τύπε επειδή έπειδή δεν μου αρέσουν τα υπονοούμενα και όταν γράφω κάτι το αιτιολογώ....Ποιος το έπαιξε μούρη και μάγκας? Πιο φιλότιμο και κουράγιο ρε μεγάλε?
Τι αρλούμπες τύπου 'Τολμη κ Γοητεία' γράφεις?
Έχεις καταλάβει τι συζητάμε? Προφανώς και όχι. Εγώ έναν βλέπω να το παίζει μάγκας και μούρη κουνώντας τα πενηντάρικα στο χέρι...
Προσωπικά σχολίασα τα έξτρα χρήματα όταν έγραψε ο ίδιος ότι τα έδωσε για να είναι ψηλά στις επιλογές της κοπέλας στο μέλλον. Την απάντηση που έδωσε στον anon δηλαδή. Βρήκα λίγο άκομψο τον τρόπο που το είπε, να στο πω ευγενικά.
Ότι είμαστε εμείς οι υπόλοιποι χαζοί που δεν αφήνουμε κάτι παραπάνω και δεν μας κόβει κιόλας (βλέπε κόκκινα). Αν το έγραφε πιο διπλωματικά δεν θα το σχολίαζα. Τα μπουρμπουάρ σε εκδιδόμενες είναι γνωστό ότι δίνονται από κάποιους, αλλά ο τρόπος με χάλασε επαναλαμβάνω. Είσαι που είσαι δηλαδή πυρφόρος και σε μαδάνε μην μας βγάζεις και βλαμμένους εμάς τους υπόλοιπους που πληρώνουμε το κανονικό αντίτιμο. Έγραψα ότι δεν μου αρέσει η πρακτική αυτή, τους λόγους κ τέλος. Δεν σχολίασα ούτε πόσα παίρνει η κοπέλα ούτε τις υπηρεσίες της ούτε τίποτα άλλο.
Όλα τα άλλα που γράφεις στα posts σου είναι άσχετα και σαπουνόπερα για ηλικιωμένους. Έχεις πάντως σοβαρό θέμα με την κατανόηση κειμένου, δεν τα πιάνεις ευκολα.
Κ να σου πω και σένα κάτι Sproxe, αφού βγαίνεις και γράφεις πόσα πλήρωσες με τα tips σου και γράφεις και τον λόγο που το κάνεις...όταν σε ρωτάω μετά...υποστήριξε το ρε μεγάλε, μην το γυρίζεις στα κινέζικα ότι και καλά άλλο εννοούσες, δεν κατάλαβα καλά και πίπες.
Με γεια σου με χαρά σου, τα έχεις τα σκας γιατί έτσι σου αρέσει. Γουστάρεις να έχεις προτεραιότητα και καλύτερες υπηρεσίες και end of story. Αντρίκια και όμορφα.