Νέα

Ζητώ τη γνώμη σας...μετράει!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostantinos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

το μαλακιστήρι είχε βάλει πιασάρικο τίτλο στο θρεντ :grin:
το έβλεπες και έλεγες ας ρίξω μια ματιά... :s&m_3:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
το μαλακιστήρι είχε βάλει πιασάρικο τίτλο στο θρεντ :grin:
το έβλεπες και έλεγες ας ρίξω μια ματιά... :s&m_3:
Σαν παντογνωστες που ειμαστε ολοι τρεξαμε να πουμε την μαλακ..την γνωμη μας.. :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εγω λεω οτι η γκομενα του ητανε λιγο.......ανετη

Συνημμένα

• παλουκοπηδηχτρα.jpg
    παλουκοπηδηχτρα.jpg
    54,1 KB · Εμφανίσεις: 19

lycaonas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
4
Like
19
Πόντοι
1

Πάνω από 50 σελίδες !!!!!

Γρήγορα Logout & Shutdown, γιατί έρχεται ο μπόγιας να μας μαζέψει. ΓΡΗΓΟΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Αρχηγέ τώρα ότι έγινε έγινε.Γάμα καί μην σκέφτεσαι τίποτα. Σάμπως θα την παντρευτείς ή θα την πάρεις μαζί σου. Αυτό το τελευταίο ξέχασε το. Από τη στιγμή που σου έχουν μπεί ιδέες, βρες άλλη...

OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Τελικά είχατε δικιο παιδια...πήγα να την βρω και να τα ξαναφτιάξουμε...βγήκαμε για καφέ...μου είπε ότι της λείπω...πηγαμε βολτα,καναμε και ερωτα...Σε καποια φαση πηγαινει στο μπανιο...το κινητο της ηταν κομοδινο και χτυπαει μηνυμα...μπαινω στο πειρασμο να το ανοιξω...και τι διαβαζω...'''Μαναρα μου σκεφτομαι το γαμησι που σου ριξα στο αυτοκινητο και καυλωνω...θελω να μου παρεις ξανα πιπα...θελω να γαμησω ξανα το κωλαρακι σου''...

Κοιταω και τα εξερχομενα και βλεπω ενα σωρο μηνυματα τετοιου ειδους...

Ερχεται απο το μπανιο και την αρχιζω στα χαστουκια...να μου λεει θα τον χωρισω δεν σημαινε τιποτα για μενα και αλλα τετοια...

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ?ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ Η ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΤΗΛ?

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

[size=22pt]Να ΜΗΝ την ξαναχτυπήσεις! Π-Ο-Τ-Ε!!![/size]

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τελικά είχατε δικιο παιδια...πήγα να την βρω και να τα ξαναφτιάξουμε...βγήκαμε για καφέ...μου είπε ότι της λείπω...πηγαμε βολτα,καναμε και ερωτα...Σε καποια φαση πηγαινει στο μπανιο...το κινητο της ηταν κομοδινο και χτυπαει μηνυμα...μπαινω στο πειρασμο να το ανοιξω...και τι διαβαζω...'''Μαναρα μου σκεφτομαι το γαμησι που σου ριξα στο αυτοκινητο και καυλωνω...θελω να μου παρεις ξανα πιπα...θελω να γαμησω ξανα το κωλαρακι σου''...

Ερχεται απο το μπανιο και την αρχιζω στα χαστουκια...να μου λεει θα τον χωρισω δεν σημαινε τιποτα για μενα και αλλα τετοια...

στειλτης κανα sms καλυτερα.......

OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Γιατί δε χτυπάμε ποτέ μια γυναίκα! Ότι κι αν έχει κάνει.
Εξω απο το χωρο πολλα τραγουδια μπορει να πει καποιος...αν εχεις βρεθει στη θεση μου κι εχεις κρατηθει παω πασο!

OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Πρωτα να μου λεει ολα αυτα τα ομορφα να κανουμε εναν υπεροχο ερωτα και να μαθαινω πως αυτη γαμιεται...Σας φαινεται εσας λογικο?Μπορει να πηδιοταν σα σκυλα πριν ενα βραδυ και το αλλο να αγαπουσε εμενα?

