Νέα

Ζωή... για τον πούτσο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lavas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 407
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Λυπαμαι και αυτους που υποστηριζουν τον ''McLein",θελω 50 απο αυτους να μου κρατανε το ενα......και αλλους 50 το αλλο,μου ειναι λιγοι.Οσον για τον Διαχειριστη για το καλο του site,τον συμβουλευω να δωσει λυση. :) :)

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Λυπαμαι και αυτους που υποστηριζουν τον ''McLein",θελω 50 απο αυτους να μου κρατανε το ενα......και αλλους 50 το αλλο,μου ειναι λιγοι.Οσον για τον Διαχειριστη για το καλο του site,τον συμβουλευω να δωσει λυση. :) :)
εισαι για τα δεντρα ρεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Σιγά τα βαρίδια..

truman

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
τι ψαχνεις κι εσυ..; Αφου κι αυτο θα το κλεισουν οπως καναν και με το αλλο..

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
[/quotε]

εχεισ σκαλωσει με το διαχειριστη !!! ελεος πλεον... αμα χαλιεσαι μη μας μιλας... νταβατζηδες χρειαζεσαι?

.

Επισκέπτης

ρε βλάκαααααααααααααα....

οι πατερίτσες....είναι θηλυκό...δεν είναι ουδέτερο...

50 να σου κρατάνε ΤΗΝ ΜΙΑ....και 50 να σου κρατάνε ΤΗΝ ΑΛΛΗ....

πανευρωπαηλίθιε...με κούρασες...πάω να παίξω λίγο μάνατζερ...να τραβήξω κ μια μαλακία...κ να την πέσω...

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
οσα περνει ο ανεμος... :2funny: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Stories