Νέα

Ζει με τον άντρα... τον εραστή της και το παιδί τους !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BackTrack
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
το οτι δεν συμφωνω με αυτην σημαινει οτι την αφοριζω? οχι δεν την αφοριζω γιατι συνειδητοποιω οτι υπαρχουν ανθρωποι με συγκεκριμενες ψυχοπαθολογικες διαταραχες οι οποιοι αντλουν σεξουαλικη ευχαριστηση βλεποντας ή θωπευοντας ανηλικα και μαλιστα πολυ μικρης ηλικιας...δεν συμφωνω με αυτο σαν πρακτικη αλλα αναγνωριζω οτι υπαρχουν αυτοι οι ανθρωποι και χριζουν ψυχιατρικης παρακολουθησης...επισης αναγνωριζω οτι υπαρχουν γυναικες οι οποιες πανε σε μια τραπεζα σπερματος και "Ψωνιζουν" ενα μωρο οπως επισης οτι υπαρχουν γκει αντρες οι οποιοι κανουν συμβατικους γαμους (ΚΑΙ παιδια) με την ανοχη ενιοτε της συζυγου ενω οι ιδιοι κανουν αλλαξοκωλιες...με διορισε κανεις κριτη της κοινωνιας και δεν το ηξερα? υπαρχουν πραγματα με τα οποια συμφωνω και πραγματα με τα οποια διαφωνω δεν τα αφοριζω ομως...γνωριζεις τι θα πει η λεξη αφοριζω και την πετας με τοση ευκολια και μαλιστα για κατι για το οποιο δεν γνωριζεις?
Οποιος ειναι εξω απο τον χορο, πολλα τραγουδια ξερει...

Ευχομαι σ'ολους σας ποτε να μη χρειαστειτε να χορεψετε με τερατα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γινεται καποιος "αυθαιρετος κριτης" της κοινωνιας αν αφορισει την παιδεραστια?
Και την βαζεις στο ιδιο τσουβαλι με την τραπεζα σπερματος?
Προκειμενου να μην παραδεχτεις οτι εχω δικιο, καταληγεις σε ατοπα.
Καλο το πεισμα, αλλά οταν οδηγει σε αδιεξοδα καλο ειναι να το εγκαταλειπουμε.

αυτο το τελευταιο ξανασκεψου το ;)
επισης ξανασκεψου απο που προερχεται η λεξη αφορισμος, τι σημαινει, ποιοι τον χρησιμοποιουν και εν πασει περιπτωσει ποια ειναι πλεον η μεταφορικη της εννοια....
δεν εχω καμια αναγκη να παραδεχτω οτι εχεις δικιο ή αδικο λεω την αποψη μου και λες τη δικη σου...η διαφορα ειναι οτι εσυ προσπαθεις ματαια να με πεισεις ενω εγω απλα σου παραθετω τη σκεψη μου
αυθαιρετος κριτης της κοινωνιας γινεται ο οποιοσδηποτε θεωρει εαυτον καλυτερο απο τους υπολοιπους τους οποιους "Αφοριζει"...ειναι τουλαχιστον γελοιοι να συγκρινεις την παιδοφιλια με τον τροπο που το συγκεκριμενο ζευγαρι επιλεγει να μεγαλωσει το παιδι του

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Δυστυχως ο κακως εννοουμενος προοδευτισμος ειναι παντα γοητευτικος, μεχρι να χτυπησει τη δικη μας πορτα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

εχω χορεψει ευχαριστω ομως για τη συμβουλη ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δυστυχως ο κακως εννοουμενος προοδευτισμος ειναι παντα γοητευτικος, μεχρι να χτυπησει τη δικη μας πορτα.

εκτος αν εχεις δει καποια πραγματα εκ των εσω οποτε ισως εχεις και δικαιωμα να εχεις μια πιο ολοκληρωμενη αποψη....λεω εγω τωρα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αυτο το τελευταιο ξανασκεψου το ;)
επισης ξανασκεψου απο που προερχεται η λεξη αφορισμος, τι σημαινει, ποιοι τον χρησιμοποιουν και εν πασει ποια ειναι πλεον η μεταφορικη της εννοια....
δεν εχω καμια αναγκη να παραδεχτω οτι εχεις δικιο ή αδικο λεω την αποψη μου και λες τη δικη σου...η διαφορα ειναι οτι εσυ προσπαθεις ματαια να με πεισεις ενω εγω απλα σου παραθετω τη σκεψη μου
αυθαιρετος κριτης της κοινωνιας γινεται ο οποιοσδηποτε θεωρει εαυτον καλυτερο απο τους υπολοιπους τους οποιους "Αφοριζει"...ειναι τουλαχιστον γελοιοι να συγκρινεις την παιδοφιλια με τον τροπο που το συγκεκριμενο ζευγαρι επιλεγει να μεγαλωσει το παιδι του
Η μπαλα στην κερκιδα.
Η αναφορα στην παιδεραστια ειχε να κανει με τη φραση σου οτι "ολα ειναι διαπραγματευσιμα".
Και προκειμενου να μην παραδεχτεις οτι ειπες κατι που δεν στεκει, εφτασες ακομη και να πεις μετα "δεν αφοριζω ουτε την παιδεραστια". Αρα την θεωρεις διαπραγματευσιμη, εστω και με το τρικ οτι τα ατομα αυτα ειναι αρρωστα. Αφου ειναι αρρωστα λοιπον, δεν πρεπει να τιμωρουνται. Σωστα?
Και φυσικα δεν τιθεται θεμα ανταλλαγης αποψεων.
Δεν ειναι θεμα αποψης.
Απλως εχεις λαθος. Ενα και ενα κανουν δυο, δεν ειναι θεμα αποψης να κανουν τρια.
Αφορισμός σημαίνει "θέση εκτός οπτικής επαφης". Δηλαδη αφορίζεσαι (απομακρυνεσαι) απο τα ματια του Θεου. Αυτο σημαινει κατα κυριολεξια. Τι σημασια εχει η κυριολεκτικη εννοια?
Με την μεταφορικη παντα μιλαμε, που σημαινει "καταδικαζω".

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Eσύ ασχολείσαι συνεχώς ακόμα κι όταν δε γράψω κάτι. Ξεκαβάλα ξέρω γω, έχεις γίνει κουραστικός και δεν έχεις καν πλάκα.
Αν ησουν καποια αλλη γυναικα του forum, με τις οποιες σε γενικες γραμμες ειμαστε ΟΚ στην καβλαντα,
θα σε εγραφα ενα σεντονι για να το ξεκαθαρισουμε το θεμα,
αλλα επειδη εισαι κλαψομουνα και κακομαθημενη,
θα συνεχισω οποτε σε βλεπω να πεταγεσαι σαν την τσουτσου (απλα για να διαφημισεις το μαγαζι σου) ή να γραφεις μαλακιες και ανακριβειες, [size=20pt]να σε γλενταω.[/size]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
εκτος αν εχεις δει καποια πραγματα εκ των εσω οποτε ισως εχεις και δικαιωμα να εχεις μια πιο ολοκληρωμενη αποψη....λεω εγω τωρα...
Οχι, ευτυχως.
Αλλά δεν ειναι αναγκη να μου σκοτωσουν τη μανα πρωτα για να αφορισω το φονο.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Η μπαλα στην κερκιδα.
Η αναφορα στην παιδεραστια ειχε να κανει με τη φραση σου οτι "ολα ειναι διαπραγματευσιμα".
Και προκειμενου να μην παραδεχτεις οτι ειπες κατι που δεν στεκει, εφτασες ακομη και να πεις μετα "δεν αφοριζω ουτε την παιδεραστια". Αρα την θεωρεις διαπραγματευσιμη, εστω και με το τρικ οτι τα ατομα αυτα ειναι αρρωστα. Αφου ειναι αρρωστα λοιπον, δεν πρεπει να τιμωρουνται. Σωστα?
Και φυσικα δεν τιθεται θεμα ανταλλαγης αποψεων.
Δεν ειναι θεμα αποψης.
Απλως εχεις λαθος. Ενα και ενα κανουν δυο, δεν ειναι θεμα αποψης να κανουν τρια.
Αφορισμός σημαίνει "θέση εκτός οπτικής επαφης". Δηλαδη αφορίζεσαι (απομακρυνεσαι) απο τα ματια του Θεου. Αυτο σημαινει κατα κυριολεξια. Τι σημασια εχει η κυριολεκτικη εννοια?
Με την μεταφορικη παντα μιλαμε, που σημαινει "καταδικαζω".

δηλαδη θελεις με το στανιο να καταδικασω μια ψυχοπαθολογικη κατασταση...οκ τοτε αφοριζω την παιδρεστια....μαζι με αυτην αφοριζω επισης τη σχιζοφρενεια και πολυ πιθανον αμα μου τη βαρεσει να αφορισω και μερικες ακομα που μπορει να βρω...επισης επειδη ετσι μου καυλωσε αφοριζω και τους πουτανιαριδες γιατι κερατωνουν τις γυναικες τους και πανε και φιλανε με το ιδιο στομα που γλυφανε τις τανες τα παιδια τους....τελος αφοριζω τους δικηγορους επειδη για μερικες χιλιαδες ευρω και λογω επαγγελματικης δεοντολογιας θα πανε ή θα αναγκαστουν αυτεπαγγελτα να πανε στο δικαστηριο να υπερασπιστουν τον παιδοφιλο...

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Βοηθα την συζητηση να λες εξ αρχης οτι εχω μια Α εμπειρια ή εχω σπουδασει πανω στο αντικειμενο,
οπως εκανε ο Sarouman.
Τωρα αμα θελεις να στα βγαζουμε με το τσιγκελι ή να πετας βομβες του νιντζα για να ξεφυγεις,
τι να σε πω...;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οχι, ευτυχως.
Αλλά δεν ειναι αναγκη να μου σκοτωσουν τη μανα πρωτα για να αφορισω το φονο.

αχ ναι πως τον ξεχασα το φονο...ας τον αφορισω και αυτον :) αλλωστε δεν υπαρχει ο εξ αμελειας, ο εν βρασμω ψυχης, ο σχιζοφρενης δολοφονος με το πριονι....για ποιο λογο ο νομοθετης να δημιουργησε ολες αυτες τι κατηγοριες? ας τους αφορισουμε και αυτους :) και τον δολιο τον παρκαδορο που σκοτωσε την γιατρο που την κερατωνε ο αντρας της (επειδη προφανως εστεκε στα καλα του) ας τον αφορισουμε....και τον πατροκτονο που σκοτωσε τον πατερα που σαπαικιαζε ολη την οικογενεια και εν βρασμω ψυχης εκανε ο,τι εκανε ας τον αφορισουμε και αυτο...ειναι τοσο ευκολο αυτο το παιχνιδι του αφορισμου!!! μαρεσει :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
δηλαδη θελεις με το στανιο να καταδικασω μια ψυχοπαθολογικη κατασταση...οκ τοτε αφοριζω την παιδρεστια....μαζι με αυτην αφοριζω επισης τη σχιζοφρενεια και πολυ πιθανον αμα μου τη βαρεσει να αφορισω και μερικες ακομα που μπορει να βρω...επισης επειδη ετσι μου καυλωσε αφοριζω και τους πουτανιαριδες γιατι κερατωνουν τις γυναικες τους και πανε και φιλανε με το ιδιο στομα που γλυφανε τις τανες τα παιδια τους....τελος αφοριζω τους δικηγορους επειδη για μερικες χιλιαδες ευρω και λογω επαγγελματικης δεοντολογιας θα πανε ή θα αναγκαστουν αυτεπαγγελτα να πανε στο δικαστηριο να υπερασπιστουν τον παιδοφιλο...
Αρα δεν ελεγες αληθεια στην αρχη.
Καποια πραγματα δεν τα διαπραγματευεσαι και τα καταδικαζεις.
Επιτελους.
Ειναι τελικα τοσο απεχθές να παραδεχθειτε καποιοι ή καποιες οτι δεν ειναι ολα ανεκτά και διαπραγματευσιμα?
Ειναι τοσο μεγαλο πληγμα στον προοδευτισμο σας?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Βοηθα την συζητηση να λες εξ αρχης οτι εχω μια Α εμπειρια ή εχω σπουδασει πανω στο αντικειμενο,
οπως εκανε ο Sarouman.
Τωρα αμα θελεις να στα βγαζουμε με το τσιγκελι ή να πετας βομβες του νιντζα για να ξεφυγεις,
τι να σε πω...;

α.εχω σπουδασει το αντικειμενο
β.δουλευω με ολες τις ηλικιακες ομαδες
γ.δουλευω με ψυχικα ασθενεις
δ.εχω δουλεψει στην εκπαιδευση/νοσοκομεια/ιδρυματα κλπ
ε.κανω πανω απο μια δουλειες
οκ? :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αρα δεν ελεγες αληθεια στην αρχη.
Καποια πραγματα δεν τα διαπραγματευεσαι και τα καταδικαζεις.
Επιτελους.
Ειναι τελικα τοσο απεχθές να παραδεχθειτε καποιοι ή καποιες οτι δεν ειναι ολα ανεκτά και διαπραγματευσιμα?
Ειναι τοσο μεγαλο πληγμα στον προοδευτισμο σας?