Ειμαι σε κατασταση αμοκ

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.530
Πόντοι
17.885
Γιατί δε χτυπάμε ποτέ μια γυναίκα! Ότι κι αν έχει κάνει.

Θέλουν ίσα δικαιώματα, άρα ίδιες υποχρεώσεις ΑΡΑ ίση αντιμετώπιση.

Τώρα όσον αφορά εσένα που άνοιξες το θρεντ αυτό:Μάτια που δεν βλέπονται...
Μαλακία κάνεις, τράβα Γερμανία, εδώ είναι ένας τόπος που πεθαίνει

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.490
Πόντοι
2.606

ΞΑΝΑΠΑΡΤΗΝ :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: Βγαλε και καμια υποχρεωση σε κανα φιλο...αφου θελει το γκομενακι :fuck2:και  :s&m_3:,δωστης αυτο που θελει...

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Εξω απο το χωρο πολλα τραγουδια μπορει να πει καποιος...αν εχεις βρεθει στη θεση μου κι εχεις κρατηθει παω πασο!

Δεν είμαι έξω απ' τον χορό (δυστυχώς...)

Μπορεί να μην έχω χορέψει αυτόν ακριβώς τον χορό, αλλά πίστεψε με έχω χορέψει άλλους παρόμοιους...

Το να την χτυπάς, δεν είναι λύση.

OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Παιδια νοιωθω ασχημα που σας εχω σπασει τ αρχιδια με το θεμα μου αλλα στ αληθεια δεν εχω που να μιλησω ανετα για να βγαλω εξω ολο αυτο τον πονο που εχω μεσα μου...νοιωθω οτι ειστε η παρεα μου,ασχετα με το αν αυτα που μου λετε μου αρεουν η οχι...

Μεχρι που ειδα το μηνυμα νομιζα πως την ειχα αδικησει πως ημουν κακος και ζηλιαρης και παραλογος...μολις πριν 5 λεπτα μου εστειλε μηνυμα πως ειμαι η ζωη της και πως δεν θελέι να με πληγωσει ειναι προθυμη να συναντηθει με τον τυπο που γαμιοταν ΜΠΡΟΣΤΑ μου και να τον χωρισει επιτοπου...ομως φοβαμαι παιδες...ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΩ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ασχετα με το αν φταιει η οχι...

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.530
Πόντοι
17.885
Παιδια νοιωθω ασχημα που σας εχω σπασει τ αρχιδια με το θεμα μου αλλα στ αληθεια δεν εχω που να μιλησω ανετα για να βγαλω εξω ολο αυτο τον πονο που εχω μεσα μου...νοιωθω οτι ειστε η παρεα μου,ασχετα με το αν αυτα που μου λετε μου αρεουν η οχι...

Μεχρι που ειδα το μηνυμα νομιζα πως την ειχα αδικησει πως ημουν κακος και ζηλιαρης και παραλογος...μολις πριν 5 λεπτα μου εστειλε μηνυμα πως ειμαι η ζωη της και πως δεν θελέι να με πληγωσει ειναι προθυμη να συναντηθει με τον τυπο που γαμιοταν ΜΠΡΟΣΤΑ μου και να τον χωρισει επιτοπου...ομως φοβαμαι παιδες...ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΩ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ασχετα με το αν φταιει η οχι...

Ούτε εσύ που την παράτησες να πας στα ξένα την αγαπάς ούτε αυτή που γαμήθηκε σε αγαπάει!
Ο καθένας από σας έχει τις δικαιολογίες του, αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι απλά πρέπει και οι δύο να πάτε για άλλα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.490
Πόντοι
2.606

λοιπον αρχηγε θα σου προτεινα για να μην πας σαμε για το καυλογκομενακι ,καντο μια παρτουζιτσα με τον τυπο μολις συναντηθειτε και μετα μπες στο μπου να μας πεις την εμπειρια σου...αιντα και καλο βολι.

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
συμφωνω με το Μαθιου...ρε μαγκα,πρωτη φορα βρισκω οπαδο της ενδοξης LEEDS..νομιζα ειμαι μονος,εδω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom