maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
εσύ ξέρεις σε ποιες αναφέρομαιΓιεεεεεεεεεεεε
εσύ ξέρεις σε ποιες αναφέρομαιΓιεεεεεεεεεεεε
Πέστα στελλιοοοοοοοοοοοοοοοοαυτον εδω τον ροκο λες
ναι Ρε. Πριν πολλά χρόνια. 10-15...εσύ ξέρεις σε ποιες αναφέρομαι
φρέσκα κουλούρια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε....εσύ ξέρεις σε ποιες αναφέρομαι
όχι ρε σε αυτόναυτον εδω τον ροκο λες
όχι η δεύτερη σχετικά πρόσφατα η μάλλον 2 κοπέλες σχετικά πρόσφατα έχεις πμναι Ρε. Πριν πολλά χρόνια. 10-15...
όταν λέω κοροϊδεύω εννοώ απο μέσα μου γιατί ουδέποτε του έγραψα κάτι εννοείται.Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να κοροϊδέψω κάποιον
για το τι θα κάνει με την τσέπη του...
Ειδικότερα από την στιγμή που πήρε το δίωρο του(ο πρώτος η ο τελευταίος είναι που είχε πει για μια ώρα κ ενώ πέρναγε καλά έκατσε παραπάνω?)
Πήρε αυτά που ήθελε κ ήταν κ ευχαριστημένος?
Να μου πεις μάγκας θα ήταν αν την κράταγε 2 ώρες κ τις έλεγε εγώ για μια σου είχα πει έπρεπε να κρατάς χρονόμετρο....
Τώρα που είχε το φιλότιμο και είπε δεν έκατσες μια αλλά δύο οπότε πληρώνω για 2 είναι μαλακας...
Κ μετά σας χαλάει που κάποιες είναι με το χρονόμετρο στο χέρι κ που θα αρχίσουν να ντύνονται παρά δέκα παρά τέταρτο...
Ειλικρινά για είναι για γέλια οι περισσότεροι εδώ μέσα...
εγώ πάντως στον συγκεκριμένο φιλότιμο αναγνωρίζω απέναντι σε μια κοπέλα που δεν κάνει από τις πιο εύκολες δουλειές κ ας λένε κάποιοι τόσα λεφτά δεν τα βγάζει κάνεις... Γιατί δεν μετριούνται τα πάντα με το χρήμα...κ πέρα από το φιλότιμο και το κουράγιο που είχε να το πει ξέροντας το πώς θα του την πέσουν για να το παίξουν μούρη κ μάγκες όλοιόταν λέω κοροϊδεύω εννοώ απο μέσα μου γιατί ουδέποτε του έγραψα κάτι εννοείται.
Κατα τ'άλλα νομίζω συμφωνούμε!
...και βγαίνει ο τύπος για δεύτερη φορά με την κοπέλα...μία ώρα...(γιατί είχε άλλον συναγωνιστή μετά από αυτόν)...
...και περνάει πιο καλά από την πρώτη φορά...
...γιατί πλέον υπήρχε οικειότητα...υπήρχε χιούμορ...ματιές με νόημα...υπήρχε γενικά μια πιο καβλιάρικη διάθεση...εκατέρωθεν...
...και περνάει ακόμα καλύτερα ο τύπος...
...θα κάτσει να γράψει??...θα αναφέρει τιμή??...ή θα πει ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΞΑΝΑ ΜΕ ΕΣΑΣ???...
.
Γιατί τραβάτε ζόρι ρε σεις με τα 200 που έδωσε ο άλλος; Κλείστε ραντεβού με την κοπέλα και αν σας ζητήσει 200, διώχτε την. Να ρωτήσω και κάτι; Εάν εγώ περάσω τέλεια με κάποια κοπέλα και γράψω διθυράμβους στην κριτική μου, πόσο απέχω από τον προμότορα ή και τον αγαπητικό ακόμα, για κάποιον που δεν με ξέρει και απλά διαβάζει ότι έγραψα;
επειδή εγω θελω να παω στο ξενοδοχειο μου κ να εχω ανετη ωραΤύπε το πρόβλημα είναι καθαρά το οικονομικό.Μπορείς να γράψεις ότι κριτική γουστάρεις για την κάθε πουτάνα,όχι όμως να κάνεις λόγο για ''διθυράμβους'' εφόσον έχεις σκάσει τόσα λεφτά.Για τους πραγματικούς μύστες της πιάτσας καμία πουτάνα δεν αξίζει πάνω από 20 ευρώ και αυτό θα το γράφουμε κάθε μέρα εδώ μέσα μπας και το καταλάβετε κάποια στιγμή.