Είμαι 20 , και για την περιοχή μπικίνι μιλάμε. Νομίζω είσαι υπερβολικός όμως. Εμένα για παράδειγμα το δέρμα μου είναι υπερβολικά ευαίσθητο και δεν μπορώ να βάλω ξυράφι γιατί γίνεται κατακόκκινο και βγάζει εξανθήματα. Γιατί να μην προτιμήσω το λέιζερ που θα έχει και μόνιμα αποτελέσματα. Πιο πολυ οι γυναίκες ειμαστε ματαιόδοξες και θύματα του καταναλωτισμού παρά όπως μας χαρακτηρισες. Σε αυτό που είσαι άκυρος, είναι στο ότι θεωρείς μια γυναίκα που προσέχει τον εαυτό της αυτομάτως έτοιμη για απιστία. Η αποψή μου, αν την θες, είναι ότι μια γυναίκα, αν είναι σκατόψυχ,η θα στην φέρει, είτε χρησιμοποιεί ξυράφι, είτε χαλάουα, είτε τίποτα. Το ίδιο και ο άντρας.Εσύ είσαι καλόκαρδος και την έχεις πατήσει.
Δεν με εννοεις, θα πρεπει να βαλω φωτο. Το λειζερ δεν ειναι μονιμο.
Δεν το λεω υβριστικα, το ξερω οτι οι γυναικες ειναι γαμιολες, αλλα δεν συνειδητοποιω το ποσο.
Ερχονται και σου το παιζουν σοβαρες και παρθενες και σου δημιουργουν ενοχες, ενω ειναι οι μεγαλυτερες γαμιολες.
*** ναι αν κανει η κοπελα λειζερ στο μουνι, η εχει τατουαζ στα κωλομερια η στη μεση, ειναι μεγαλη γαμιολα, δεν ασχολησαι για σοβαρο λογο οτι και να στο παιξει. Αυτοι τωρα που δεν τους πειραζει ειναι αυτοι που βρισκουν τις παντοφλες τους ζεστες οταν γυρνανε σπιτι, 'νταξει χρειαζονται και αυτοι.
Αν εισαι φοιτητρια και το λες αυτο η υποκρινεσαι η δεν εχεις φιλες. Ακομη και η ποιο αθωα ειναι πουτανι ξελιγωμενο.
Δεν λεω σε καμια τι να κανει, αλλα οταν σφιξουν τα πραγματα μην το παιζουν διπροσωπες.