την ειρωνια να υποθεσω δεν την καταλαβες?
και για να στο θεσω αλλιως...σκασιλα μου αν κερατωνεις τη γυναικα σου ή αν ο αλλος παει και φιλαει τα παιδια του αφου εχει γλυψει την τανα...δεν διαφωνω αλλα δεν το αφοριζω....επισης θεωρω οτι η δουλεια του δικηγορου ειναι να υπερασπιζεται οποιον τον εχει αναγκη...ΟΠΟΙΟΝ τον εχει αναγκη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αχ ναι πως τον ξεχασα το φονο...ας τον αφορισω και αυτον :) αλλωστε δεν υπαρχει ο εξ αμελειας, ο εν βρασμω ψυχης, ο σχιζοφρενης δολοφονος με το πριονι....για ποιο λογο ο νομοθετης να δημιουργησε ολες αυτες τι κατηγοριες? ας τους αφορισουμε και αυτους :) και τον δολιο τον παρκαδορο που σκοτωσε την γιατρο που την κερατωνε ο αντρας της (επειδη προφανως εστεκε στα καλα του) ας τον αφορισουμε....και τον πατροκτονο που σκοτωσε τον πατερα που σαπαικιαζε ολη την οικογενεια και εν βρασμω ψυχης εκανε ο,τι εκανε ας τον αφορισουμε και αυτο...ειναι τοσο ευκολο αυτο το παιχνιδι του αφορισμου!!! μαρεσει :)
Ειναι πολυ ευκολος ο ισοπεδωτισμος για την καταρριψη του επιχειρηματος, μεχρι την ηλικια των 12 ετων ομως.
Σαν το επιχειρημα "αφου κλεβουν οι πολιτικοι, μην κυνηγατε τον τσαντακια".
Πολυ ευκολη απαντηση. Σιγουρα μπορεις και καλυτερα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ειρωνικο ηταν το καλυτερο ποστ σου σημερα?

ναι :) εγω ακομα περιμενω να δω το δικο σου καλυτερο αλλα θα ξημερωθουμε οπως παει...αληθεια αλεξ εσυ θα υπερασπιζοσουν ενα παιδοφιλο? εαν σε εβαζαν αυτεπαγγελτα επειδη κανεις αλλος δεν δεχεται?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ναι :) εγω ακομα περιμενω να δω το δικο σου καλυτερο αλλα θα ξημερωθουμε οπως παει...αληθεια αλεξ εσυ θα υπερασπιζοσουν ενα παιδοφιλο? εαν σε εβαζαν αυτεπαγγελτα επειδη κανεις αλλος δεν δεχεται?

Αυτεπαγγελτα ειναι ευκολη η απαντηση, εκει θα μπορουσα να πω οτι ειμαι υποχρεωμενος.
Αλλά θα το κανω ακομη πιο ευκολο για τη συζητηση.
Θα πηγαινα.
Ποιος σου ειπε οτι δεν εχω υπερασπιστει κατηγορουμενο που τον σιχαινομουν? Τι σχεση εχει ομως αυτο? Τα όποια δικαιωματα του δεν πρεπει να τηρηθουν στο ακεραιο?
Δεν υπαρχει αδικημα που δεν θα το υπερασπιζομουν.
Εκτος αν εμεις οι δικηγοροι πρεπει μονο να υπερασπιζομαστε κατηγορουμενους για παρανομο κυνηγι πεταλουδας.
Κατα κανονα, στα βαρια αδικηματα ειναι ακομη μεγαλυτερη η αναγκη υπερασπισης.
Και σε αυτα κρινεται ο νομικος μας πολιτισμος.
Στα δυσκολα.
Οχι στα ευκολα.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
α.εχω σπουδασει το αντικειμενο
β.δουλευω με ολες τις ηλικιακες ομαδες
γ.δουλευω με ψυχικα ασθενεις
δ.εχω δουλεψει στην εκπαιδευση/νοσοκομεια/ιδρυματα κλπ
ε.κανω πανω απο μια δουλειες
οκ? :)
Καθολου ΟΚ για μενα οταν μιλας τοσο θεωρητικα για αυτο που τονισα προηγουμενως.
Εγω προσωπικα δε θα σε εμπιστευομουν σαν επιστημονα.
Αποψη μου ομως αυτο. Μην μανουριασεις. :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αυτεπαγγελτα ειναι ευκολη η απαντηση, εκει θα μπορουσα να πω οτι ειμαι υποχρεωμενος.
Αλλά θα το κανω ακομη πιο ευκολο για τη συζητηση.
Θα πηγαινα.
Ποιος σου ειπε οτι δεν εχω υπερασπιστει κατηγορουμενο που τον σιχαινομουν? Τι σχεση εχει ομως αυτο? Τα όποια δικαιωματα του δεν πρεπει να τηρηθουν στο ακεραιο?
Δεν υπαρχει αδικημα που δεν θα το υπερασπιζομουν.
Εκτος αν εμεις οι δικηγοροι πρεπει μονο να υπερασπιζομαστε κατηγορουμενους για παρανομο κυνηγι πεταλουδας.
Κατα κανονα, στα βαρια αδικηματα ειναι ακομη μεγαλυτερη η αναγκη υπερασπισης.
Και σε αυτα κρινεται ο νομικος μας πολιτισμος.
Στα δυσκολα.
Οχι στα ευκολα.

με καλυψες....δεν εχω να προσθεσω κατι σε αυτο...εμενα η επαγγελματικη μου θεση συναδει και με την προσωπικη δεν τα διαχωριζω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom