boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
ήρθα πάνω στην ώρα λοιπόν...
ganbatte λέμεεε
ήρθα πάνω στην ώρα λοιπόν...
ganbatte λέμεεε
για gangbang με bukkake το κόβω...
ρε πολυγαμιαδες εδω μεσα ολοι δηλαδη η ομορφοι ειστε η πλουσιοι?
απλα δεν ειμαστε κλαψομουνοι...ρε πολυγαμιαδες εδω μεσα ολοι δηλαδη η ομορφοι ειστε η πλουσιοι?
κλωνοποιηση ε???μπα, δε νομίζω...
απλώς είναι πολλοί μάλλον εκεί έξω
κλωνοποιηση ε???
διασπορα ψευδων ειδησεων..ΟΜΟΡΦΟΣ && ΠΛΟΥΣΙΟΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ....
και όπως βλέπεις...σε έχω ρίξει στα ναρκωτικά...
(τα οποία εννοείται πως θα πάρεις απ'τον πλέζουρα...)!
διασπορα ψευδων ειδησεων..
διασπορα ψευδων ειδησεων..
Ενημερωνω το μελος ''McLein'' ,προ διλεπτου ΑΠΑΙΤΗΣΑ, απο τον ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ του Site, την αμεση διαγραφη του, για την προσωπικη αναρμοστη συμπεριφορα απεναντι μου,παραβιαζοντας την παρ.6 του κανονισμου λειτουργιας τπυ forum.Σε περιπτωση που δεν γινει θα το κανονισω προσωπικα εγω με ΝΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.ΤΟ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΕ ΧΥΔΑΙΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΣΕ ΓΕΝΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΟΠΩΣ ΜΙΛΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ Ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ.
Ενημερωνω το μελος ''McLein'' ,προ διλεπτου ΑΠΑΙΤΗΣΑ, απο τον ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ του Site, την αμεση διαγραφη του, για την προσωπικη αναρμοστη συμπεριφορα απεναντι μου,παραβιαζοντας την παρ.6 του κανονισμου λειτουργιας τπυ forum.Σε περιπτωση που δεν γινει θα το κανονισω προσωπικα εγω με ΝΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.ΤΟ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΕ ΧΥΔΑΙΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΣΕ ΓΕΝΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΟΠΩΣ ΜΙΛΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ Ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ.
[/quote
ηλεκτρονικο εξωδικο....
γαμω....
για τα ναρκωτικα εγραψα..όμορφος κ πλούσιος είμαι ρε...
ότι κ να σου ειπε ο πεταλουδας...είναι ψέμα...
και όπως βλέπεις...σε έχω ρίξει στα ναρκωτικά...
(τα οποία εννοείται πως θα πάρεις απ'τον πλέζουρα...)!
ότι κ να σου ειπε ο πεταλουδας...είναι ψέμα...
τι σαι συ μανα μου?Ενημερωνω το μελος ''McLein'' ,προ διλεπτου ΑΠΑΙΤΗΣΑ, απο τον ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ του Site, την αμεση διαγραφη του, για την προσωπικη αναρμοστη συμπεριφορα απεναντι μου,παραβιαζοντας την παρ.6 του κανονισμου λειτουργιας τπυ forum.Σε περιπτωση που δεν γινει θα το κανονισω προσωπικα εγω με ΝΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.ΤΟ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΕ ΧΥΔΑΙΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΣΕ ΓΕΝΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΟΠΩΣ ΜΙΛΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ Ο ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ.