pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Τα εχω κοψει τα γυραδικα πλεονεσυ προσεχε τι λες τυπε γιατι θα σε κατουρησει
Τα εχω κοψει τα γυραδικα πλεονεσυ προσεχε τι λες τυπε γιατι θα σε κατουρησει
Τα εχω κοψει τα γυραδικα πλεον
και εδω εγινε αβραμοδουλεια τυπε?
τυπε κοψε και τα γκουντυςΤα εχω κοψει τα γυραδικα πλεον
τυπε ετσι ητανε???? (απο διπλανο θρεντ την πηρα την φωτο μην φαω κανα μπαν)
ειναι τυπος ο ατιμοςμου αβραμωβρωμαει δουλεια τυπε
Απο χιλιομετρα φαινεται οτι λεει παραμυθια ο μαλακας .Ρε μαγκες μαθαιτε να ξεχωριζετε οταν λεει ο αλλος ψεμματα , το καταλαβαινεις απο το συναισθημα που βγαζει στο τροπο γραφης του .
Το ψωμι ειναι αυτο να ανοιγει καποιος θεμα και να μιλαμε ;)ασχετα οι μισοι που ανοιγουν θεμα ειναι κλωναρια αβραμεικα η λαρσεικασάλτα γαμήσου και συ ρε
Ρε τυπε δεν καταλαβαινεις οτι και εμεις τον χαβαλε μας κανουμε....μας δουλευει λεει...
Το ψωμι ειναι αυτο να ανοιγει καποιος θεμα και να μιλαμε ;)ασχετα οι μισοι που ανοιγουν θεμα ειναι κλωναρια αβραμεικα η λαρσεικα
Κοιτα την υπογραφη σου μαγκα:Η ζωη ειναι μικρη και το πεος σου μικροτερο...σάλτα γαμήσου τύπε
για να θες να τραβάς την προσοχή πάνω σου με τέτοιους τρόπους έχεις θεματάκια
Και αλλος φιδεμπορας τυπε?τυπε τι εγινε με την νοσοκομα την γαμησες τελικα?
Κοιτα την υπογραφη σου μαγκα:Η ζωη ειναι μικρη και το πεος σου μικροτερο...
Οχι ρε τυπε,οι περισσοτεροι δεν τσιμπανε,χαβαλε κανουμε να περναει η ωρα,αν ειναι να μην μιλαμε σε κανεναν..θα πουμε τι μαλακια μας ,θα δοσουμε και καμια συμβουλη..Μην το λες , πολλοι τσιμπησαν και τωρα το γυρνανε
Και αλλος φιδεμπορας τυπε?
τυπε τι εγινε με την νοσοκομα την γαμησες τελικα?
παντρεμενη?ακομα καλυτερα τυπετυπε του την επεφτε μια νοσοκομα λεει πριν κατι χρονια
αλλα δεν την πηδηξε γιατι μαλλον θα ηταν παντρεμενη
τυπε του την επεφτε μια νοσοκομα λεει πριν κατι χρονια
αλλα δεν την πηδηξε γιατι μαλλον θα ηταν παντρεμενη
Καθε φορα την αλλαζεις . ενδοκρινολογος ηταν πηγα να κλεισω ραντεβου στο ΙΚΑ και μου ειπαν Απριλιο , εχω καιρο ακομα
Τωρα ερχομαι να σε σαν τον αβραμηθα επιμείνω να πα' να γαμηθείς