Νέα

Ζητώ τη γνώμη σας...μετράει!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostantinos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Τελικα εδω μεσα μυαλο δεν υπαρχει...ε βεβαια αφου πατε στα μπουρδελα τακτικα...δεν εχετε το θαρρος ουτε την τολμη να πλησιασετε κανονικο θηλυκο...καθεστε και ψαχνετε αν σας λεω η οχι ψεμματα σα κυρα κατινες...το θεμα το εθεσα γι αυτους που νομιζουν πως εχυν κατι να γραψουν σ αυτο και καποια συμβουλη...οσοι νομιζουν οτι ειναι μουφα ας μη γραψουν...

Και ναι ρε μαλακες μπορει να ειναι πουτανα η δικια μου...εγω ομως τουλαχτστο τη γαμησα με την αξια μου και επειδη ημουν παιχτουρας και της εκανα καμακι
η :sunglasses: μαγκια ειναι να μην στη πηδαγαν αλλοι 10 ταυτοχρονος

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τελικα εδω μεσα μυαλο δεν υπαρχει...ε βεβαια αφου πατε στα μπουρδελα τακτικα...δεν εχετε το θαρρος ουτε την τολμη να πλησιασετε κανονικο θηλυκο...καθεστε και ψαχνετε αν σας λεω η οχι ψεμματα σα κυρα κατινες...το θεμα το εθεσα γι αυτους που νομιζουν πως εχυν κατι να γραψουν σ αυτο και καποια συμβουλη...οσοι νομιζουν οτι ειναι μουφα ας μη γραψουν...

Και ναι ρε μαλακες μπορει να ειναι πουτανα η δικια μου...εγω ομως τουλαχτστο τη γαμησα με την αξια μου και επειδη ημουν παιχτουρας και της εκανα καμακι
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Και ναι ρε μαλακες μπορει να ειναι πουτανα η δικια μου...εγω ομως τουλαχτστο τη γαμησα με την αξια μου και επειδη [size=30pt]ημουν παιχτουρας [/size]και της εκανα καμακι
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οκ :sunglasses:

μέχρι να συμβεί αυτό όμως εγώ θα σου γαμάω το θρεντ :zfuck:
167237_186862598005447_100000451249607_540195_6287867_n.jpg

OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
η :sunglasses: μαγκια ειναι να μην στη πηδαγαν αλλοι 10 ταυτοχρονος
ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΗΔΑΓΑ ΑΚΟΥΣ?ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ...ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΚΡΑΒΕΤΙ...ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ...ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΛΕΙΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΡΥΣΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΕΙ ΑΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΗΔΑΓΑ ΑΚΟΥΣ?ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ...ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΚΡΑΒΕΤΙ...ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ...ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΛΕΙΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΡΥΣΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΕΙ ΑΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!

[move] :zfuck:          :zfuck:                :zfuck:                :zfuck:[/move]   

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κωνσταντινε χαλαρωσε .....μην μου αγχωνεσαι με τον κοσμα και τον γκατορ146...... :sunglasses:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Αυτο ηταν ξεσπασμα μικρουτσικου,τυπε ανεβαζεις τηλεθεαση ,αυξανονται οι επισκεπτες :2funny:

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

Σε καταλαβαίνω ρε Κώστα..Μη σκας ρε φίλε.Οι γυναίκες όλες κόρες της Ευας είναι και τη διαολιά την έχουν μέσα τους.Κοίτα να ζήσεις και θα γνωρίσεις και άλλες.Και σπουδές έχεις και λεφτα έχεις και δουλιεά θα έχεις και οπωσδήποτε θα γνωρίσεις και άλλη.Μη χαλιέσαι!

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Σε καταλαβαίνω ρε Κώστα..Μη σκας ρε φίλε.Οι γυναίκες όλες κόρες της Ευας είναι και τη διαολιά την έχουν μέσα τους.Κοίτα να ζήσεις και θα γνωρίσεις και άλλες.Και σπουδές έχεις και λεφτα έχεις και δουλιεά θα έχεις και οπωσδήποτε θα γνωρίσεις και άλλη.Μη χαλιέσαι!
Ποια Ευας τυπε,της τσα2  απο τη φυλης? :2funny:

OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
θΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΩΝ ΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΗΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΑΡΕΣΩ ΚΑΠΟΥ...ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΠΑΝΤΩΣ

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ποια Ευας τυπε,της τσα2  απο τη φυλης? :2funny:

Ξεκολάτε ρε μαλάκες.Ο ΄νθρωπος θέλησε να μοιραστεί κάτι δικό του που τον βασανίζει.Εμείς σαν άντρες έπρεπε να του πούμε γνώμη στα ίσια χωρίς ειρωνίες και πλακίτσες.Και μπράβο για το θάρρος του.Εσείς όλοι τι το κάνετε παιδική χαρά;;

Κώστα δεν έχω μεγάλη πείρα αλλά ότι θες φίλε στείλε μου pm

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ξεκολάτε ρε μαλάκες.Ο ΄νθρωπος θέλησε να μοιραστεί κάτι δικό του που τον βασανίζει.Εμείς σαν άντρες έπρεπε να του πούμε γνώμη στα ίσια χωρίς ειρωνίες και πλακίτσες.Και μπράβο για το θάρρος του.Εσείς όλοι τι το κάνετε παιδική χαρά;;

Κώστα δεν έχω μεγάλη πείρα αλλά ότι θες φίλε στείλε μου pm
Χρονια πολλα βεγγελη... :grin:Πολυχρονος....

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
θΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΩΝ ΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΗΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΑΡΕΣΩ ΚΑΠΟΥ...ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΠΑΝΤΩΣ

πρέπει να το πιστέψεις όμως, όχι απλά να το λες...

η ζωή μερικές φορές είναι σκληρή απέναντί μας επειδή εμείς οι ίδιοι, ακούσια, προκαλούμε στον εαυτό μας τα δεινά, με τις επιλογές που κάνουμε...

βρες το κουράγιο να προχωρήσεις μπροστά και μην κοιτάς πίσω...εκεί θα βρεις μόνο πόνο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom