Νέα

Ζητώ τη γνώμη σας...μετράει!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostantinos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
πρέπει να το πιστέψεις όμως, όχι απλά να το λες...

η ζωή μερικές φορές είναι σκληρή απέναντί μας επειδή εμείς οι ίδιοι, ακούσια, προκαλούμε στον εαυτό μας τα δεινά, με τις επιλογές που κάνουμε...

βρες το κουράγιο να προχωρήσεις μπροστά και μην κοιτάς πίσω...εκεί θα βρεις μόνο πόνο...
:thumbsup: τωρα υποκλινομαι  :sunglasses:                                                                       

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
θΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΩΝ ΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΗΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΑΡΕΣΩ ΚΑΠΟΥ...ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΠΑΝΤΩΣ

Και ένας φίλος μου έχει αν δει μια ουλή από ανεμοβλογιά..Όμως τρεις τρεις τις έχει τις γκόμενες..Φίλε για να διασκεδ'ασεις στη ζωή και να χεις γυναίκα δεν πρέπει να το παίζεις γαμιάς και καμάκι και να γίνεσαι τσιμπούρι.Αν σε δουν να χώνεσαι συνέχεια ή αν σε δουν έτσι με σκατά ψυχολογία θα σε πλησιάζουν κάτι καργιόλες με σκοπό μόνο το χρήμα,τα δώρα σου,τις εξόδους και τα ποτάκια τους.

Υιοθέτησε λίγο στυλ ανέμελο,ξέγνοιαστο.Τράβα μόνος σου ε΄τσι αύριο σε ένα μεγάλο μπαρ που συχνάζει η νεολαία και άραξε κυριλάτος και πιες ένα πολύ σπέσιαλ ποτό που θα κάνει μπαμ ότι είσαι από τζάκι.Ρίξε και τις ματιές σου τριγύρω με αυτοπεποιθηση και με ένα στυλ λίγο ότι δεν είναι ο κόσμος για τα μούτρα σου..Τέτοια γουστάρουν οι γκόμενες..

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
:thumbsup: τωρα υποκλινομαι  :sunglasses:                                                                        
Επρεπε ομως πρωτα ο τυπος μας κωνσταντινος να του βαλει ζουρλομανδια..και να τον στησει στα 4... :2funny: :2funny:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
πρέπει να το πιστέψεις όμως, όχι απλά να το λες...

η ζωή μερικές φορές είναι σκληρή απέναντί μας επειδή εμείς οι ίδιοι, ακούσια, προκαλούμε στον εαυτό μας τα δεινά, με τις επιλογές που κάνουμε...

βρες το κουράγιο να προχωρήσεις μπροστά και μην κοιτάς πίσω...εκεί θα βρεις μόνο πόνο...
:2funny: :2funny: :2funny:

:birdman:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Χρονια πολλα βεγγελη... :grin:Πολυχρονος....

Να σαι καλά!Ο πρώτος από την online μουνοπαρέα που μου εύχεται.Χρόναι πολλά και για την Επανάσταση και αιωνία η μνήμη των Εθνικών Γαμιάδων Κολοκοτρώνη,Νικηταρά,Καραισκάκη,Παπαφλέσσα και πολλών άλλων που σκίσαν πολλούς Τουρκικού κώλους αφου΄πρώτα τους ξυρίσαν με τα σπαθιά τους.

OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Παιδια θελω να σας ευχαριστηω για το ενδιαφερον σας...ειστε οι μονοι που το κανατε την παρουσα περιοδο...ειμαι μονος μου τωρα πια...δεν θελω αλλο να σας απασχολω αλλο και ουτε να γινω αλλο καραγκιοζης στα ματια σας...

Η ζωη μου θα ναι κολαση για τους επομενους μηνες αλλα θα περασει...δεν ξερω αν μου κανει καλο η κακο να πηγαινω που και που μασαζ οταν ειμαι Ελλαδα...η σε κανενα οικο ανοχης...

Ευχομαι στην κοπελα που με απατησε να βρει αυτο που της αξιζει...

Χαιρετω την μπουρδελο παρεα :rockon:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Να σαι καλά!Ο πρώτος από την online μουνοπαρέα που μου εύχεται.Χρόναι πολλά και για την Επανάσταση και αιωνία η μνήμη των Εθνικών Γαμιάδων Κολοκοτρώνη,Νικηταρά,Καραισκάκη,Παπαφλέσσα και πολλών άλλων που σκίσαν πολλούς Τουρκικού κώλους αφου΄πρώτα τους ξυρίσαν με τα σπαθιά τους.
:2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Και ένας φίλος μου έχει αν δει μια ουλή από ανεμοβλογιά..Όμως τρεις τρεις τις έχει τις γκόμενες..Φίλε για να διασκεδ'ασεις στη ζωή και να χεις γυναίκα δεν πρέπει να το παίζεις γαμιάς και καμάκι και να γίνεσαι τσιμπούρι.Αν σε δουν να χώνεσαι συνέχεια ή αν σε δουν έτσι με σκατά ψυχολογία θα σε πλησιάζουν κάτι καργιόλες με σκοπό μόνο το χρήμα,τα δώρα σου,τις εξόδους και τα ποτάκια τους.

Υιοθέτησε λίγο στυλ ανέμελο,ξέγνοιαστο.Τράβα μόνος σου ε΄τσι αύριο σε ένα μεγάλο μπαρ που συχνάζει η νεολαία και άραξε κυριλάτος και πιες ένα πολύ σπέσιαλ ποτό που θα κάνει μπαμ ότι είσαι από τζάκι.Ρίξε και τις ματιές σου τριγύρω με αυτοπεποιθηση και με ένα στυλ λίγο ότι δεν είναι ο κόσμος για τα μούτρα σου..Τέτοια γουστάρουν οι γκόμενες..
και επισης να ξυριζεται,να αφησει χαιτη ,να φοραει γραβατα και να μην τρωει σε σουβλατζιδικα του 2ευρου....

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Παιδια θελω να σας ευχαριστηω για το ενδιαφερον σας...ειστε οι μονοι που το κανατε την παρουσα περιοδο...ειμαι μονος μου τωρα πια...δεν θελω αλλο να σας απασχολω αλλο και ουτε να γινω αλλο καραγκιοζης στα ματια σας...

Η ζωη μου θα ναι κολαση για τους επομενους μηνες αλλα θα περασει...δεν ξερω αν μου κανει καλο η κακο να πηγαινω που και που μασαζ οταν ειμαι Ελλαδα...η σε κανενα οικο ανοχης...

Τυπε οταν ερθεις Ελλαδα παρε τηλ. τον αβραμη να πατε στα πρωινα μπαρακια,θα περασετε ωραια,θα τρωτε στα γκουντις κιολας :grin:

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

Γερμανία είπες είσαι φίλε;Το βασίλειο της πορνείας με τις καλύτερες πουτάνες και στούντιο..Εγώ είμαι Manchester και γυρνάω αύριο Ελλάδα.Πέρασα μια βδομάδα μουρλια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

γειά σου Κωστή :-*

μείνε ήσυχος θα το περάσουμε το ψυχολογικό όριο των 50 σελίδων :thumbsup:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Αν σε δουν να χώνεσαι συνέχεια ή αν σε δουν έτσι με σκατά ψυχολογία θα σε πλησιάζουν κάτι καργιόλες με σκοπό μόνο το χρήμα,τα δώρα σου,τις εξόδους και τα ποτάκια τους.
αυτο δεν ειναι και τοσο κακο
απλα δεν εχω φραγκα
αλλη λυση να με πλησιαζουν οι καργιολες υπαρχει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom