Γιατί έχετε την εντύπωση ότι το πιτσιρίκι θα τα ξέρει όλα αυτά? Εσείς δίνετε ραπόρτο στα παιδιά σας πότε πηδάτε ?
Δεν θα δεχόμουν ένα τέτοιο μοντέλο οικογένειας εγώ προσωπικά , γιατί δεν μου ταιριάζει , αλλά δεν μπορώ να ακυρώνω έτσι απλά άλλα μοντέλλα , απλά με εικασίες , χωρίς να ξέρω και πως λειτουργούν κιόλας...
Amanita αφού γουστάρει η γυναίκα να τη γαμάνε και οι 2 εκ περιτροπής, το γνωρίζουν και συναινούν, οκ.
Αφού ο άντρας δέχεται να του σκυλογαμάει ο σπιτωμένος εραστής τη γυναίκα και του αρέσει (μάλλον τρώει κανά πουτσίδι και αυτός), οκ.
Και γιατί όχι ένας ακόμα, αλλά και 2 και 3 και 1013. Η κυρία μπορεί να δουλεύει τις τρύπες της με όσους πούτσους επιθυμεί. Και αφού ο άντρας της είναι ..... αυτό που είναι εν πάσει περιπτώση και μάλλον θα το δεχόταν και αυτό, οκ.
Από τη στιγμή όμως που υπάρχει ένα παιδί στη μέση τα πράγματα αλλάζουν.
Οι γονείς έχουν σοβαρές ευθύνες ώστε το παιδί να μεγαλώσει σωστά.
Το να λέμε ότι το πιστιρίκι μεγαλώνει σε ένα φυσιολογικό περιβάλλον, ή όλα αυτά δεν το ενοχλούν, δεν ισχύει. Δηλαδή με τι πρότυπο μεγαλώνει; Ότι είναι οκ να σου γαμάει τη γυναίκα κάποιος ο οποίος συζεί με την οικογένεια;
Είναι αρρωστημένοι και οι 3, που το περηφανεύονται και το διαφημίζουν κιόλας. Καλά προστασία ανηλίκων δεν υπάρχει σε αυτή τη γαμημένη χώρα;
Κρίμα για το παιδάκι, ειλικρινά.