Νέα

Ζητώ τη γνώμη σας...μετράει!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostantinos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μάγκα, ωραία τα λες, αν βέβαια είναι αλήθεια. Επειδή όμως ανακατέβεις το κουβά με τα σκατά καλό θα είναι να τη ξεχάσεις, διότι σε πρόδωσε.

Και ως γνωστόν οι προδώτες εκτελούνται

λαθος! Τους παιρνεις με το μερος σου... το παιζεις οτι δεν σε πειραξε

και τους την φορας την καταλληλη στιγμη  ;)

Sokofretaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
λαθος! Τους παιρνεις με το μερος σου... το παιζεις οτι δεν σε πειραξε

και τους την φορας την καταλληλη στιγμη  ;)

Γιατί να τους δώσεις την χαρά να ασχοληθείς μαζί τους; Δίκιο έχει ο θάνατος.. αδιαφορία.
Αν και ο κωνσταντίνος από όσο βλέπω είναι και αυτός ό,τι νάναι, αν δεν την έχει βγάλει απο το μυαλό του την ιστορία.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Πλέον μονο η μαμάδες μας ξυρίζονται, έχεις μείνει πολύ πίσω. Πως νομίζεις οτι βγάζουν λεφτά οι αισθητικοί. Η χαλάουα, το κερί και το λειζερ παει συννεφο. Πλεον έβαλαν και οι γιατροί δερματολόγοι και γυναικολόγοι ακόμα μηχανήματα λέιζερ και σου γράφουν ότι κάνεις θεραπείες για κάτι άλλο για να μην πληρώνεις και να τα καλύπτει το ασφαλιστικό ταμείο.

Ρε φιλε δεν πανε οι γυναικες για λειζερ στο μουνι και λευκανση κωλοτρυπιδας στους δερματολογους, για τις πιθικοτριχες στα ποδια τους πανε και για τα μουστακια και τα μουσια τους, αν η δικια σου παει για χαλαουα στο μουνι χωρις να της το ζητησεις εσυ τοτε μην βγαζεις συμπερασμα για ολες κοιτα την περπτωση σου, χρηζει διερευνησης.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γιατί να τους δώσεις την χαρά να ασχοληθείς μαζί τους; Δίκιο έχει ο θάνατος.. αδιαφορία.
Αν και ο κωνσταντίνος από όσο βλέπω είναι και αυτός ό,τι νάναι, αν δεν την έχει βγάλει απο το μυαλό του την ιστορία.

Ο ομοιος τον ομοιο  :grin:

Sokofretaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Κοπέλα είμαι και επειδή οι γονείς μου κάνουν δουλειά που έχει σχέση με τα όσα είπα σε ενημερώνω ότι κάνουν λέιζερ και αποτρίχωση με κερί με ουρές. Αν τους το ζητάει ο δικός τους δεν ξέρω, ξέρω όμως τι γίνεται και στις κοπέλες τις ηλικίας μου. Αν θέλεις για να μην λέω και άσχετα με το θέμα μπορώ να σου λύσω όσες απορίες σχετικές θέλεις. Πάντως αυτο που λες είναι άκυρο.

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Ώπα, βγάλαμε λαυράκι! Γίνεται και λεύκανση κολοτρυπίδας τώρα;

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Κοπέλα είμαι και επειδή οι γονείς μου κάνουν δουλειά που έχει σχέση με τα όσα είπα σε ενημερώνω ότι κάνουν λέιζερ και αποτρίχωση με κερί με ουρές. Αν τους το ζητάει ο δικός τους δεν ξέρω, ξέρω όμως τι γίνεται και στις κοπέλες τις ηλικίας μου. Αν θέλεις για να μην λέω και άσχετα με το θέμα μπορώ να σου λύσω όσες απορίες σχετικές θέλεις. Πάντως αυτο που λες είναι άκυρο.

Ναι για την ηβικη περιοχη μιλαμε, αυτο εννοεις ετσι? Ξερω ποσο γαμιολες ειναι οι γυναικες σημερα αλλα δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομη, καθε λιγο μαθαινω κατι και νουριο και εκπλησομαι... πραγματικα!!!
Εσυ δεν πας σχολειο ετσι? γιατι αν το κανουν αυτο τα 18χρονα θα πεσω στο πατωμα. Δεν προκειται να παρω καμια στα σοβαρα μετα :o

(ξερω τι γινεται στους δερματολογους, το εχω κανει και εγω  ;))

Sokofretaki

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ναι για την ηβικη περιοχη μιλαμε, αυτο εννοεις ετσι? Ξερω ποσο γαμιολες ειναι οι γυναικες σημερα αλλα δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομη, καθε λιγο μαθαινω κατι και νουριο και εκπλησομαι... πραγματικα!!!
Εσυ δεν πας σχολειο ετσι? γιατι αν το κανουν αυτο τα 18χρονα θα πεσω στο πατωμα. Δεν προκειται να παρω καμια στα σοβαρα μετα :o

Είμαι 20 , και για την περιοχή μπικίνι μιλάμε. Νομίζω είσαι υπερβολικός όμως. Εμένα για παράδειγμα το δέρμα μου είναι υπερβολικά ευαίσθητο και δεν μπορώ να βάλω ξυράφι γιατί γίνεται κατακόκκινο και βγάζει εξανθήματα. Γιατί να μην προτιμήσω το λέιζερ που θα έχει και μόνιμα αποτελέσματα. Πιο πολυ οι γυναίκες ειμαστε ματαιόδοξες και θύματα του καταναλωτισμού παρά όπως μας χαρακτηρισες. Σε αυτό που είσαι άκυρος, είναι στο ότι θεωρείς μια γυναίκα που προσέχει τον εαυτό της αυτομάτως έτοιμη για απιστία. Η αποψή μου, αν την θες, είναι ότι μια γυναίκα, αν είναι σκατόψυχ,η θα στην φέρει, είτε χρησιμοποιεί ξυράφι, είτε χαλάουα, είτε τίποτα. Το ίδιο και ο άντρας.Εσύ είσαι καλόκαρδος και την έχεις πατήσει.  

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ναι το ακουσαμε κι αυτο. αμα κανεις λειζερ εισαι πουτανα, αμα κανεις ξυραφι εισαι πιστη. ναι.

Κ32, απλα ξαναγυρνα στη Γερμανια. εδω θα δυστυχησεις 1000%.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
να χαρειτε και ειναι αποβραδο μην αρχιζετε παλι την γκρινια με τις γκομενες

τις πουτανες και τις πιστες.... στα αρχιδια μας οτι και αν ειναι η αλλη.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ναι το ακουσαμε κι αυτο. αμα κανεις λειζερ εισαι πουτανα, αμα κανεις ξυραφι εισαι πιστη. ναι.
και αμα κανεις λειζερ και τα βαφεις και κοκκινα τα μαλλια τοτε εισαι καραπουταναρα.... :grin: :grin: :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

ΠΕΣΤΑ

ελλαδα =μπουρδελο.....    :zfuck: :zfuck:

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Είμαι 20 , και για την περιοχή μπικίνι μιλάμε. Νομίζω είσαι υπερβολικός όμως. Εμένα για παράδειγμα το δέρμα μου είναι υπερβολικά ευαίσθητο και δεν μπορώ να βάλω ξυράφι γιατί γίνεται κατακόκκινο και βγάζει εξανθήματα. Γιατί να μην προτιμήσω το λέιζερ που θα έχει και μόνιμα αποτελέσματα. Πιο πολυ οι γυναίκες ειμαστε ματαιόδοξες και θύματα του καταναλωτισμού παρά όπως μας χαρακτηρισες. Σε αυτό που είσαι άκυρος, είναι στο ότι θεωρείς μια γυναίκα που προσέχει τον εαυτό της αυτομάτως έτοιμη για απιστία. Η αποψή μου, αν την θες, είναι ότι μια γυναίκα, αν είναι σκατόψυχ,η θα στην φέρει, είτε χρησιμοποιεί ξυράφι, είτε χαλάουα, είτε τίποτα. Το ίδιο και ο άντρας.Εσύ είσαι καλόκαρδος και την έχεις πατήσει.  
Δεν με εννοεις, θα πρεπει να βαλω φωτο. Το λειζερ δεν ειναι μονιμο.
Δεν το λεω υβριστικα, το ξερω οτι οι γυναικες ειναι γαμιολες, αλλα δεν συνειδητοποιω το ποσο.
Ερχονται και σου το παιζουν σοβαρες και παρθενες και σου δημιουργουν ενοχες, ενω ειναι οι μεγαλυτερες γαμιολες.
*** ναι αν κανει η κοπελα λειζερ στο μουνι, η εχει τατουαζ στα κωλομερια η στη μεση, ειναι μεγαλη γαμιολα, δεν ασχολησαι για σοβαρο λογο οτι και να στο παιξει. Αυτοι τωρα που δεν τους πειραζει ειναι αυτοι που βρισκουν τις παντοφλες τους ζεστες οταν γυρνανε σπιτι, 'νταξει χρειαζονται και αυτοι.
Αν εισαι φοιτητρια και το λες αυτο η υποκρινεσαι η δεν εχεις φιλες. Ακομη και η ποιο αθωα ειναι πουτανι ξελιγωμενο.
Δεν λεω σε καμια τι να κανει, αλλα οταν σφιξουν τα πραγματα μην το παιζουν διπροσωπες.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Εισαι σφεντονα ρε, το βρηκες!
Καλα σιγουρα αν υπαρχουν αρκετες με τη δικια σου νοημοσυνη θα δυστυχησει, 1000%
Τραβα ρε στις γερμανιδες, αυτες τουλαχιστον δεν χρειαζονται λειζερ, δεν εχουν μουστακια :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom