Επισκέπτης
αποδειξεις εχετε δεσποινις???ΓΑΜΩ τους κώλους
αποδειξεις εχετε δεσποινις???ΓΑΜΩ τους κώλους
ήρεμα...εγώ θα τον πάρω πρώτος...το μωράκι εμένα γουστάρει...
*αν κ δεν γαμάω κώλους..χαχαχα
εγο εχω 54 σαν το 2ο νο του τζορντανκαι με 2ψήφιο iq μπορείς να το καταλάβεις
ήρεμα...εγώ θα τον πάρω πρώτος...το μωράκι εμένα γουστάρει...
*αν κ δεν γαμάω κώλους..χαχαχα
Παιχτουρα, φιλικα....
κοιτα να χαλαρωσεις και οταν διαβαζεις τους κανονες κοιτα να τους καταλαβαινεις κιολλας!
Κανεις δεν εβρισε εσενα προσωπικα, τον Παιχτουρα εβρισε, τοπιασες? Ειναι μεγαλη η διαφορα!
Αντι λοιπον να απειλεις τους διαχειριστες ( αυτο ειναι "νομιμο"?), θα σε συμβουλευα να τους παρακαλεσεις να σου δωσουνε το βιβλιαρακι με τις αναλυτικες οδηγιες του σαϊτ!
Επισης επειδη εχει παραγινει το θεμα, και εχουνε πλεον πεσει οι μασκες ξεκαθαρα, επισημαινω στους διαχειριστες της ιστοσελιδας πως οι πρακτικες που ακολουθει ο συγκεκριμενος χρηστης δεν διεπονται πλεον απο τις διαταξεις περι ελευθεριας λογου και ιδεων!
Ειναι καταφανεστατες προσπαθειες παραπληροφορησης, προσυλιτισμου και πιθνοτατα αποτελουν διατεταγμενη υπηρεσια του εν λογω χρηστη!
Οφειλετε να εξασφαλισετε την αξιοπιστια σας και να διαγραψετε δια παντος τον εν λογω χρηστη!
σας υπενθυμιζω:
η εσκεμμενη παραπληροφορηση δεν ειναι ελευθερια λογου!
η εσκεμμενη ανθελληνικη προπαγανδα δεν ειναι ελευθερια λογου!
οι αποπειρες προσυλιτισμου δεν ειναι ελευθερια λογου!
οι αποπειρες διαβολης των θεσμων, των νομων και του συνταγματος δεν ειναι ελευθερια λογου
επισης σας υπενθυμιζω πως ακομη και δημοσιογραφοι οι οποιοι συνεληφθησαν μεσω blogs, ιστοσελιδων, κ.λ.π να παραπληροφορουν διωκονται ποινικα!
ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΠΙΑ! ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ!
οκ οκ... δεν εχω προβλημα... θα περιμενω τη σειρα μου...
Δεν απειλω κανεναν.Οπως σεβομαι ολους/ες εδω μεσα και δεν μιλαω σε προσωπικο επιπεδο αλλα σε γενικο για να μην δινω αφορμες,επιθυμω το ιδιο και απο τον καθε απεναντι μου.Οσα για τα υπολοιπα που γραφεις δεν ξερω περι Inernet τι γινεται σε τετοιες περιπτωσεις,θα συμβουλευτω δικηγορο αυριο.Σε ευχαριστω για την συμβουλη σου.Παρεπιπτοντος διαβασε ΟΛΑ, οσα μου εγραψε ο ''McLein''.Παιχτουρα, φιλικα....
κοιτα να χαλαρωσεις και οταν διαβαζεις τους κανονες κοιτα να τους καταλαβαινεις κιολλας!
Κανεις δεν εβρισε εσενα προσωπικα, τον Παιχτουρα εβρισε, τοπιασες? Ειναι μεγαλη η διαφορα!
Αντι λοιπον να απειλεις τους διαχειριστες ( αυτο ειναι "νομιμο"?), θα σε συμβουλευα να τους παρακαλεσεις να σου δωσουνε το βιβλιαρακι με τις αναλυτικες οδηγιες του σαϊτ!
αποδειξεις εχετε δεσποινις???
ψιτ..πάρτονα, αρκεί να τον βγάζεις φωτο και να τις ποστάρεις
λες για το τριπουσον?δεν μπορώ ρε, όποτε βλέπω το έτσι_ανοίγω_τα_σουφρέτα με πιάνει νευρικό
ειχαμε αλλον εναν ψυχοπαθη που απειλουσε με μυνησεις..να σου δωσω το λινκ του ψυχιατρειου που νοσηλευεται???μην το κουραζεις..Δεν απειλω κανεναν.Οπως σεβομαι ολους/ες εδω μεσα και δεν μιλαω σε προσωπικο επιπεδο αλλα σε γενικο για να μην δινω αφορμες,επιθυμω το ιδιο και απο τον καθε απεναντι μου.Οσα για τα υπολοιπα που γραφεις δεν ξερω περι Inernet τι γινεται σε τετοιες περιπτωσεις,θα συμβουλευτω δικηγορο αυριο.Σε ευχαριστω για την συμβουλη σου.Παρεπιπτοντος διαβασε ΟΛΑ, οσα μου εγραψε ο ''McLein''.
οχι απολυθηκα δυστυχως....ωραίος...αν είσαι φαντάρος πάντως...θα στη δώσω να τη χαρείς στην άδειά σου...
έχω σεβασμό για τον ελληνικό στρατό...
γι΄αυτο την ποσταρα μωρη καριολα..δεν μπορώ ρε, όποτε βλέπω το έτσι_ανοίγω_τα_σουφρέτα με πιάνει νευρικό
ψιτ..
εγω & ο τρεζουρας ποσταρουμε εδω μεσα..
οι λοιποι απαγορευεται..
αυτος τελικα τι εγινε?ειχαμε αλλον εναν ψυχοπαθη που απειλουσε με μυνησεις..να σου δωσω το λινκ του ψυχιατρειου που νοσηλευεται???μην το κουραζεις..
λες για το τριπουσον?
Δεν απειλω κανεναν.Οπως σεβομαι ολους/ες εδω μεσα και δεν μιλαω σε προσωπικο επιπεδο αλλα σε γενικο για να μην δινω αφορμες,επιθυμω το ιδιο και απο τον καθε απεναντι μου.Οσα για τα υπολοιπα που γραφεις δεν ξερω περι Inernet τι γινεται σε τετοιες περιπτωσεις,θα συμβουλευτω δικηγορο αυριο.Σε ευχαριστω για την συμβουλη σου.Παρεπιπτοντος διαβασε ΟΛΑ, οσα μου εγραψε ο ''McLein''.
νοσηλευεται στου σινιουρη..αυτος τελικα τι εγινε?
Ειπα κι εγω, τοση ωρα γραφει πουτσος στον τιτλο και δεν εμφανιστηκε ακομα η πουτσοσυλεκτρα?
Περιμενω πρωτα να δωσει λυση το site.Σε ευχαριστω για την συγκριση που κανεις για το ατομο μου.Δειχνεις την ΠΛΟΥΣΙΑ παιδεια σου,που καταλαβαινεις τον γραπτο λογο μου.Μ ετα τιμης ο Παιχτουρας.ειχαμε αλλον εναν ψυχοπαθη που απειλουσε με μυνησεις..να σου δωσω το λινκ του ψυχιατρειου που νοσηλευεται???μην το κουραζεις..