You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ζει με τον άντρα... τον εραστή της και το παιδί τους !!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BackTrack
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 137
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ειναι φανατικη τηλεθεατρια του σεξ και η πολη τυπεΕιναι επειδη εισαι κι εσυ μια απο τις απελευθερωμενες και ακομπλαριστες γκομενες του site
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
σε αυτο θα συμφωνησω απολυτα.Ειναι τραγικο γιατι προσπαθουν να εκμεταλλευτουν εμπορικα αυτη την ιδιοτροπη "σχεση" τους, οπως και το παιδι που κανανε μεσα απο αυτη τη "σχεση". Παραδειγμα η πωληση του DVD της γεννας.
ελα ρε... οι χιλιαδες αντρες/γυναικες που κερατωνουν καθημερινα το ταιρι τους και το αφηνουν να κοιμαται τον υπνο του δικαιου ειναι καλυτεροι;αυτοι ειχαν τα"κοτσια "να το πω να το κανουν πιο ανοιχτα ισως...Ειναι επειδη εισαι κι εσυ μια απο τις απελευθερωμενες και ακομπλαριστες γκομενες του site
εικαζω.την ιστορια απο μεσα δε την γνωριζω.
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
λυσσαξες πια με το σεξ κ την πολη!!!ειναι φανατικη τηλεθεατρια του σεξ και η πολη τυπε
Επισκέπτης
Ήδη τετριμμένο και συνάμα άτολμο το σενάριο. Τους έχει προλάβει ο Πιέρ Πάολο Παζολίνι από το 1968 με το "θεώρημα", εκλεκτή μου.
Tι ταινία ρε μόρτη κι αυτή?
Και το μπουρί της σόμπας πρέπει να πήδηξε ο τύπος μέσα σ'αυτό το σπίτι..
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
μονο σε μενα δε φαινεται τραγικο;
Δεν σου φαίνεται τραγικό; :S
Επισκέπτης
ειναι φανατικη τηλεθεατρια του σεξ και η πολη τυπε
Ειναι πολλοιες που ζουν με υποκαταστατα.
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Ούτε εμένα μου φαίνεται τραγικό κόρη. Περίρεγο ναι , μακρυά από μας ναι , αλλά δεν ενοχλούν και κανέναν νομίζω.
Δεν σου φαίνεται τραγικό; :S
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ούτε εμένα μου φαίνεται τραγικό κόρη. Περίρεγο ναι , μακρυά από μας ναι , αλλά δεν ενοχλούν και κανέναν νομίζω.
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ε ενταξει...λογικο.δε νομιζω οτι ειναι πολλοι οι ανθρωποι που θα ηθελαν να τους συμβει.
αλλα τραγικο απο την στιγμη που τπτ δεν γινεται με την βια και ειναι με κοινη συναινενεση δεν ειναι.
Επισκέπτης
Για πεστε λοιπον ολες εσεις οι απελευθερωμενες, ακομπλαριστες και προοδευτικες, θα ζουσατε ετσι, με 2 αντρες ? Θα θελατε το παιδι σας να εχει 2 πατεραδες ? Θα γουσταρετε ο αντρας σας να τον παιρνει που και που ? Να φερνει και τους γκομενους του σπιτι ? Αντε γιατι πισω απο μια οθονη κι εγω ειμαι ο superman.
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Για πεστε λοιπον ολες εσεις οι απελευθερωμενες, ακομπλαριστες και προοδευτικες, θα ζουσατε ετσι, με 2 αντρες ? Θα θελατε το παιδι σας να εχει 2 πατεραδες ? Θα γουσταρετε ο αντρας σας να τον παιρνει που και που ? Να φερνει και τους γκομενους του σπιτι ? Αντε γιατι πισω απο μια οθονη κι εγω ειμαι ο superman.
ε ενταξει...λογικο.δε νομιζω οτι ειναι πολλοι οι ανθρωποι που θα ηθελαν να τους συμβει.
αλλα τραγικο απο την στιγμη που τπτ δεν γινεται με την βια και ειναι με κοινη συναινενεση δεν ειναι.
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Για τον πιτσιρικά που θα βλέπει τη μάνα του να τη γαμάει ο γκόμενος μπροστά στα μάτια του πατέρα του (αν δεν τον γαμάει και αυτόν δλδ), τραγικό είναι.
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ε δε νομιζω να τα βλεπει κιολας...θεωρω οτι υπερβαλλουμε χωρις να ξερουμε την ιστορια.Για τον πιτσιρικά που θα βλέπει τη μάνα του να τη γαμάει ο γκόμενος μπροστά στα μάτια του πατέρα του (αν δεν τον γαμάει και αυτόν δλδ), τραγικό είναι.
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ειναι τραγικο γιατι προσπαθουν να εκμεταλλευτουν εμπορικα αυτη την ιδιοτροπη "σχεση" τους, οπως και το παιδι που κανανε μεσα απο αυτη τη "σχεση". Παραδειγμα η πωληση του DVD της γεννας.
Aυτό.
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ε δε νομιζω να τα βλεπει κιολας...θεωρω οτι υπερβαλλουμε χωρις να ξερουμε την ιστορια.
Κοίτα ο άντρας μάλλον είναι τρελλή πούστρα. Ποιος φυσιολογικός άντρας θα ανεχόταν να είναι εν γνώση του κερατάς και μάλιστα να συζεί και ο γαμιάς της γυναίκας του σπίτι;
Τι εικόνα ..... να είναι ο άντρας και το παιδί στο σαλόνι και να ακούνε τα βογγητά της μάνας του που την ξεκολιάζει ο εραστής.
Έλα τώρα. Είναι ντροπή τις κάβλες των ενηλίκων να τις πληρώνουν τα παιδιά. Αρρωστημένο είναι.
Μαλλον καποιος που δεν τον ενοχλουν τα ψευτικα ηθη και κανονες τις κοινωνιας.Κοίτα ο άντρας μάλλον είναι τρελλή πούστρα. Ποιος φυσιολογικός άντρας θα ανεχόταν να είναι εν γνώση του κερατάς και μάλιστα να συζεί και ο γαμιάς της γυναίκας του σπίτι;
Τι εικόνα ..... να είναι ο άντρας και το παιδί στο σαλόνι και να ακούνε τα βογγητά της μάνας του που την ξεκολιάζει ο εραστής.
Έλα τώρα. Είναι ντροπή τις κάβλες των ενηλίκων να τις πληρώνουν τα παιδιά. Αρρωστημένο είναι.
Αμα το παιδι ειναι στο σαλονι και γαμα ο πατερας την μανα δεν θα πειραξει το παιδι?
Ο θεσμος της οικογενειας ειχε δημιουργηθει για να κρατανε την γη κτλ στην οικογενεια μην το ξεχναμε αυτο.
Επισκέπτης
ε δε νομιζω να τα βλεπει κιολας...θεωρω οτι υπερβαλλουμε χωρις να ξερουμε την ιστορια.
Μαλιστα, υπερβαλουμε. Τη βια που ασκουν στο παιδι δεν τη βλεπεις ? Το ρωτησε κανεις για τις επιλογες των "γονιων" του ? Το ρωτησε κανεις αν ηθελε να το βαλουν στο internet ή σε dvd ? Εχεις σκεφτει τι αντιμετωπιση θα εχει αυτο το παιδι οταν παει σχολειο απο τους συμαθητες του ?
Ευτυχως δεν εχουμε γινει ακομα Αμερικη σε καποια θεματα. Ευτυχως δεν εχουμε κανει ακομα την ανωμαλια τροπο ζωης. Ευτυχως η οικογενεια ειναι ακομα σεβαστη στην Ελλαδα. Αλλα φοβαμαι οτι δεν ειναι μακρυα η μερα που το να εισαι πουστης, να σου γαμανε τη γυναικα ή να παιζει ο γιος σου με κουκλες θα ειναι στη μοδα. Υστερα μας φταινε οι παιδεραστες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις