Νέα

Ζητώ τη γνώμη σας...μετράει!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostantinos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.280
Πόντοι
5.097
Δε δίνω.

Αν ήθελες να φας θα έπρεπε να ορμήξεις στο τραπέζι και να αποσπάσεις τη μερίδα σου από τα χέρια των υπολοίπων χριστιανών που το καταβρόχθιζαν.

Ένας εκ των οποίων έκαψε και το χέρι του προσπαθώντας να τραβήξει πέτσα  :dancing:
αν ερχομουνα εκει και ελεγα τις αποψεις σου
στους αλλους χριστιανους εσενα θα σουβλιζαμε :birdman:
και θα εμενε και το σαιτ στον γλιτσουλινο μου
που θα το διαχειριζοταν καλυτερα απο σενα :birdman:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
αν ερχομουνα εκει και ελεγα τις αποψεις σου
στους αλλους χριστιανους εσενα θα σουβλιζαμε :birdman:
και θα εμενε και το σαιτ στον γλιτσουλινο μου
που θα το διαχειριζοταν καλυτερα απο σενα :birdman:

Τις ξέρουν τις απόψεις μου αλλά δε λέν' κουβέντα γιατί άμα δεν ψήσω εγώ θα μείνουν όλοι τους νηστικοί γιατί είναι ανεπρόκοποι.

Κλάψε τώρα που δεν τσίμπησες ούτε πετσούλα.  :grin:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
επρεπε να σουβλισεις κοτα σαν εμενα....να εισαι λιγο αντικονφορμιστης....... :2funny:

Είχε μία "κότα" πλάκα πλάκα στο τραπέζι (φίλη γκόμενας ενός απ'τα παιδιά) που λίγο έλειψε να τηνε σουβλίσω  :zfuck:  :pipa3:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Σε ένα μαγαζί (αθήνα) που είχα πάει πριν λίγο καιρό, είχα ρωτήσει αν μπορώ να καπνίσω και μου είπαν το εξής:

"Αν θέλετε να καπνίσετε μπορείτε αλλά θα ρίχνετε στάχτες κλπ σε μπουκάλι (κλασσικό). Αν τυχόν περάσουν για έλεγχο θα τους πείτε ότι μας ρωτήσατε αν μπορείτε να καπνίσετε, εμεις σας είπαμε όχι αλλά παρ'όλα αυτά εσείς καπνίσατε χωρίς την άδειά μας κι ενώ σας είχαμε πει πως απαγορεύεται. Θα σας κόψουν πρόστιμο ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ κι έτσι κι εσείς δε θα πληρώσετε τίποτα, κι εμείς θα γλιτώσουμε πιθανό μεγάλο πρόστιμο κατά του μαγαζιού."

Σαν ιδέα καλό ακούστηκε, βέβαια δεν ξέρω στην πράξη αν στέκει ή αν στ'αρχίδια τους αν σου έδωσε άδεια το μαγαζί να καπνίσεις ή όχι, αφού καπνίζεις θα φας πρόστιμο κι εσύ και το μαγαζί.

Από κει και πέρα δεν ξέρω τι γίνεται σε περίπτωση που πέσουν καμιά τριανταταριά πρόστιμα μέσα στο μαγαζί αν θα αντέξει να τα πληρώσει όλα ο μαγαζάτορας για τους πελάτες.
Το πιο επιφοβο σε αυτες τις περιπτωσεις, ειναι να σε ρουφιανεψει κανενας που καθεται διπλα, και να παρει τηλεφωνο τους ελεγκτες.
Μου κανει εντυπωση παντως η ανεση του μαγαζιου να πληρωνει προστιμα πελατών. Μου φαινεται λιγο εκ του ασφαλούς. Εξάλλου οπως ξερω, αν εμφανισθεί ελεγκτής στην περιοχή, πεφτει συρμα και τα τασακια εξαφανιζονται, ενώ ενημερωνονται και οι πελατες. Ετσι μού εχει τυχει εμενα τουλαχιστον.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Το πιο επιφοβο σε αυτες τις περιπτωσεις, ειναι να σε ρουφιανεψει κανενας που καθεται διπλα, και να παρει τηλεφωνο τους ελεγκτες.
Μου κανει εντυπωση παντως η ανεση του μαγαζιου να πληρωνει προστιμα πελατών. Μου φαινεται λιγο εκ του ασφαλούς. Εξάλλου οπως ξερω, αν εμφανισθεί ελεγκτής στην περιοχή, πεφτει συρμα και τα τασακια εξαφανιζονται, ενώ ενημερωνονται και οι πελατες. Ετσι μού εχει τυχει εμενα τουλαχιστον.

Τασάκια δεν υπήρχαν καν.

Μόνο μπουκάλια όπως είπα οπότε από πλευράς ξεκαρφώματος είχαν καλύψει τον κώλο τους.

Από κει και πέρα θα σε γελάσω. Ίσως είναι τακτική του τύπου "άντε να γράψουν καναν δυο πριν πέσει το σύρμα και μαζευτούν οι υπόλοιποι οπότε δε γαμιέται τους τα πληρώνω εγώ τα πρώτα".

Πάντως απορίας άξιο είναι το γιατί κάποιος να κάτσει να ασχοληθεί με τους ελεγκτές (στην περίπτωση που δεν υπάρχουν μπάτσοι απ'όξω).

-Καπνίζατε!
-Κάπνιζα.
-Θα σας κόψω πρόστιμο.
-Κόψε.
-Δώσ'τε μου τα στοιχεία σας.
-Κόψ'τε το εμού του ιδίου μπας και το βρει κανείς και το θέλει.
-Δώσ'τε μου την ταυτότητά σας κύριε.
-Πάρ'τε τ'αρχίδια μου κύριε!

και σηκώνεσαι και φεύγεις.

Να σε συλλάβουν δεν μπορούν οι ελεγκτές ούτε να σε αναγκάσουν να τους δώσεις ταυτότητα με τη βία.

Το θέμα αλλάζει βέβαια αν έχουν μπάτσους μαζί (ή κάποια άλλη αρχή με αντίστοιχη δικαιοδοσία) οπότε εκεί μειώνονται οι επιλογές σου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τασάκια δεν υπήρχαν καν.

Μόνο μπουκάλια όπως είπα οπότε από πλευράς ξεκαρφώματος είχαν καλύψει τον κώλο τους.

Από κει και πέρα θα σε γελάσω. Ίσως είναι τακτική του τύπου "άντε να γράψουν καναν δυο πριν πέσει το σύρμα και μαζευτούν οι υπόλοιποι οπότε δε γαμιέται τους τα πληρώνω εγώ τα πρώτα".

Πάντως απορίας άξιο είναι το γιατί κάποιος να κάτσει να ασχοληθεί με τους ελεγκτές (στην περίπτωση που δεν υπάρχουν μπάτσοι απ'όξω).

-Καπνίζατε!
-Κάπνιζα.
-Θα σας κόψω πρόστιμο.
-Κόψε.

Να σε συλλάβουν δεν μπορούν οι ελεγκτές ούτε να σε αναγκάσουν να τους δώσεις ταυτότητα με τη βία.

Το θέμα αλλάζει βέβαια αν έχουν μπάτσους μαζί (ή κάποια άλλη αρχή με αντίστοιχη δικαιοδοσία) οπότε εκεί μειώνονται οι επιλογές σου.
Λάκη, δεν εχουν καμια δουλεια οι αστυνομικοι, το να καπνιζεις σε δημοσιο χωρο δεν ειναι ποινικο αδικημα, μονο διοικητικο προστιμο επιφερει.
Αυτο ελειπε δηλαδη, να ασχολουνται οι αστυνομικοι ΚΑΙ με αυτο. Δεν τους φτανουν όλα τα αλλα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Λάκη, δεν εχουν καμια δουλεια οι αστυνομικοι, το να καπνιζεις σε δημοσιο χωρο δεν ειναι ποινικο αδικημα, μονο διοικητικο προστιμο επιφερει.
Αυτο ελειπε δηλαδη, να ασχολουνται οι αστυνομικοι ΚΑΙ με αυτο. Δεν τους φτανουν όλα τα αλλα.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Τασάκια δεν υπήρχαν καν.

-Καπνίζατε!
-Κάπνιζα.
-Θα σας κόψω πρόστιμο.
-Κόψε.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Νομίζω μπορούν να τους φωνάξουν οι ελεγκτές και να σου τα ζητήσουν αυτοί τα στοιχεία, έστω ως εξακρίβωση...

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Ναι έχει πήξει η σούφρα τους... οι κακόμοιροι.... :2funny:

Τέσπα. Ασχέτως προτιμήσεων και προσωπικών απόψεων νομίζω στο ίδιο καταλήγουμε.

Συνεπώς έχεις πρόβλημα αν ακολουθήσεις αυτό που είπα παραπάνω? "Πρόστιμο? Κόψ'το εμου του ιδίου. Αντιός!" ?
(σόρρυ αν το εξηγεί στο λινκ που μου έδωσες αλλά έχω στερέψει απο κουράγια σήμερα και δεν μπορώ να διαβάσω τώρα)

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Νομίζω μπορούν να τους φωνάξουν οι ελεγκτές και να σου τα ζητήσουν αυτοί τα στοιχεία, έστω ως εξακρίβωση...

Κι εγώ αυτό ξέρω.

Μέχρι να τους φωνάξουν βέβαια εσύ έχεις γίνει καπνός σαν κι αυτόν του τσιγάρου σου  :grin:

Το θέμα είναι αν περιμένουν απ'όξω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Βεβαια, περισσευουν μερικες χιλιαδες αστυνομικοι για να παραστησουν τους καπνοφυλακες...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ναι έχει πήξει η σούφρα τους... οι κακόμοιροι.... :2funny:

Τέσπα. Ασχέτως προτιμήσεων και προσωπικών απόψεων νομίζω στο ίδιο καταλήγουμε.

Συνεπώς έχεις πρόβλημα αν ακολουθήσεις αυτό που είπα παραπάνω? "Πρόστιμο? Κόψ'το εμου του ιδίου. Αντιός!" ?
(σόρρυ αν το εξηγεί στο λινκ που μου έδωσες αλλά έχω στερέψει απο κουράγια σήμερα και δεν μπορώ να διαβάσω τώρα)
Στο μαγαζι που πηγαινω για καφε, επιτρεπεται (απο τον καταστηματαρχη) το καπνισμα στον πανω οροφο. Μολις εμφανισθει ελεγκτης κατω, ανεβαινει μια κοπελα πανω και λεει "σβηστε τα τσιγαρα, ελεγχος".
Οπότε δεν εχω προβλημα.
Εννοειται οτι δεν πηγαινω πουθενα αλλου για καφε, αφου δεν με αφηνουν να καπνισω.
Και φυσικα ολοι οι αλλοι ειναι αδειοι, ή εχουν μεσα δυο τρια "καθαρα" ατομα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Κι εγώ αυτό ξέρω.

Μέχρι να τους φωνάξουν βέβαια εσύ έχεις γίνει καπνός σαν κι αυτόν του τσιγάρου σου  :grin:

Το θέμα είναι αν περιμένουν απ'όξω.

Για αυτό σου λέω τύπε, κόψε το ρημάδι!  :2funny:

Βεβαια, περισσευουν μερικες χιλιαδες αστυνομικοι για να παραστησουν τους καπνοφυλακες...

Όχι ως καπνοφύλακες ρε, απλά για ψάρωμα σε μικτή επιχείρηση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom