Νέα

Ζητώ τη γνώμη σας...μετράει!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostantinos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
και μετα βρες μια κοπελιτσα να προσεχει να την προσεχεις και ολα καλα.ΜΕ αυτη χλωμο σε κοβω...

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Θέλουν ίσα δικαιώματα, άρα ίδιες υποχρεώσεις ΑΡΑ ίση αντιμετώπιση.

Η μαθηματικός αυτός τύπος είναι λάθος. Η φράση αυτή ανήκει στην κατηγορία αυτού που λέμε "η διαφορά ανάμεσα στο γράμμα και στο πνεύμα του νόμου".

Διαφωνώ με την άποψη σου και μπορώ να το συζητήσω μέχρι τελικής πτώσης, σε άλλο νήμα όμως (μην σακατέψουμε αυτό εδώ του φίλου μας του Κωνσταντίνου).

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885
Η μαθηματικός αυτό τύπος είναι λάθος. Η φράση αυτή ανήκει στην κατηγορία αυτού που λέμε "η διαφορά ανάμεσα στο γράμμα και στο πνεύμα του νόμου".

Διαφωνώ με την άποψη σου και μπορώ να το συζητήσω μέχρι τελικής πτώσης, σε άλλο νήμα όμως (μην σακατέψουμε αυτό εδώ του φίλου μας του Κωνσταντίνου).

Σέβομαι την άποψη σου! Αυτή είναι η δική μου άποψη, δεν την πλασσάρω ως σωστή ούτε πάω να την "επιβάλλω" σε κανέναν!
Για μένα ο διάλογος είναι υπερεκτιμημένος και ανούσιος, στον κόσμο αυτό δίκιο έχει αυτός που μπορεί να το επιβάλλει (το δίκιο του ισχυρού) όλα τάλλα είναι για κατανάλωση. Οσο για το θρεντ του "παιδιού" καλώς ή κακώς έχουμε καταλήξει! Είτε του αρέσει είτε όχι είτε το κάνει είτε όχι ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ

General_Patwn

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά είχατε δικιο παιδια...πήγα να την βρω και να τα ξαναφτιάξουμε...βγήκαμε για καφέ...μου είπε ότι της λείπω...πηγαμε βολτα,καναμε και ερωτα...Σε καποια φαση πηγαινει στο μπανιο...το κινητο της ηταν κομοδινο και χτυπαει μηνυμα...μπαινω στο πειρασμο να το ανοιξω...και τι διαβαζω...'''Μαναρα μου σκεφτομαι το γαμησι που σου ριξα στο αυτοκινητο και καυλωνω...θελω να μου παρεις ξανα πιπα...θελω να γαμησω ξανα το κωλαρακι σου''...

Κοιταω και τα εξερχομενα και βλεπω ενα σωρο μηνυματα τετοιου ειδους...

Ερχεται απο το μπανιο και την αρχιζω στα χαστουκια...να μου λεει θα τον χωρισω δεν σημαινε τιποτα για μενα και αλλα τετοια...

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ?ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ Η ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΤΗΛ?
πολλη αξια εδωσες...παρτη καμμια παρτουζα με τον αλλο ψηφιζω κι εγω.

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Σέβομαι την άποψη σου! Αυτή είναι η δική μου άποψη, δεν την πλασσάρω ως σωστή ούτε πάω να την "επιβάλλω" σε κανέναν!
Για μένα ο διάλογος είναι υπερεκτιμημένος και ανούσιος, στον κόσμο αυτό δίκιο έχει αυτός που μπορεί να το επιβάλλει (το δίκιο του ισχυρού) όλα τάλλα είναι για κατανάλωση. Οσο για το θρεντ του "παιδιού" καλώς ή κακώς έχουμε καταλήξει! Είτε του αρέσει είτε όχι είτε το κάνει είτε όχι ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ

Το ότι συζητάμε, δεν σημαίνει πως πρέπει να συμφωνούμε ή ότι το κάνουμε για να περάσουμε με το έτσι θέλω τις απόψεις μας στους άλλους.
Συμφωνώ ότι η κουβέντα δε δίνει πάντα απτά αποτελέσματα. Κάνει όμως μια πολύ σημαντική δουλειά: οξύνει το πνεύμα!!!!!

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Μαγκα επιστρεφουμε και κανουν ολοι κο κο κο...ας ασχοληθουμε τωρα με το ηθικο του Κ32...

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Πιστεύω πολύ βαθιά στο ότι "όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία". Αν την αγαπάς στ' αλήθεια πρέπει να της την δώσεις (χωρίς συναντήσεις με τον άλλον, σκηνές κλπ).

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Πιστεύω πολύ βαθιά στο ότι "όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία". Αν την αγαπάς στ' αλήθεια πρέπει να της την δώσεις (χωρίς συναντήσεις με τον άλλον, σκηνές κλπ).
ναι ρε man,εχεις δικιο..ομως αυτο ακομα κι αν το πιστευουμε δεν εχουμε παντα τα κοτσια να το εφαρμοσουμε..ρε Κ32,αντε μια βολτα σε κανα βουνο,ψηλα και κατσε λιγες ωρες χωρις κανεναν μας κοντα σου..μετα κατεβα χτυπα 1 προφιτερολ και τα υπολοιπα,ολα διαλεξετα μονος...για σενα,ωρε.

OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Ισως να μην ειναι καλη ιδεα να παω κινεγω εκει στο χωρισμο τους...ισως και να ναι μαλακια...δεν ξερω...κι αν παει να τον χωρισει και τη γαμησει ξανα?

Το θεμα ειναι πως αυτη μου πε πως το κανε για να με ξεπερασει

Μου πε πως ο τωρινος γκομενος της δεν ειναι και κατι το αξιολογο και πως ειναι μια σχεση μονο σεξουαλικη...συναντιοντουσαν και την ξενερωνε που ο τυπος ηθελε μονο να γαμαει...δεν την αφηνε να τον δει και με αλλο ματι...βεβαια τωρα που μιλησαμε μου ειπε πως του ειπε οτι συναντηθηκαμε και οτι θα τα ξαναβρει μαζι μου...και πως ο αλλος εχει πεσει να πεθανει...αρα πως ηταν μονο για το γαμησι? :think:

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
ρε Κ32,δεν τρωγεσαι με τιποτα... :s&m_3: :s&m_3:

OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
ρε Κ32,δεν τρωγεσαι με τιποτα... :s&m_3: :s&m_3:
Εγω νομιζω πως πρεπει να την ξανασυναντησω αλλη μια φορα...να βαλω τα δυνατα μου να ειμαι τελειος σε ολα και μετα να την κανω με αξιοπρεπεια...ομως το να χωρισω μαζι της με ποναει πολυ...ισως ειμαι υπερβολικος λεω στον εαυτο μου πως δεν μπορει θ το ξεπερασω κανω βολτες με τ αμαξι μονος και σκεφτομαι

OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Παιδια με πηρε τηλ εχει εναγκη να μου μιλησει κι ερχεται σπιτι μου!Τι να της πω τωρα?Σκεφτομαι να της πω να μηνερθει!Να την αποφυγω!Τι λετε?Ισως αν ερθει να γινει της πουτανας γιατι ειμαι κι εγω μπριζωμενος!

General_Patwn

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια με πηρε τηλ εχει εναγκη να μου μιλησει κι ερχεται σπιτι μου!Τι να της πω τωρα?Σκεφτομαι να της πω να μηνερθει!Να την αποφυγω!Τι λετε?Ισως αν ερθει να γινει της πουτανας γιατι ειμαι κι εγω μπριζωμενος!
ριξε της κανα 2-3 μανικια και ασε τις σκεψεις για μετα...

Εγγρ.
2 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μην είσαι  :jerking: περίμενε πρώτα,να είσαι  :sunglasses: σαν να μην τρέχει τίποτα.

Μπορεί μέχρι τώρα να έχει ξαναγίνει ''θάμνος'',οπότε ρίξε ένα τελευταίο πήδουλο και μετά με καθαρό μυαλό το ξανασκέφτεσαι αν θα τη παρατήσεις.

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
φιλε,το κεφαλαιο αυτο,τελος..αλλιως θα σε στοιχειωνει παντα..γι αυτο οταν ερθει να σαι ετοιμος για εξω και κοθλ..παρ τη,πηγαινετε καπου καλα,κι εσυ κουβεντα..καθιστε και περιμενε να μιλησει αυτη..καποια στιγμη σηκω και με τροπο πληρωσε λογαριασμο κι ενα ταξι να την παει οπου θελει και φυγε χωρις να σε δει..

Sokofretaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Καλό κόλπο αυτό της κοπέλας. Εκεί που ήσουν γερμανία και στην κοσμάρα σου προφανώς και την είχες γραμμένη, τώρα τρέχεις σαν σκυλάκι. ;) Για πότε θα σε τυλίξει, ούτε θα καταλάβεις.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Αυτο που εκανα στη συνεχεια ηταν να τη γλεντησω για μια δυο βδομαδες...καναμε το καλυτερο σεξ...μου δωσε και κωλο που πριν ουτε για αστειο δε με αφηνε...και στο τελος τη χωρισα λεγοντας της να παει να βρει εκεινον με τον οποιο με απατησε...

Δεν ξυριστικε ρε μαγκες, ο ανθρωπος λεει χαλαουα εκανε, ελεος, μονο τις πορνες στα στουντιο ξερω που κανουνε λειζερ και χαλαουα στο μουνι, χαχχαχαχα δεν πηδηχτικε απλως, παρτουζες με μαυρους εκανε και dp, γι'αυτο σου εδωσε και τοσο ανετα κωλο. Χαλαουα στο μουνι ρε!! λολ
Καλα την εκανες ρε.

Sokofretaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ξυριστικε ρε μαγκες, ο ανθρωπος λεει χαλαουα εκανε, ελεος, μονο τις πορνες στα στουντιο ξερω που κανουνε λειζερ και χαλαουα στο μουνι, χαχχαχαχα δεν πηδηχτικε απλως, παρτουζες με μαυρους εκανε και dp, γι'αυτο σου εδωσε και τοσο ανετα κωλο. Χαλαουα στο μουνι ρε!! λολ
Καλα την εκανες ρε.

Πλέον μονο η μαμάδες μας ξυρίζονται, έχεις μείνει πολύ πίσω. Πως νομίζεις οτι βγάζουν λεφτά οι αισθητικοί. Η χαλάουα, το κερί και το λειζερ παει συννεφο. Πλεον έβαλαν και οι γιατροί δερματολόγοι και γυναικολόγοι ακόμα μηχανήματα λέιζερ και σου γράφουν ότι κάνεις θεραπείες για κάτι άλλο για να μην πληρώνεις και να τα καλύπτει το ασφαλιστικό ταμείο.

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
μάγκα, ωραία τα λες, αν βέβαια είναι αλήθεια. Επειδή όμως ανακατέβεις το κουβά με τα σκατά καλό θα είναι να τη ξεχάσεις, διότι σε πρόδωσε.

Και ως γνωστόν οι προδώτες εκτελούνται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom