αποχωρησω.Ειναι ανισος ο αγωνας.Μην βασανίζεις το μυαλουδάκι σου μωρό μου...εσύ μόνο εμένα θέλεις...
Άσε τον ανάπηρο στην τρέλα του...θα περάσουμε καλά...
χαχαχαχα...
Νομιζω σε φλερταρει ο Playmobil-Παιχτουρας και θα αποχωρησω.Ειναι ανισος ο αγωνας.
ζητα συγνωμη ρε καθαρμα..Αλλιώς πηδάω πουστράκια...κ αλλιώς μουνίτσες....
Και τι παραλειψη!!!!Και ο άλλος όμως παιζει ακομα.Δεν τον αποκλειωπαράλειψή μου τις προάλλες... σόρι :-
χωρις να κανω το δικηγορο... αν δεν ειχες αρχισει απροκλητα να κατακρινεις ολο τον κοσμο εδω μεσα, δε θα χε γινει τιποτα...
Και τι παραλειψη!!!!Και ο άλλος όμως παιζει ακομα.Δεν τον αποκλειω
Αν δεν είμαι on line όταν λάμψει να μου στειλεις πμ γιατι ειμαι και κατινα βεβαιως βεβαιως..η αλήθεια θα λάμψει...
τι να πω... εγω οποτε ακουω φωνουλες μεσα μου δε φταιει ο τζεμινι κρικετ... ο τζακ ντανιελς φταιει...είναι η φωνούλα που όλοι ακούμε μέσα μας, είναι ο τζέμινι κρίκετ του φόρουμ...
Αν δεν είμαι on line όταν λάμψει να μου στειλεις πμ γιατι ειμαι και κατινα βεβαιως βεβαιως..
Εχεις καταντησει γελοιος και προφανως για να μιλας εδω μεσα συνεχεια οτι γαμας με οδηγεις στο συμπερασμα οτι στην προσωπικη σου ζωη εισαι σεξουαλικα ανεπαρκης.Αμα χρειαζεσαι λυση στειλε μου μηνυμα για να σου πω το που βρισκομαι για να σε βοηθησω.Σου το ξαναλεω εισαι λιγος ,σαν και σενα θελω 50 για να μου τα κρατουν μονο.ΕΣΑΙ ΚΑΚΙΣΤΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟΝΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΚΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΟΥ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.Μετα τιμης ο μοναδικος Παιχτουρας.Αλλιώς πηδάω πουστράκια...κ αλλιώς μουνίτσες....
ζητα συγνωμη ρε καθαρμα..
Εχεις καταντησει γελοιος και προφανως για να μιλας εδω μεσα συνεχεια οτι γαμας με οδηγεις στο συμπερασμα οτι στην προσωπικη σου ζωη εισαι σεξουαλικα ανεπαρκης.Αμα χρειαζεσαι λυση στειλε μου μηνυμα για να σου πω το που βρισκομαι για να σε βοηθησω.Σου το ξαναλεω εισαι λιγος ,σαν και σενα θελω 50 για να μου τα κρατουν μονο.ΕΣΑΙ ΚΑΚΙΣΤΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟΝΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΚΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΟΥ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.Μετα τιμης ο μοναδικος Παιχτουρας.
Να τα ναταααααααα...Αμα χρειαζεσαι λυση στειλε μου μηνυμα για να σου πω το που βρισκομαι για να σε βοηθησω.
ανταγωνισμος..Να τα ναταααααααα...
θα μας κανει μυνηση..εχω αΓΩΝΙΑ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?
Να τα ναταααααααα...
ανταγωνισμος..
εχω αΓΩΝΙΑ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?
Δεχομαι την συγνωμη σου αν ειναι πραγματικη.Και το τελευταιο σχολιο μου, πεταξε το(ειχα το δικαιωμα στα τοσα που ξεστομισες απεναντι μου).Ρεεεε...πάνω που σου ζήτησα συγγνώμη θέλεις να με κάνεις να σε αγαπήσω πάλι ?
ΔΕΝ ΓΑΜΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ?????????????
Όντως ψάχνω για λύση...στείλε μου πμ...διεύθυνση κ τηλέφωνο...θα επικοινωνήσουμε λίαν συντόμως...
Νομίζω οτι κ ο πλέζουρας θέλει βοήθεια,να τον πάρω κι αυτόν μαζί μου ?
εχει εσωτερικες πληροφοριες..Ζηλεύετε ρε πούστηδες...που ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ...επέλεξε...xa xa xa xa !!!!