Αν και είμαι ο πρώτος που κράζω τις συζητήσεις τέτοιου τύπου σε threads εκδιδόμενων θα σου απαντήσω στα γρήγορα.
Καταρχάς να σου πω ότι είμαι άνθρωπος που αφήνω tips. Έχω δουλέψει σε εργασίες για αρκετά χρόνια που τα tips ήταν βασικό μέρος των μηνιαίων απολαβών μου οπότε και εκτιμώ τους ανθρώπους που τα αφήνουν και συνεπώς αφήνω και εγώ. Τα tips είναι ένας τρόπος να εκφράσεις την ευχαρίστηση σου (η την δυσαρέσκεια σου) σε κάποιες υπηρεσίες που πήρες.
Με τις εκδιδόμενες θεωρώ ότι κάποιος μπορεί να θέλει να αφήσει tips εφόσον πέρασε καλά και δικαίωμα του. Προσωπικά δεν το κάνω διότι θεωρώ ήδη πολύ μεγάλα τα ποσά που ζητάνε για μία ώρα. Παρολα αυτά λογικό tip είναι στα 130 την ώρα να αφήσεις 140 άντε βαριά 150, στα 140 την ώρα να αφήσεις 150..μέχρι εκεί όμως. 50άρια και 70άρια όταν η κοπέλα χρεώνει 120 είναι για εμένα υπερβολικά μεγάλα ποσά.
Όπως έγραψες και ο ίδιος, εσύ ουσιαστικά άφησες tips για να κάνεις αυτό που λένε οι Εγγλέζοι 'skip the queue', (συν φυσικά για να δώσει το max στις υπηρεσίες της.)
Δηλαδή σε μελλοντική συνάντηση να προτιμήσει εσένα από κάποιον άλλον πελάτη που δεν αφήνει τα extra χρήματα. Αυτό είναι και το 'πυρφοριλίκι' που αναφέρθηκα
.
Σιγά μην την παρακαλέσω κιόλας, την πληρώσω και 50 extra για να δεχθεί το 120άρι μου
. Επίσης περιμένω το maximum στις υπηρεσίες τους στα χρήματα που ζητάνε και όχι να πρέπει να δώσω extra tip για να τις λάβω. Οι extra υπηρεσίες είναι άλλη κουβέντα.
Εκτός ότι θεωρώ αυτογκόλ την συγκεκριμένη τακτική διότι τελικά πληρώνεις παραπάνω, κακομαθαίνετε τις κοπέλες και τέλος δεν είναι δίκαιη γενικότερα στο σπορ αυτή η τακτική για τους υπόλοιπους παίχτες.
αυτά και καλημέρες