Νέα

Ζητώ τη γνώμη σας...μετράει!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostantinos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Κοίτα να περνάς καλά στη Γερμανία και άσε τις μαλακίες και τα μελό.
Από τη στιγμή που θα σου μπει η αμφιβολία για μία γυναίκα, πάρε δρόμο διότι θα αρρωστήσεις και είναι ακριβοί οι ψυχίατροι στις μέρες μας.

Φιλικά πάντα
σοφα τα λογια σου γεροντα...γεματα ζωη και εμπειρια...
ο χειροτερος πολεμος ειναι αυτος που γινεται μεσα σου.. :thumbsup:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ρε παιδια, εχω εναν φιλο σαν τον Κωνσταντινο32 που εκφραζεται και λειτουργει με τον ιδιο ακριβως τροπο.
Δεν πιστευα οτι υπαρχει και δευτερος.
Μου τον θυμιζει τοσο πολυ μαλιστα, ώστε αρχιζω να πιστευω οτι ισως λεει και αληθεια.
Ξερετε, υπαρχουν και τετοιοι ανθρωποι.

kopaskk

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
61
Like
649
Πόντοι
3.295
Κάτι το ύποπτο είχε η συμπεριφορά της πάντως....

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Η ζωη μου θα ναι κολαση για τους επομενους μηνες αλλα θα περασει...
Aν παιρνεις τοσο σοβαρα τις γυναικες, για παντα θαναι η ζωη σου κολαση...Τα καλυτερα χρονια του αντρα ξεκινανε την στιγμη που καταλαβαινει οτι η οποια γυναικα διπλα του ειναι αναλωσιμη...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Aν παιρνεις τοσο σοβαρα τις γυναικες, για παντα θαναι η ζωη σου κολαση...Τα καλυτερα χρονια του αντρα ξεκινανε την στιγμη που καταλαβαινει οτι η οποια γυναικα διπλα του ειναι αναλωσιμη...
:thumbsup:

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
αυτο δεν ειναι και τοσο κακο
απλα δεν εχω φραγκα
αλλη λυση να με πλησιαζουν οι καργιολες υπαρχει;

Κι όμως έχω φίλο στα 27 είναι και είναι ο ορισμός του "κάνω τη ζωή μου".Αν τον πλησιάσει γκόμενα και κάνει νυξη για ποτό της λεει στα ίσα "Αη γαμήσου".Σπάνια είχε γυναίκα αλλά όποτε είχε ήταν και πολύ γυναίκες ρε παιδί μου,γκόμενες α κατηγορίας..Ο φίλος που λες όπως μου λεγε προτιμούσε να πα να χτυπήσει ένα κοκορέτσι,να φάει τις καλύτερες μοσχαρίσιες μπριζόλες παρά να πάει τη γκόμενα στα μπουζούκια.

Και όταν μια που τα χε παλιά του είπε να πάνε στην Ιμπιζα για καλοκαίρι ο φίλος της είπε,"Καλή ιδέα.Βέβαια είναι 2500 ευρώ το άτομο.Εσύ έχεις τόσα;"

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Ρε παιδια, εχω εναν φιλο σαν τον Κωνσταντινο32 που εκφραζεται και λειτουργει με τον ιδιο ακριβως τροπο.
Δεν πιστευα οτι υπαρχει και δευτερος.
Μου τον θυμιζει τοσο πολυ μαλιστα, ώστε αρχιζω να πιστευω οτι ισως λεει και αληθεια.
Ξερετε, υπαρχουν και τετοιοι ανθρωποι.
ασφαλως υπαρχουν
και γιαυτο τους κοπιαρουν ορισμενοι εδω μεσα
οπως παρθενος ετων 28,νεαρος με αυτοκτονικες τασεις, κερατας ρομαντικος μεταναστης κτλ

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Ο φίλος που λες όπως μου λεγε προτιμούσε να πα να χτυπήσει ένα κοκορέτσι,να φάει τις καλύτερες μοσχαρίσιες μπριζόλες παρά να πάει τη γκόμενα στα μπουζούκια.

Και όταν μια που τα χε παλιά του είπε να πάνε στην Ιμπιζα για καλοκαίρι ο φίλος της είπε,"Καλή ιδέα.Βέβαια είναι 2500 ευρώ το άτομο.Εσύ έχεις τόσα;"
:think:
περα απο πλακα σαν να περιγραφεις εμενα
τοτε εγω γιατι γαμαω μονο μπαζα;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ποσο εισαι βλαχογερμανε;

Επισκέπτης
Sorry, παιδες, ασχετο αλλα για να μην ανοιξω νεο thread: παιζει κανα thread για webcamsex kλπ (cam4, livejasmin, klp);

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
τζαμπα γαμησι ασφαλως υπαρχει
αλλα ή το πληρωνεις αργοτερα πανακριβα
η δεν αξιζει
:grin:

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
Εφυγε ο τρελος? Μαλλον στο ιδρυμα τους δωσανε το χαπακια και τους βαλανε στους θαλαμους για υπνο.... :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom