Επισκέπτης
δεν ξερω μωρη..τι, δεν είναι όμορφος?/?? φτουυυυυυυυ
οταν τον δω,θα σου πω αφου σε τρωει τοσο πολυ..
δεν ξερω μωρη..τι, δεν είναι όμορφος?/?? φτουυυυυυυυ
Τώρα πουλάς λαχεία...κ γράφεις στα μπουρδέλα...αν σε δω μπροστά μου....
αααααααααααααααααααααααααα....οκ τότε...!!!!για τα ναρκωτικα εγραψα..
ο πεταλουδας ειναι αρσενικος & δεν κουτσομπολευει..
Γνωστό αυτό.
Objection your Honor...Ενημερωνω το μελος ''McLein'' ,προ διλεπτου ΑΠΑΙΤΗΣΑ, απο τον ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ του Site, την αμεση διαγραφη του, για την προσωπικη αναρμοστη συμπεριφορα απεναντι μου,παραβιαζοντας την παρ.6 του κανονισμου λειτουργιας τπυ forum.Σε περιπτωση που δεν γινει θα το κανονισω προσωπικα εγω με ΝΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.ΤΟ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΕ ΧΥΔΑΙΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΣΕ ΓΕΝΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΟΠΩΣ ΜΙΛΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ Ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ.
δεν ξερω μωρη..
οταν τον δω,θα σου πω αφου σε τρωει τοσο πολυ..
βαλε προβατινα στη σουβλα!!!
φερε κοτο!!!!
πλιζ ντου, άμα είναι να ξέρω να του την πέσω χυδαία
Γνωστό αυτό.
αααααααααααααααααααααααααα....οκ τότε...!!!!
Πεταλούδα...πάρε θέση ρεεεεεεεεεεε..........
Objection your Honor...
Απαγορεύεται αυστηρά η μόνιμη χρήση χρωμάτων ή/και bold, italic και όλα τα σχετικά BB Codes.
τι θέση να πάρω, αφού έχετε πάρει εσείς για μένα...
Εισαι λιγος,σαν και σενα θελω 50.Σε λυπαμαι.Προσπαθησε να συμμορφωθεις τουλαχιστον με το να ζητησεις συγνωμη.Τελευταια μου γραφη απεναντι σου και περιμενω τον δαιχειριστη αν ειναι σε θεση να δωσει Λυση.Και μιας κ είσαι κ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ....
Πες μου που θέλεις να έρθω ΤΩΡΑ....να τα βρούμε...νομικώς...
Άμα είναι να σου πληρώσω την ψυχική οδύνη...αλλά τουλάχιστον να σε αφήσω παντελώς ανάπηρο...
Τώρα πουλάς λαχεία...κ γράφεις στα μπουρδέλα...αν σε δω μπροστά μου....
Θα ζωγραφίζεις με το στόμα...κ θα πουλάς τους πίνακές σου στην ομόνοια,δίπλα απ'τον κουλουρά έξω απ'τα γκούντις...
Εισαι λιγος,σαν και σενα θελω 50.Σε λυπαμαι.Προσπαθησε να συμμορφωθεις τουλαχιστον με το να ζητησεις συγνωμη.Τελευταια μου γραφη απεναντι σου και περιμενω τον δαιχειριστη αν ειναι σε θεση να δωσει Λυση.
πιρα κονομικι σκεβοριατις πράσινες ξέχασες βρε μαλάκααααααααααααααα...............
παρε την φεραρι να τον πατησεις να το ευχαριστηθει τουλαχιστον..Πες μου που είσαι...να ερθω τώρα....να σε γαμήσω όπως τον πουσταρά τον αλσατό...στο καραϊσκάκη....
Γράψε μωρή καριόλα διεύθυνση....να έρθω να σε κάνω όμορφο....
Ανάπηρη πουστάρδα....θα σου βάλω τα λαχεία στον πάτο...κ θα στα βγάλω απ'τα αφτιά...
ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΑΔΕΡΦΑΡΑ...ΜΕ ΤΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΣΟΥ....
****Κι εγώ με λυπάμαι..αλλά δεν μου κάνω μήνυση....ούτε μου ζητάω συγγνώμη...
Ο διαχειριστής γαμάει...δεν μπορεί να ασχοληθεί με έναν άναπηρο λαχειοπώλη...που γαμάει...και τσούζει ο κώλος του !!!!
Ανάπηρη πουστάρδα....θα σου βάλω τα λαχεία στον πάτο...κ θα στα βγάλω απ'τα αφτιά...
ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΑΔΕΡΦΑΡΑ...ΜΕ ΤΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΣΟΥ....
παρε την φεραρι να τον πατησεις να το ευχαριστηθει τουλαχιστον..
θα μου το παιξεις παραλλαγη ρε???με το σάξο που θα με δεις θα τον πατήσω...
θα μου το παιξεις παραλλαγη ρε???
ε τοτε να ερθω με το ζασταβα μην σε κομπλαρω..
γαματα..με το σάξο...με το σάξο....πείνααααααααααααα......