και ξαναρωταω:εχετε ιδεα πως ειναι μια μεγαλη σχεση;;οχι 10 ετων.ενος????
δεν ειναι ολα αγαπες κ λουλουδια οπως ειναι στο μυαλο του μητσου.
Μιας και αναφερθηκες στο μυαλο μου χωρις να με γνωριζεις προσωπικα.....
(δεν στην λεω .... δεν νιωθω την αναγκη να στην πω .... απλα να σου δωσω μια ιδεα θελω ισως και μια οπτικη χωρις να εχω αναγκη να σε πεισω για κατι...)
Στο μυαλο μου εχω περισσοτερο τις στιγμες , τις πραξεις , τα λογια ........
Αυτα πιστευω ειναι που κανουν την διαφορα και αυτη ειναι και η ουσια σε μια σχεση φανταζομαι
Εκει που νομιζεις οτι παιζεις και κανεις χαβαλε, μια φραση και μονο, αναλογα το υφος και τον χρονο που θα ειπωθει, μπορει να σε κανει να δεις το ολο πραγμα με αλλη οπτικη και να σε γκρεμισει κυριολεκτικα και μεταφορικα (αυτο οσον αφορα τα λογια και τις πραξεις)
Η εννοια της συντροφικοτητας οτι δεν εισαι μονος-η και εχεις καπου να ακουμπησεις, καπου να μιλησεις, καπου να στηριχθεις οταν ο κοσμος σου γκρεμιζεται, μια ζεστη αγκαλια με αγαπη, ενα χαμογελο που αρκει να σου φτιαξει την μερα στην ρουτινα της καθημερινοτητας ..... (αυτο οσον αφορα τις στιγμες ..... ειναι η αρχη της συνηθειας)
Φυσικα ολο αυτο δεν ειναι μονο αγαπες και λουλουδια ......
Ειναι ευθυνη, εννοια, υπευθυνοτητα, σεβασμος, εκτιμηση, συμβιβασμος, αγωνας, αγωνια, αναγκη, ποθος, παθος, κατανοηση..... (και ολα αυτα θα πρεπει να ειναι αμοιβαια)
Ειναι ολα εκεινα τα μικρα φαινομενικα πραγματα που μας ενωνουν αλλα και μας χωριζουν μεταξυ μας.......
Φυσικα ολα αυτα τα συναισθηματα καποτε καταλαγιαζουν αλλα αυτο δεν σημαινει οτι παυουν να υπαρχουν....
Μια ανανεωση στην σχεση αρκει να ξαναπαρουν τα πανω τους αρκει να δωθουν οι καταλληλες ευκαιριες και απο τις δυο πλευρες...
Πως τα λεω παλι ετσι ?........ 2funny
Δυστυχως η ευτυχως (η ζωη θα το κρινει αυτο) ΕΓΩ ετσι το σκεφτομαι ολο αυτο......
Ετσι φανταζομαι και νιωθω οτι ειναι το σωστο.