ααααααα κααααλααααα
φαγαμε χυλοπιιιιιτααααα ???
Και εσυ το βρηκες... Το θεμα δεν ειναι το γαμησι, αλλα οτι αν εισαι καλος μονο με πορνες μπορεις να πας ανετα. Οι γυναικες εχουν παντα στο πισω μερος του κεφαλιου τον δεσμο και το γαμο οτι και να λενε. Ασχετα με το τι μαλακια λενε στην αρχη για ελευθερες σχεσεις και τετοια στην αρχη, αν δουνε οτι βρηκαν τον καταληλο μαλακα και οτι μπορουν να τον ελεγξουν ψυχολογικα, τελειωσε το θεμα. Το δυσκολο ειναι οτι αν δεν εισαι λιγο καφρος και να τη διαολοστειλεις, χαλιεσαι με την ολη κατασταση.
Αυτο που λεω ειναι οτι εξαναγκαζουν τα πραγματα με οποιο τροπο και αν αρχισαν σε σοβαρο δεσμο και οχι μονο τα εξαναγκαζουν τα φερνουν και προ τετελεσμενων. Δεν γινεται ρε φιλε να θες απλως να περασεις καλα, και η αλλη που πριν απο εσενα εχει παρει ολοκληρα αμφιθεατρα να σου λεει για δεσμους, ας το ζητησει σε ολους τους προηγουμενος πρωτα.
Και ναι το 60% των γνωστων περιπτωσεων χωριζει οταν η γκομενα παει μουλωχτα να σοβαρεψει την κατασταση. Οι περιπτωσεις που ακουω... απειρες. Και το κλασσικο ειναι οτι οι γκομενες λενε μετα οτι οι ανδρες θελουν μονο σεξ.
Και το συμπερασμα οτι τη θελω τριχωτη ειναι επισης δικο σου και επισης λανθασμενο.
Και οσα ανεφερα για τα τατου και το λειζερ ειναι μια δικη μου εκτιμηση βασει εμπειρικων, θεωρητικων και παρατηρισιακων δεδομενων και η οποια πιστευω οτι ελαττωνει δραματικα την πιθανοτητα να πεσεις σε πουτανα. Δεν χρηζει ειρωνιας, απλως εγω οταν θελω να βρω κατι σταθ. θα ειμαι πιο ησυχος απο τον αλλο που θα βρισκει μαυρους στο σπιτι του.
Τωρα τελευταια προσπαθω να ερμηνευσω αυτο το πιρσινγ στη μυτη. Και το κακο ειναι οτι 3 απο αυτες που μου προκαλουν ενδιαφερον εχουν, και φαινονται και σοβαρες!?!