Επισκέπτης
γαματα..
ουτε για καραμελες πλεον..
έτσι....τώρα μόνο τσίκλες...
πάρε το ζάσταβα...να έρθω με το σάξο να τα στήσουμε στο φανάρι....
γαματα..
ουτε για καραμελες πλεον..
ρε πολυγαμιαδες εδω μεσα ολοι δηλαδη η ομορφοι ειστε η πλουσιοι?
εισαι για τα δεντρα ρεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!Λυπαμαι και αυτους που υποστηριζουν τον ''McLein",θελω 50 απο αυτους να μου κρατανε το ενα......και αλλους 50 το αλλο,μου ειναι λιγοι.Οσον για τον Διαχειριστη για το καλο του site,τον συμβουλευω να δωσει λυση.
Σιγά τα βαρίδια..Λυπαμαι και αυτους που υποστηριζουν τον ''McLein",θελω 50 απο αυτους να μου κρατανε το ενα......και αλλους 50 το αλλο,μου ειναι λιγοι.Οσον για τον Διαχειριστη για το καλο του site,τον συμβουλευω να δωσει λυση.
Λυπαμαι και αυτους που υποστηριζουν τον ''McLein",θελω 50 απο αυτους να μου κρατανε το ενα......και αλλους 50 το αλλο,μου ειναι λιγοι.Οσον για τον Διαχειριστη για το καλο του site,τον συμβουλευω να δωσει λυση.
[/quotε]
εχεισ σκαλωσει με το διαχειριστη !!! ελεος πλεον... αμα χαλιεσαι μη μας μιλας... νταβατζηδες χρειαζεσαι?
.
για τα χριστουγεννιατικα δεντρα λεμε...Σιγά τα βαρίδια..
Λυπαμαι και αυτους που υποστηριζουν τον ''McLein",θελω 50 απο αυτους να μου κρατανε το ενα......και αλλους 50 το αλλο,μου ειναι λιγοι.Οσον για τον Διαχειριστη για το καλο του site,τον συμβουλευω να δωσει λυση.
εχεις πληροφοριες???τι ψαχνεις κι εσυ..; Αφου κι αυτο θα το κλεισουν οπως καναν και με το αλλο..
ωραιος κωλος....
ασχετο...
εχεις πληροφοριες???
ωραιος κωλος....
ασχετο...
και με 2ψήφιο iq μπορείς να το καταλάβεις
κριμα γιατι εγω εχω μονοψηφιο..και με 2ψήφιο iq μπορείς να το καταλάβεις
ΓΑΜΩ τους κώλους
;και με 2ψήφιο iq μπορείς να το καταλάβεις